günaydın takımcım.
emekli albay gibi kaçta yatarsam yatayım tuhhaf bi şekilde sabah 6bucuk-7 dedi mi ayaktayım
bu arada...tartıldım. dün başladım diyete. 2.meyve suyu günüm olacak bugün. 60.4ile başladım
59.4 e düşmüşüm..muhtemelen sudur. yani 1 günde verilen 1 kilonun açıklaması bu gibi bence.pek fazla sevinemiyorum açıkcası.. bir de sanırım yaptığım sporun faydası oldu. cunku bu diyeti daha önce yaptığımda spor yapmamıştım ve 2.güne başlarken sabah tartıldığımda gramlar vermiştim sadece. dizlerimde çok fena bi ağrı var.bugün spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum. fazla da zorlamak istemiyorum kendimi ama hergün gitsem iyi olurmuş gibi sanki.
dün akşam bi arkadaşımla dışarı çıktık. arkadaş tutturdu dürüm yiyelim diye.. hem de saat 23:00 gibiydi! olmaz dedim diyetteyim ben o kadar emek çekiyorum saygı duy lütfen falan dedim=D sus pus oldu..senin fazlan yok ki nerden çıkarıyosun falan dedi

kafeye gittiğimizde de kahve içtim kremasız şekersiz sade. uzun zamandan beri dışarı cıkmamıştım hiç. çok iyi geldi çıkıp dolaşmak muhabbet etmek falan. sokak kedilerine şevkat gösterdik biraz sonra. ama hepsi kaçtılar benden. oysa ben onları çok seviyorum. insanlar nası defterlerinin kitaplarının arasında çiçek kurutuyolarsa benim de
kedi kurutasım var deftelerimin kitaplarımın sayfaları arasında dermişim=P
eskişehirde akşamları hava çok güzel oluyo.ne sıcak ne soğuk.. ama hafiften ensiyo böyle.. temiz hava falan. bugün kuaföre gidicem. hadi hayırlısı..
sabah sabah kendi kendime konuşucak şeyleri nerden buluyosam ben de artık
güzel allahım beni deli enerjisiyle yoğurmuş
dünden beri çenem iyice düştü.D uyuyamadım zaten yattığımda.. böle içimde bi korku. bi yerden bişiler gelivericekmiş gibi.. açtım bütün ışıkları en son saaate baktığımda sabaha karşı 4dü saat.peh peh peh.
**babam gibi adam bulsam evlenirim bir de. hohohohoho

ne alakaysa artık

söylemek istediğim bişey daha vardı da unuttum birden=/ neyse aklıma gelince söylerim. hayde mock mock hepinize