Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha vermeden strese sokmayın adamı yahuuu:roflol: vazgeçip gitmeyecek yağlar sonra:olmaz:

koruma bölümü var zaten kimse kullanmıyor bizi bekliyoropuyorumnanaktan

yaaaani kaydirigubbakcemile3

çok değerli ikindi öğünümü yemeye gidiyorum kaydirigubbakcemile3
masa başına oturmuş,2 adet galeta yiyen bir tip düşünün :roflol:

sportiem
adam "ben bu işi iyi yapıyorum,iyi para alırım" diyor sanırım...neyse,biz kendimiz de çözeriz anacım :1closedeyes:

hadi biraz kalkıyorum ben görüşürz :)

bijom sen biraz hasret gider ailenle , en kısa zamanda görüşelim kııız
ne kadar istanbuldasın?
tabi kııııııız ben dişimi yaptırana kadar burdayım. yani muhtemelen 1 hafta kadar zemuszemus

bijoux cum uyarmı sanada
canım uyar hatta önümüzdeki hafta daha iyi olur haberleşiriz.. kaydirigubbakcemile5

bugünkü menümü yazayım ve diş kliniğine yani acıbademe doğru yol alayım..
sabah: 2 dilim ekmek, 1 biber, yarım salatalık, yarım domates, beyaz peynir
ara: 1 k-bar
öğlen: 1 tabak zeytinyağlı (az yağlı) fasulye, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
ara: tarçınlı tatlandırıcılı süt içicem tamamdır..
daha su 1 litre oldu da pek içmedim yollarda başıma bir iş gelmesin diye.

bir de annemlerin tartısı az tartıyor bu hafta iyi olacak da haftaya eve gidince eksi cıkmam inşallah kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar selam
soda meselesini okudum
BHKcım nasıl da biliyor soda hastası olduğumukaydirigubbakcemile3
ben de çook canım istemesine rağmen içmemiştim geçenlerde :bbo:
malum listemizde yok diye :)
çikolatacım ayrıntıarı öğrenip bizimle paylaşsın da başlarız kısmetse
diğer ayrıntıları da bekliyorz çikolatacım...

benim mesai bitti yavaş yavaş kaçıyorum kızlar
kısmetse yarın görüşürüz
yarın büyük gün:hooray:umarım bu hafta kupayı biz alırız:lepi:
hepinizi öptümmm

ayy hele bir verelim de ,koruruz inşallah canzi şekerim:) mezun olsak bile burda koruma grubu açarız:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha vermeden strese sokmayın adamı yahuuu:roflol: vazgeçip gitmeyecek yağlar sonra:olmaz:

koruma bölümü var zaten kimse kullanmıyor bizi bekliyoropuyorumnanaktan

doğru söylüyorsunuz canım biz verelimde önce ama vericez allahın izniyle kim kurtulmuş 5. takımın elinden kilolarmı güleyim bareeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba arkadaslar nasilsiniz bakem bugun daha gecmise bakmadim
nasil gidiyo diyetiniz listeniz sizi zorluyomu haala alisildimi yoksam
neyse ben ne yaptim onu anlatem az ama saglikli besleniyorum sirkeli balli suyumu duzenli iciyorum dun aksam sarimsak yutmayada basladim gobus sporlarimi henuz yapmadim ama yeni bisiye basladim suppper otesi bisiy hihoyyyt samba step adi hem dans hem spor oluyo zor biraz ama yavas yavas ogretiyo hareketleri daha ilk hereketleri ogsterirken bile acayip terliyo insan sabahtan beri onu ugrastim cok eglenceli tam benlik allahim yarebbim 4 cocuklu kari samba step yapiyo deli olcamyaaa anam babam gormesin delirmis bu kiz derler banadelikafadulden
benden bu kadar:delphin: simdi gecmise bir bakem kim ne yapmis bijo annesini benden selam soyledimi yoksam unuttumu
bugun disciye gittmi
cukulatam yogurdu cok seviyo fazla kacirdimi bakem
cocostar ne yapiyo ne ediyo
bhk cim nerelerde
cedric sahalara nasil dondu neler yapiyo
sporti traktore gidecekmi bu hafta sonu yine o kara yilanla goruscekmi
mehalim yine hangi model pesinde bu hafta ne dikip defile yapacak
kallisim kizlarina yapacaklari oyuncaklarin tasarimini yaptimi
reyhan ablam tatil diye gunesde yatip gobegini kasidimi tum bunlarin cevabini almak icin gecmise yolculuk baslasiiiiinnn ahaah yeni gelini unuttum bakalim yeni gelin bugun uyuyabildimi hihhii

asyam bu haftada kısa kollu yazlık bir ceketin peşindeyim diktim ceketi ancak kollarında değişiklik yapmıştım iğrenç göründü gözüme bu nedenle o kolları söküp orjınalını eklicem ozman yine gösteririm size:)

allahım birde model değiştirmeye başlamış.. deli yaaa... dur biraz acemiliğini at üstünden sonra yap değişiklik kol mol.. hahahahaa...

asyacım canım bana sorarsan yüzbinlerce bebek buldum oyuncak vs.. dolaplarımızı düzenledik az iş kaldı.. kumaşlarımız boncuklarımız anacım taşıyor her yerden.. yarında tatil oluyo artık hafta için başlarız sonrada size gösteririz... bir şey isteyen olursa söylesin ona göre :))

Kallisim atmayı planladığın ne varsa yolla bana vallahi diyorum bak ciddiyim . bayılırım böyle luzumsuz şeylere bende .beğenmezsem ben atım :))

mehalim valla iyi fikir,bizi iğne ipliğe çevirirmiş herif kaydirigubbakcemile3

asyacığım valla Allah bozmasın yoğurdu kaçırmak değil,hiçbirşeyin dışına çıkmıyorum.inanılır gibi değil.sayenizde çok azimliyim...
kızlar az önce tartıya çıktım dayanamayıp... sonucu söylemeyeceğim ama tek kelimeyle mükemmel!! üstelik reglyim ve kesinlikle şiş var vücudumda...ve de bol su içmiş vaziyetteyken bile ... mükemmeeeeeeeeeeeelllll:lepi:

mehalim sen bu isi iyice derinlestirdin kiz merakla bekliyoz ceketi
kallisim bendede var bir dolap dolusu kumas boncuk ip kurdale igne tig $i$ ama bugunlerde hic acmiyorum o dolabi kilolari daha cok takmis durumdayim

cedric ciğim tabii ki kaçırılabilir,herkesin bir nefsi var hayatım...
yani diyelim sen şimdi diyette var olmayan birşey yedin,noldu diyeti komple mi bozdun yani...hiç de öyle değil,kaldığın yerden devam edersin ve o hatayı yarım saatlik bir sporla da telafi edersin,bitti gitti işte :)
ya dıyetısyenler bagıra bagıra bı hal oluyo boyle olunca.ya ne dıycem benım dıyetısyenım kendı anlatmısdı 1 yumurta haslayıp esıyle paylasıp yıyormus.tabı benı de kendı gıbı sandıgı ıcın anlıyamıyodu
merhaba arkadaslar nasilsiniz bakem bugun daha gecmise bakmadim
nasil gidiyo diyetiniz listeniz sizi zorluyomu haala alisildimi yoksam
neyse ben ne yaptim onu anlatem az ama saglikli besleniyorum sirkeli balli suyumu duzenli iciyorum dun aksam sarimsak yutmayada basladim gobus sporlarimi henuz yapmadim ama yeni bisiye basladim suppper otesi bisiy hihoyyyt samba step adi hem dans hem spor oluyo zor biraz ama yavas yavas ogretiyo hareketleri daha ilk hereketleri ogsterirken bile acayip terliyo insan sabahtan beri onu ugrastim cok eglenceli tam benlik allahim yarebbim 4 cocuklu kari samba step yapiyo deli olcamyaaa anam babam gormesin delirmis bu kiz derler banadelikafadulden
benden bu kadar:delphin: simdi gecmise bir bakem kim ne yapmis bijo annesini benden selam soyledimi yoksam unuttumu
bugun disciye gittmi
cukulatam yogurdu cok seviyo fazla kacirdimi bakem
cocostar ne yapiyo ne ediyo
bhk cim nerelerde
cedric sahalara nasil dondu neler yapiyo
sporti traktore gidecekmi bu hafta sonu yine o kara yilanla goruscekmi
mehalim yine hangi model pesinde bu hafta ne dikip defile yapacak
kallisim kizlarina yapacaklari oyuncaklarin tasarimini yaptimi
reyhan ablam tatil diye gunesde yatip gobegini kasidimi tum bunlarin cevabini almak icin gecmise yolculuk baslasiiiiinnn ahaah yeni gelini unuttum bakalim yeni gelin bugun uyuyabildimi hihhii
ne guzel asyam bugun hıssetdıgım yaz enerjısı sendede var.ben yorgunluk ıcın vıtamıne basladım cok sukur kı ustumdekı atalet ı atdım
mehalim valla iyi fikir,bizi iğne ipliğe çevirirmiş herif kaydirigubbakcemile3

asyacığım valla Allah bozmasın yoğurdu kaçırmak değil,hiçbirşeyin dışına çıkmıyorum.inanılır gibi değil.sayenizde çok azimliyim...
kızlar az önce tartıya çıktım dayanamayıp... sonucu söylemeyeceğim ama tek kelimeyle mükemmel!! üstelik reglyim ve kesinlikle şiş var vücudumda...ve de bol su içmiş vaziyetteyken bile ... mükemmeeeeeeeeeeeelllll:lepi:
ne guzel ya yarın merak ıcındeyım sonucları benıde acayıp heveslendırıyorsunuz
mehalim biraz zayıflayayım da,sana sipariş vereyim..anam sen bu işi ticarete dök valla iyi para kazanırsın...
yeni nur yerlitaş kaydirigubbakcemile3

aman becerılerı benzesın de fızıgı benzemesınkötükedihüsokaydirigubbakcemile3

cedric cigim eger kallisgilin diyetine baslamayi dusunursen bende sana yoldas diyettas liste das olabilirim ben dun aksam senin ciddi kilo vermem gerek izine ayrilmiycam mesajini okuyup uzun cevap yazmistim ama gonderirken silindi hepsi sonra yeniden yazamdim hemen kapattim
canim cok sevindim ara vermeyecek olmana bende bir ay az katildimya hemen saldim kendimi zor oluyo yani burdan uzaklasmak

ben cikiyorum guzellerim cedric cigim dedigim gibi sen sec bir diyet listesi bende sana yoldas olacam canim
simdi suslenip okula gidecem cocuklari almaya sonrada saglik beslenme aksam yemegini fazla yememek icin cocuklarlan saat 5 te ara ogun yapacaz hadin hoscakalin

asyacım süpersin ne güldüm gidicem gidicem traktöre binicem:roflol::roflol::roflol:

mehalimcim kim tutar artık seni, bak söz verdin gelinliğimi senin ellerinden istiyorum 36 beden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yarın sabaha şurda ne kaldı dimi, süper sonuçlarla şenlenicek 5,takımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X