Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ben listeyi şöyle bir baktım kafa yorqarak okumadım açıkcası ancak uygulama kısmında sııntım hangisi ne zaman uygulanacak nasıl olacak amanin kafam basmadı :))
liste güzele benziyor yani çok aşırı açlık çektirmez gibi geldi bana . olmadı diyetisyene gitsem 60 kg grubu için bir listede ben demi alıp gelsem :)))

evet mehalim artik daha cok burda olucam insallah cok calisacamm ve bu kilolardan kurtulup kotumu giyip tr ye gelecm botumu ise kisin giyerim artikim
reyhan ablam da beyaz etegini giyer insallah baska kimler ne giycekti mmmm kallisimde boyundan baglanan yazlik elbise giycekti galiba yaa insallah yanlis hatirlamiyorumdur
bide su listeye bende baktim ben bu kadar uzun sure listeye bagli kalamam cabuk bikarim benimki soyle bir haflatalik 3 bes gunluk olucak devamini getiremem ben ama simdilik az yiyerek duzenli spor yaparak biraz toparlanayim yediklerimi duzenli hergun buraya yazayim denetleneyim azcik sonra bir liste bulurum insallah

Son düzenleme:
simdilik ciktim ben esim gelecek cumadan beri isvicrede ee adami pc basinda karsilamayayim demii
hadi optum herkezi mutfaga iniyom salata yapip sofra kuracam
yarin gorusuruz canlar hadi optum herkezi gorusuruz

benim misafirlerde gitti yarin is varya erken gittiler.
bu haftasonu cok cabuk gecti biseyanlamadim hava yagisli ve soguktu sadece temizlik yemek pisirme .öylece gecti gitti.

canım ya muhtemel gerilim başağrısıdır senin yaşadığın . bildiğim kadarı ile destek ürün kullanmıyorsun demi. kullanıyorsan oda baş ağrısı yapabilir.
kimin konseri idi acep gitttiğiniz

eskişehirin amatör gruplarından biri bebeem. öğrenci işi=) daha dogrusu 2 senedir falan müzik piyasasındalar ama öyle albumlu bi grup ddeğil.çok övmüşlerdi.ilk kez dinledim ben de. fena değillerdi. bu arada destek herhangi bişey kullanmıyorum. sadece diyet-spor

spordan geldim şimdi.6.30 gibi baslamıstım.. 7.50 de bitti.
hadi hayırlısı. bacaklarımda acaip bi sıkılaşma incelme hissediyorum.. göbek kısmı malesef cok zor eriyo.. ama yinede küçüldü göbeem..

kız senin göbeeeni yerim ben :roflol: yazdım mı bilmiyorum ama biz ölü gelinle daha önceden tanışmıştık bu sitede. msn den konuşuruz her gün kaydirigubbakcemile5

ben de geçen gün farkettim yürümekten üst bacak kaslarım yani ön taraf belirginleşmiş. böyle kas resmen taş gibi :1shok: aa bu ne ya dedim eşim deli misin daha ne istiyosun diyo ama ben hiç sevmem kas görüntüsünü bayanda :dilcikar:

kallisim kedilerinin de fotolarını koysanaaaaa. pek hayvan sevmesem de şirin olanların fotoları hoşuma gidiyor opuyorumnanaktan

asya da gelmiş sonunda. hayırlısı ile atlatmış misafirlerini süper. önceleri heveslendim ama ben de katılmıyorum diyete asyacım. hem akşam yemek yemiyorum diye hem de ben listelere uyamıyorum asla o yüzden sositososito

bugün canım yemek hazırlamak istemedi. kendime sunta yoğurt günü yaptım :delphin:

muhauah bijoux'um benim canımm. benimde canım aksam yemeği yemek istemiyo=/ domates biber peynir yesem olur mu ki laelaelaelaelae
madem kedi dedin.ben de pisiciğimin fotoğrafını koyayım bari.

http://img191.imageshack.us/gal.php?g=dscn0690.jpg

galeri olarak koyuorum. minik fotografları tek tek tıklayıp büyütebilirsiniz
evet bu benim pisiciğimdi. 2aylıktı. veterinerden almıstım ücretsiz veriyolardı. kafesiydi mamasıydı derken 1 haftada nerdeyse 100lira harcadım.. lakin 1 hafta sonunda tesadüfen poposundan kurtcuklar cıktıgını farkettim. apar topar götürdüm aldıgım veterinere.. fakat o da ne!!! tenyaymış megerse!! annesinin çiğ gıda yemesinden kaynaklanıyomuş.. aklım basımdan gitti. bu tarz seyelrde acaip pinpirikliyim ben. ki zaten oldukca titiz bi insanım. ilacı var tedavisi var falan demeye basladı adam.. ama cebimde zaten son 2 liram kalmıstı. bi de onun ilacını alamazdım yani..hele hele o korkuyla.. amann.. bana uzak olsun da nolursa olsun.eve geldim heryeri defalarca sildim camasır suyuyla falan.umarım bana da bulaşmaz bişey.. paramı da alamadım geri.. kullanmamıstım mamasıyla kafesini bile :1no2: napalım sağlık olsun. bi de kuma kakasını yaptıktan sonra biz gibi silemediklerinden popolarını, kaka kalmıs. gitmiş yatagıma oturmus.. heryeri b*k olmus delikafadulden peh=D aman neyse.. geldi geçti işte böylece bi kedi maceraam da=D

ya çikolatacım snn diyete kolay demişim affet yawww....kağıda döküodum buzdolabının üstüne koyucam daha rahat göriyim ne yicemi diye...yazarken farkına vardım ki hiçte kolay değil yaaa...yani ewde çocuk olmasa rahat uygularım sorun olmaz ama kızımı beslerken nasıl becercem bilmiom...en azından kendi diyetimde hertürlü yemek pişio yağsız yapıom suyunu kullanmıom ama kızımla yiyoruz...bu diyette doğru düzgün sebze falan filanda yok...ayrı yemek yapıp yememek zor olucak...akşam yemeğine kdr hepsine uyarım ama gerisi zor...ilk hafta denicez bakalım...ama dvm ettiremeyeceğime eminim...ben diyette ufak değişikler yapmayı düşünüyorum

mesela salam yerine 1 kibrit kutusu peynir...ve ya akşam yemeklerine salata yerine öğlen 2 ayran veriodu ya birini öğlen yiiyp birini akşam aman ne biliyim yaaa...bişiler yapçaz

ama dikkatimi su girissiniler çekti...1 grissini 1 dilim ekmeğe eşdeğer...o grissiniler çok geldi bana...ben onları azaltıp akşam yemeğine katmayı düşünüyorum...ya da akşam sebze ıspanak gibi bişiler yemeği düşünüyorum...

siz onu deneyin bende kendi uydurduğumu(TABı SıZıN DıYETE UYDURUCAM SADECE YERLERDE DEĞıŞıKLıK OLUCAK ÖĞLENıNKıNıN KALORıSıNı AKŞAMA TAŞICAM GıBı MESELA)...bakalım ne kdr kilo vercem....

tabu canım diyet zor geliyorsa ve kesin devam edemem diyorsan başlama bence.
bu arada 1 grissini değil, 2 grissini 1 dilim ekmeğe eş değer diye okumuştum ben. bence de diyet kolay değil,ve grissinileri azaltmak hata olur... ki bu diyetin yaratıcısı olan doktor,çok disiplinli bir adammış ve diyeti eksik yaptığını söyleyen birini kovmuş..he o doktor burda değil sen eksik yapabilir veya kendin bişeyler katabilirsin.:)) ama ben diyorum ki bu diyeti eksiksiz yapalım ve bakalım kaç kilo vereceğiz... ama dilekolay 38 gün,belli olmaz. çok zorlanırsan bozarsın cnm...

biz de yeni geldik eşimle,çok sıcak bir hava vardı istanbulda,herkes sokağa dökülmüştü vallahi...

yarın diyet başlıyor,ağzımdan kaçırdım eşime..dedi ki,"siz diyet yapanlar da her pzts başlayıp,salı günü bitiriyorsunuz" diyerek dalga geçti -tatlicadiarzu- sinir oldum tabii...
neyse biz ona aldırmayalım!
açıkçası 38 gün beni de korkutuyor.yani yapamamak değil de,o kadar uzun süre disiplinde kalmak zor olabilir.. burda birbirimize vereceğimiz destek,motivasyon çok önemli...
kızlar gelin bu diyetle beraber saatlermizi de düzene koyalım olabildiğince..düzenli saatlerde yemek çok önemliymiş. mesela ben 9 da kahvaltı ,12 de öğlen yemeği ,15 de ikindi , 19.00 da akşam yemeği, 21 de gece öğününü yemeyi planlıyorum..(tabii bunlar sadece plan,umarım uygulayabilirim)
ve mutlaka günlük 45 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum...
birbirimizi desteklemeli,peşini bırakmamalıyız...bir de temmuz 16 da hepimiz en az 10 kilo veriyormuşuz düşünsenize :1rolleyes:

evet mehalim artik daha cok burda olucam insallah cok calisacamm ve bu kilolardan kurtulup kotumu giyip tr ye gelecm botumu ise kisin giyerim artikim
:roflol: ayy inşallah o gün senin yanında olmayı ne çok isterdim varya girerdik kol kol sonra havamızdan yanımıza yaklaşılmazdı
eskişehirin amatör gruplarından biri bebeem. öğrenci işi=) daha dogrusu 2 senedir falan müzik piyasasındalar ama öyle albumlu bi grup ddeğil.çok övmüşlerdi.ilk kez dinledim ben de. fena değillerdi. bu arada destek herhangi bişey kullanmıyorum. sadece diyet-spor
oo olsunda konser olsunda amatör olsun yaa.:)) ben ne çok özledim böyle ortamlarımafoldumben ama ama yok kii. olsada burda eşimle konsere gitmek hayall

ben de geçen gün farkettim yürümekten üst bacak kaslarım yani ön taraf belirginleşmiş. böyle kas resmen taş gibi :1shok: aa bu ne ya dedim eşim deli misin daha ne istiyosun diyo ama ben hiç sevmem kas görüntüsünü bayanda :dilcikar:

:
ayy evet kaslı kadınları bende sevmem hatta hiç hazzetmem. bende çokk evelce M.Ö tarihinde spor yaparken kollarım falan kaslandığında çok rahatsız olmuştum salak gibi ağırlık çalışmışım bide:))
gitmiş yatagıma oturmus.. heryeri b*k olmus delikafadulden peh=D aman neyse.. =D
:roflol::roflol:
açıkçası 38 gün beni de korkutuyor.yani yapamamak değil de,o kadar uzun süre disiplinde kalmak zor olabilir.. burda birbirimize vereceğimiz destek,motivasyon çok önemli...
kızlar gelin bu diyetle beraber saatlermizi de düzene koyalım olabildiğince..düzenli saatlerde yemek çok önemliymiş. mesela ben 9 da kahvaltı ,12 de öğlen yemeği ,15 de ikindi , 19.00 da akşam yemeği, 21 de gece öğününü yemeyi planlıyorum..(tabii bunlar sadece plan,umarım uygulayabilirim)
ve mutlaka günlük 45 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum...
birbirimizi desteklemeli,peşini bırakmamalıyız...bir de temmuz 16 da hepimiz en az 10 kilo veriyormuşuz düşünsenize :1rolleyes:
ben okudum ama birde neyi hangi gün yapacağımı anlasaydım senle bende varım dicektim amavereliniortak ama bu hafta dur bakalım özel hastanein diyetisyeninden randevu aldım bakalım o nasıl bir liste tutuşturacak elimize:içelim:
benim tatlı krizime bi çözüm...

hımm tatlı krizine bir çözüm. balı severmisin olugelin( yaa sence sakıncaı yoksa keşike adını kullanabilsem bu ölü kelimesi acayip rahatsız ediyor beni) neyse konumuza dönelim
tatlı krizi demiştik bal seviyosan azcık bal tiketebilirsin yada pek tatlı istedin kuru kayısı incir gibi meyveler tüketebilirsin bağırsaklarada iyi gelir. sonraaa başka başka ne olabilir o

Su aman allahım su ne kadar güzel bir isim ismin yüzüne yansımış senin tısımm :)) suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))

çikolatam evet canım çok incelemedim yani anlamak için zorlamadı sadece öğünlere baktım. banada pek zor gelmedi açıkcası ama uygularken işte insan zaman zamanz zorlanıyor. ama istersen yaparsın canım:)) bende biraz sıkacam inşallah azdaha forma girelim değilim :))

Back
X