Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hay maşallah :nazar::nazar: süper ötesi olmuşlar yaa ama içindekinden dolayı tabi :1closedeyes:

yaaaa çocuğa çok üzüldüm hakatten çok üzüldüm. çıkış yolu da yok gibi bişey ne zor :çok üzgünüm: Allah ıslah etsin o babayı pis adam :oklava::oklava:

sizlerle canımı çok sıkan bir olayıda paylaşmak istiyorum canlarım .
Benim bir öğrencim var kız. babası hem ona hem kardeşlerine hemde anneye çok şiddet uyguluyor. geçen sene kızımın başını yarmıştı bardak fırlatmış. geçen sene çağırıp baya konuştum hatta sonundada baya laf saymıştım . bayadır yoktu budurum . ama kız normalde sınıfta okadar huysuz okadar inatçıki anlatamam bana kök söktürüyor. fakat elimden gelen sabrı gösteriyorum .şefkatla sevecenlikle istediğimi yaptırmaya çalışıyorum .
neyse dün öğleden sonra okula ağlayaral geldi ne oldu dedim . babam dövdü dedi başta önemsemedi. teselli ettim öptüm okşadım. oyuna aldım daldı. bugun öğleden sonra herkes sınıftan çıkınca. öğretmenim bi bakarmısın diye bana seslendi.efendim yavrum dedim. bacağını açmış babasının vurduğu yerleri gösteriyor.inanamadım gördüklerime sopa ile kuvvetini denemiş rsmen .kara kara yanmış bacağı.şok oldum öfkelendim üzüldüm ne diyceğimi bilemedim.ağlayacak hala geldim teselli edecek sözü bulamadım buseyi çağırdım hemen bak şuna diye oda çıldırdı. hemen resmini çektim sizlere yeni diktiklerimin resmini çekmek için makinayı okula götürmüştüm ( kıyafetleri giydim ya) sonrada ne yapabilirim diye düşündüm. berbat bir müdürüm var aman etliye sütlüye karışmasın ona desem asla arkamda olmaz.gitsem şikayet etsem ne yapacakları belli iki nasihat yada en fazla çocuğu alacaklar yuvaya o ne kadar sağlıklı oda belli değil. eşimi aradım .susamam dedim susmamalıyım. tv de görüyoru ve tepki vermiyolar diye kızıyoruz bende bişi yok gibi davranamam dedim oda tamam müdürünle konuş ne gerekiyosa yapalım dedi. öğleden sonra müdür yoktu ama bir veli gelmişti okul aile birliğinden o dinkültür hocamız ve diğer hocalara durumu anlattım. adamla konuşacaklar.ve dedimki bir daha kılına dokunursa bu resimlerle onu şikayet edeceğim dedim .inşallah işe yarar çok canım sıkıldı. böyle yanii. offfffff anlatacak okadar şey varki..

sizlerede resim koyacam birazdan ne için götürdüm makinayı ne işe yaradı.

mehalimcim çok üzücü bir olay, ama sessiz kalmamışsın bravo sana.
O karışmasın sussun o görmesin, deyince bu hayvanlar meydanı boş bulup, karısını kızını dövmeyi hak biliyorlar.
İyi yapmışsın sessiz kalma canım, o adamı elime verseler canlı canlı tırnaklarını sökerim kerpetenle valla

mehalimcim

maşallah sana pek fıstık olmuşsun, ellerine gözlerine sağlık pek de yakışmış cicilerin canım:nazar:
saol canım benim
hay maşallah :nazar::nazar: süper ötesi olmuşlar yaa ama içindekinden dolayı tabi :1closedeyes:

yaaaa çocuğa çok üzüldüm hakatten çok üzüldüm. çıkış yolu da yok gibi bişey ne zor :çok üzgünüm: Allah ıslah etsin o babayı pis adam :oklava::oklava:

Şimartmak istiyorum :))

ya canım okadar enteresanlarki mesela çağırıyosun sanada diklensin ters bişi yapsında canına okuyum diye. karşına geldişklerinde kuzu gibi oluyorlar nerdeyse adama acıyasın geliyor. bunların güzü sesi çıkmayana yetiyor zaten

mersacım öyle demek bak kimi çocuk görsel kimi işitsel algılar... benim ortanca ders içinde boğulacak çok fazla sorumluluunu taşıyor okulun ama illaki görselde yapması gerekiyor dersleri fakat gel gör büyük kızım öss sınavına girecek ama dünyadan bir haberzemuszemus geçen yılda böyleydi çocuğum ders çalış çalış dedikçe o kitap yüzü görmedi, dersaneye yolladım her boşlukta gitmemezlik yaptı son bir ay hiç gitmedi ama öss sınavına bir girdi alması gereken puandan yani ona yetecek puandan kat kat fazla aldı hatta tıpmı okusam diye trip yapmaya bile başladı :utangac: kimse bir gün ders çalıştığını görmemiştir onun işte okuldada testa tabii tutuldular o işitsel anlamda alıyor her verileni.. hepsi farklı inan ama üstüne gitme sakın...

canım ya çok stresteyim nolacak bilmiyorum geçen senede 345 puan çekmişti bu sene o puanı yakalasa onada razıyım .belki bende hata yaptım bilmiyorum çok üstüne gitmedim fazla sıkmıyim dedim dersaneninde kapanması bize çok büyük darbe oldu .üstüne gitmiyorum zaten benim için ruh sağlığı herşeyden önemli ama geleceğide çok önemli .bide mehalime sorucam ne yapmam lazım o eğitimci bana biraz yol gösterir belki çok teşekkür ederim arkadaşım desteğin için.

mersa.... çook geçmiş olsun canım

çok teşekkür ederim arkadaşım biz çok abartmışız heralde çok panik yaptık iyi şu anda biraz morluk var o kadar.

mehalim ...müthiş vermişsin.. hem de bildirim yapmayacak olmana rağmen
çikolatam... taşınma ve düzensizlikte olur canım böyle şeyler. haftaya patlama yaparsın olur bitr :)
ölü gelin hoşgeldin... ben de çook yeniyim bu birinci bildirimim :)
bijocum tebrikler canım 1 kilo çook güzel.
çikolatam... başlama bitiş tarihini yazmışsın. giderek çoğalıyruz ne güzel :) yaa ben var ya 10 kilo versem göbek atarım resmen...
canzi... çok iyi vermişsin tebrikler canım

selamlarrrrrrrr. aman aman ne güzel kilolar vermissiniz masallahhh canzicigim mersacigim tebriklerrrr..a.s.
mehalim sendeki degisiklikte cok sevindirici tebrikler canim.:nazar:
kallisim ben buna bittim.. resmen koptum okuyunca..

teşekkür ederim ablacım kilo çok olnca benimki devede kulak kalıyor ama olsun eğer bu işe başlamasaydım o kiloların üstüne koyardım bir 3-5 kilo daha bunada şükür

amannn melisim bizden geçti artık
imza: mezun olmuş, unu eleyip eleği duvardaki çiviye taktırmış lider şeysi

hahahahah harikasin canim ya. :roflol::roflol::roflol: hahahhahaha hay allah iyiligini versin senin hahahahah icim acildi..delikafadulden

Benim bir öğrencim var kız. babası hem ona hem kardeşlerine hemde anneye çok şiddet uyguluyor. geçen sene kızımın başını yarmıştı bardak fırlatmış. geçen sene çağırıp baya konuştum hatta sonundada baya laf saymıştım . bayadır yoktu budurum . ama kız normalde sınıfta okadar huysuz okadar inatçıki anlatamam bana kök söktürüyor. fakat elimden gelen sabrı gösteriyorum .şefkatla sevecenlikle istediğimi yaptırmaya çalışıyorum .
neyse dün öğleden sonra okula ağlayaral geldi ne oldu dedim . babam dövdü dedi başta önemsemedi. teselli ettim öptüm okşadım. oyuna aldım daldı. bugun öğleden sonra herkes sınıftan çıkınca. öğretmenim bi bakarmısın diye bana seslendi.efendim yavrum dedim. bacağını açmış babasının vurduğu yerleri gösteriyor.inanamadım gördüklerime sopa ile kuvvetini denemiş rsmen .kara kara yanmış bacağı.şok oldum öfkelendim üzüldüm ne diyceğimi bilemedim.ağlayacak hala geldim teselli edecek sözü bulamadım buseyi çağırdım hemen bak şuna diye oda çıldırdı. hemen resmini çektim sizlere yeni diktiklerimin resmini çekmek için makinayı okula götürmüştüm ( kıyafetleri giydim ya) sonrada ne yapabilirim diye düşündüm. berbat bir müdürüm var aman etliye sütlüye karışmasın ona desem asla arkamda olmaz.gitsem şikayet etsem ne yapacakları belli iki nasihat yada en fazla çocuğu alacaklar yuvaya o ne kadar sağlıklı oda belli değil. eşimi aradım .susamam dedim susmamalıyım. tv de görüyoru ve tepki vermiyolar diye kızıyoruz bende bişi yok gibi davranamam dedim oda tamam müdürünle konuş ne gerekiyosa yapalım dedi. öğleden sonra müdür yoktu ama bir veli gelmişti okul aile birliğinden o dinkültür hocamız ve diğer hocalara durumu anlattım. adamla konuşacaklar.ve dedimki bir daha kılına dokunursa bu resimlerle onu şikayet edeceğim dedim .inşallah işe yarar çok canım sıkıldı. böyle yanii. offfffff anlatacak okadar şey varki..

ya ne diycem bilemiyorum tırnaklarına zarar gelse ne yapacağımızı şaşırıyoruz akşam kafasını duvara vurdu diye sabaha kadar eşimle bekledik biraz şişmesi bizi mahvetti bunlar nasıl insanlar o çocuktan nasıl sağlıklı bir birey olması beklenirki böyle bir ortamda bence yuvaya alsalar belki daha bile iyi olur .allahım kimi çocuk diye çırpınır kimide böyle elindekinin kıymetini bilmez allah o yavrunun yardımcısı olsun seninde tabi arkadaşım böyle bir olaya şahit olmak çok kötü helede elinden bişey gelmezse o dahada beter .ama sen yapman gerekeni yapmışsın.

mehalim resminide gördüm canım çok tatlısın maşallah hiç kiloda yok diktiklerinde çok güzel olmuş.ellerine sağlık.

mehalim yardım istiyorum arkadaşım senden

çok stresliyim pazar günü sınav var ve kızım iyi hazırlanamadı dersane olayını biliyosun o da kapanınca ortada kaldık iyce olaydan koptu benim kız .ders çalışacaz diye sınıfın tamamı okulada gitmiyor .biz iyce dağıldık yani anlıycağın benim bu gün ve yarın ne yapmam gerekir arkadaşım bana biraz yol göster sen eğitimcisin 1 saat önce ders çalışmayı bitirdik yeter dedim artık kafası daha fazla karışmasın diye of ne yapacam nasıl davranacam bilmiyorum yarını nasıl geçirelim mesela bana yol göster arkadaşım seni çok öpüyorum.:Saruboceq:

mersa hayatim sana sans dilemekten baska sey elimden gelmiyor..
böyle durumlarda rahat birakmali saniyorum cocugu. zaten son gün ne yapabilirsinki. kafasini dagitsin diye bir yere gönder arkadasina sinemaya filan mehalim daha güzel seyler söyler zaten. rabbim hakkinizda hayirlisini versin canim. a.s.

selam hayirli cumalar kizlaaar hemen cikacam kusura bakmayin
duzensiz beslendim cook bazen aksam yemegini 9 da yedigimizde oldu 5 te yedigimizde oldu yani gecen hafta daki sok diyetimde verdigim kiloyu koruyamadim cook uzgunum pazar gunu misafirlerim gidiyo yeniden basliycam herseye allahtan hareketler biraz olsun ise yaradi yoksa ben cookcook kilo alarak bildirim yapabilirdim bugun
simdi bugun aksam evim yine dolup dolup tasacak eee herkez toplanacak annelerini yolcu etmeye gelecekler eltimler geliyo gorumcem geliyo kalabalik 3 gun gecircem yine allah bana kolaylik versin sizlerede guzel bir hafta sonu gecirme firsati versin insallah
gelelim kiloma 71.1 den 71 .5 e cikmisim cok ozur dilerim tum takimimdan pazartesi kim neye hangi diyete hangi soka basliyosa bende varim diyorum neler yapacagimi soyleyin yeter daha oncede soylemistim gumbur gumbur gelecem insallah nette bir sorun cikmazsa
kocaman opuyorum herkeze ve kilo veren tum arkadaslarimida tebriik ediyorum

canım ben de hemen hemen aynı durumu yaşadım bu hafta...telaştan,aceleden hiçbirşey yapamadım.ne yürüyüş ne sağlıklı ve düzenli beslenme... hareketli olmasaydım kesin ben de kilo alırdım.kalabalığın gidince düzelir,pazartesi başlıyoruz...burda hep beraber birbirimizi motive edeceğiz...

choclate cım yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım,
senin diyet listene merak sardık hepimiz bakalım, ben kendime göre ayarlamalarla bu listeye katılıcam,
52 kilo olana kadar bu diyeti takip edicem bakalım nereye varıcam.

Bu diyete 5,takım diyeti mi desek ne yapsak:roflol::roflol::roflol:

teşekkürler canım.en kısa zamanda evime bekliyorum artık...
bence de 5.takım diyeti iyi fikir kaydirigubbakcemile3

bhk cım sanada tavsiyem var cnm...yanlış anlama çok dostane...sende kahvesiz yapamayanlardansın sanırım ama 2 si bi arada da olsa kullanma cnm...şekersizde olsa içindeki süt tozu fazla kalori almana sebep olabilir...3 ü bir arada 65 kalori olduğuna göre o kaç kalori bilemiorum tabii de....bnm diyetisyen yarım su bardağı süt ve yarım su bardağı su ile yapmamı sölemişti ve de kızmıştı bana...o kdr kalorili bişi yerine daha güzel bişi ye hiç değilse karnın doyar
demişti dün gibi aklımda...yinede sen bilirsin ama seni uyarmasam içimde kalırdı....

cikolatacım yeni ewin hayırlı olsun bi tanem...yeni ewin sana bol şans huzur ve mutluluk getirsin inşallah...diyetteki arkadaşın için haftada 3 gün 45 dk yürüyüş vermiş ama uymamasına rağmen 18 kilo vermiş demişsin...öncelikle süper bir sonuç...ama arkadaşının diyete başladığı kilo çok önemli...eğer çok kiloluysa ve alışkanlıklarında ciddi bir disiplin olup değişim olduysa bu kdr iyi sonuç alması normal...yani özetle herkesin bu diyetle 18 kilo vermesi söz konusu olamaz diye düşünüyorum...çünkü biz aylardır kendimizi öle ya da böle disipline soktuk...gerçi 18 vermesek 10 kilo versekte süper...ama sporunu tam yapmadan vermiş mükemmel gibi gözüküyor...bu diette bende varım denemekte fayda varvereliniortakama tekrar yineliom çok bişi beklemeyin hüsranla sonuçlanmasın...azminiz kırılmasın diye söledim yanlış anlamasın beni kimse...ilk zmnlar süper kilolar verioruz bi süre sonra yavaşlama oluo...sebebi fazla kilolar gittikçe verilecek kilo miktarında azalma olması..yani bu diyeti 130 kilo biri yapsa belki 25 kilo vercek...inşallah anlatabilmişimdir...diyet zor değil herkese şimdiden başarılar diliyorum....pazartesi başlıoruz dimi...

kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım... ideal kilosunun 5-6 kilo üzerinde olan 10 kilo vermez tabii ki.. arkadaşım 90 lı kilolardaydı,diyet bittiğinde de 70 li kilolara düşmüştü. ben 10 kilo bile vcersem benim için harika bir sonuç olur bu.

köpekkkk!! :kızgın:
elleri kırılsın!
vazgeçmemen çok güzel mehalim... bu terbiyesiz,bu kendini bilmez hayvanlar için birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor...
seni tebrik ederim! a.s.

Mersa canım benim nacizane bana fikir danışmışsın. aklımın yattığını dilim döndüğünü anlatayım sana . evet bu sene bazı şanssızlıklar yaşamışsınız .Öyle yada böyle doğru yada yanlış zaman geçmiş ve sınav gelmiş kapıya çatmış. Yavrumuz kaça gidiyor ben tam takip edemedim ama artık bu saatten sonra sen bir anne olarak ( tabiki bunu biliyorsundur) psikolojık olarak onu rahatlatman. sınav önemli ancak hayatın sonu değil yada tüm yaşantısı buna bağlı değil. başarılıd olsa başarısızda olsa. sizin birtanecik yegane bebeğiniz olduğunu bilirse oda stresten ve de kaygıdan vede başarısızlık halinde kendini suçlamaktan kurtulur. herşeye rağmen sadece ve sadece onun önemli olduğunu hissettirin. sınava bişi kalmadı zaten bu 2 günde sınav yokmuş gibi davranın ve bu konuda konuşmayın bırakın aklından çıksın en azından gündeminizden çıksın,böylece gerginliğinizde azalır. kaça gidiyordu hatırlamıyorum özür dilerim ancak seneye tekrar girecekse sınava. olaki sınav sonrası istediğiniz başarı olmazsa,suçlamadan yargılamadan üzülmeden bunu seneye biz nasılsa kızımla telafi ederiz oda daha iyisini mutlak yapacaktır duygusunu veririsin canım senin en güzel şekilde davranacağına ben eminim zaten Allah yardımcınız olsun canım

Ahh çikolatam sorma.
Önceleri bu çocuğa çok kızıyodum çünkü sınıfta bende sorunlar yaşıyodum ama aileyi gördükçe artık çocuğun bu olumsuz davranışları normal gelmeye başladı. gerçekten çocuk ne yapsın baba okadar yıldırmışki. başta ödevini yapmadığında bak babanla konuşmam gerekiyor dediğimde oturup ağlıyordu meğerse yiyeceğin dayağın korkusundamış. aman şaşırdım iyice ya okadarda bıktımki bu kasabadan deli olacağım bazen yaa. resmen meslek aşkımız idealistliğçimiz yok olup gidiyor burda.

canım senin yerleşmen nasıl bittimi memnunmusun evden

annem dikiş pratik dikişlere konu açtım resmim orda var canım

Ahh çikolatam sorma.
Önceleri bu çocuğa çok kızıyodum çünkü sınıfta bende sorunlar yaşıyodum ama aileyi gördükçe artık çocuğun bu olumsuz davranışları normal gelmeye başladı. gerçekten çocuk ne yapsın baba okadar yıldırmışki. başta ödevini yapmadığında bak babanla konuşmam gerekiyor dediğimde oturup ağlıyordu meğerse yiyeceğin dayağın korkusundamış. aman şaşırdım iyice ya okadarda bıktımki bu kasabadan deli olacağım bazen yaa. resmen meslek aşkımız idealistliğçimiz yok olup gidiyor burda.

canım senin yerleşmen nasıl bittimi memnunmusun evden

ahh yavrum yaa...yazık çocuğa :1no2:
haklısın insan böyle olaylarla karşılaşınca dengesini bile yitirebilir...
nasıl olayım be canım,yerleştim eve... hala ufak tefek şeylerle uğraşıyorum,aynı zamanda çalıştığım için.memnunum ama uzak biraz işime.tek sıkıntım o..ama ev iyi,ferah yanii...

mehalim..bugün tanık olduklarına çok üzüldüm. malesef böyle analar babalar var işte. ve bundan daha niceleri var bilmediğimiz.eğer bir çocuk 'kötüyse' bunun sebebi ondan daha 'kötü' olan anne ve babasıdır. ben düşünemiyorum yani. 20 yaşındayım hala daha kılıma zarar gelmemesi için elinden geleni yapar ailem. biri bişey yaparsa da bana süründürürler.kaldı ki herif neler yapmış çocuğuna.

bu arada birinizin çocuğu bi sınava girecekmiş sanırım. olayı tam anlayamadım birden bire ortasında okumaya başladığım için ama elinizden geldiği kadar sakinleştirin lütfen onu. kendimden biliyorum. 3 sene össye girdim.oldukça başarılı bir öğrenci olmama rağmer stresden heyecandan sürekli sınavda bayılırdım kusardım agzımdan burnumdan kan gelirdi. son sınavda spazm geçirmişim hatta. apar topar doktora gittk ankaraya. elinizden geldiğinde rahatlatın lütfen onu.şimdi bile hala tuhaf bi şekilde sınav fobim var. vizelere finallere girerken ellerim titriyo kalemi tutamıorum düşürüyorum falan.

bana gelince.. sınavım fena değildi. malum hocamız profösör ve aynı zamanda dekan yardımcısı olunca dayamış kazık gibi soruları=D test yapmıs ama 3 yanlıs bi dogruyu götürüyo.. bakalım olduğu kadar ya=)) bu tarz şeylerin öğrencilik hayatında olması gerekdiğini öğrendim ben. kalmak da var geçmek de=))

iyi be çikolatam ferah olması sevmen güzel. eşinle durumlar ne alemde.sanırım normale dçndünüz birazda olsa .o iş durmunu ne yaptı

Aman be olu gelin senin sınav heyecanıda fenaymış be güzelim allah esirgesin .aman bu proflarda hep böyle sanırım .kariyerleri ilerledikçe zor soru sormayı öğretmenlik sanıyorlar sanırım . . senin memleket nereki kardeş

Aman be olu gelin senin sınav heyecanıda fenaymış be güzelim allah esirgesin .aman bu proflarda hep böyle sanırım .kariyerleri ilerledikçe zor soru sormayı öğretmenlik sanıyorlar sanırım . . senin memleket nereki kardeş

ben eskişehirde üniversite okuyorum canım. ama memleketim burdur=)

Back
X