Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu mesajı normal pcden yazıyorum ancak tepeme dikildi oh be 10 parmak yazmanın keyfi ve hızı başkaymış. yaa benim telden yazdığım mesajlar çiftmi çıkıyor sanırım öyle. neyse ben telden devam edeyim sohbete hadi kovuyor vallaha beni yaa hahahaha

he ya sultanım arkamı toplamak sana düşüyor gene ya kalisim bebeği nasıl diktin öyle ekledinmi acıklamayı
Annem az evel gördüm senlde nasılsın balli çöreğıim

he ya sultanım arkamı toplamak sana düşüyor gene ya kalisim bebeği nasıl diktin öyle ekledinmi acıklamayı
Annem az evel gördüm senlde nasılsın balli çöreğıim

yok canım henüz eklemedim ama kolay oldu tahminimden.. saçlarına bayıldım ben :)) yırtıkta ona yaptım sanıyo peşimde dolanıyodu koca gün hahaaa... bez bebekleri çok seviyoda.. pazartesi ekleyebilirim sanırım...

iyigeceler takımcığım,
yeni geldim eve,bir bakayım dedim sizlere.gerçi kimseler yok ama...
mehalim mesajları çift çift yollamış..
kallisim ne güzel birşey yapmışsın öyle,ellerine sağlık canım..
bhk yeni pc hayırlı olsun canım. hadi bakalım pzts diyete başlıyoruz,heyecanlıyım.inşallah kaçamak olmaz..
iyigeceler canlar,yarın görüşürz

iyi geceler çaklıtcım...

walla bu yeni diyet konusunda ben de çok heyecanlıyım.
tam motive durumundayım..
inş güzel güzel veririrz kilolaları.

kallisim süper olmuş bebiş gözlerine bayıldım opuyorumnanaktan

mehalimin de mesajlarını çfit çift okuduk, iyi oldu kazındı beynimize söyledikleri hiç untumicaz :roflol: (hep sen mi bana takılacaksııııııııın :teytey: )

mersacımın kızına da başarılar diliyorum inşallah istediği puandan çook çok daha fazlasını alır da gelir. sonra da tatil zamanı. çocukların yaz tatilini fazlasıyla hakettiğini düşünmüşümdür hep turkbayragi

bhk güle güle kullan bilgisayarını canım.. oh ne güzel şimdi gıcır gıcırdır :icecream:

ölü gelin bira içmişsin :1shok: hem de akşam :oklava: yazık değil mi o kadar aç kaldın o kadar diyet yaptın :oklava: neyse oldu bir kere, bugün çok su iç ve akşamı hafiflet de telafisi olsun azıcık. kendimi şanslı insanlardan sayarım hep ne alkol ne sigara kullanmadığım için :1closedeyes:

herkese günaydınn a.s.
dün karbondhidrat ağırlıklı beslenmeme rağmen tartı hala 68.5 gösteriyor. demek ki şok diyet ile verdiklerim ertesi gün geri gelmedi. ama süreç bu haftada belli olur coco sormuştu galiba..

Back
X