herkese merhaba arkadaşlar,
ay sonu hazırlamam gereken raporlar var, anca girebildim, geçmişi okudumda epey bir sohbet olmuş ne güzel.
choclate cım ... canım diyecek birşey bulamıyorum, sende biliyordun herkes biliyordu böyle olucağını, herşeyin hayırlısı canım, herşeyin üstesinden gelirsin hiç şüphem yok
kalliscim.... özledim seni canım, allah kolaylık versin canım minderlerinle..kaydirigubbakcemile3
bijoux cum.... canım ne güzel valla kırıp döksünler demişsin ya bayıldım, şimdiden 1 kilo cepte harika hiç farklı düşünemezdim zaten. Canım benim de niyetim temmuz sonu mezun olmak.
Şimdiden mehalime balo kıyafetimi hazırlatıyım diyorum:roflol::roflol::roflol:
sende ona diktir bence :roflol:
sevgili gül.... sen takımdan ayrıldığında bende henüz girmiştim sanırım, hoşgeldin a.s.
gelincim..... ne güzel valla zaten epey kilo verdin diyorum sana bu haftanın 1.sisin şimdiden tebrik ediyorum seni canım
ben bu sabahki tartımda neyseki 55'i tekrar gördüm. kendimi iyi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
Bundan böyle yeme düzenimi şu hale koydum
uyanır uyanmaz 2 bardak su 3-4 kuru kayısı
sabah 1 kk peynir / 2 galeta
öğlene kadar
öğlenleri artık hiç yemeğe çıkmıyorum, arkadaşlardan 1 bardak yoğurt istiyorum birde varsa meyve. öğle yemeğim bundan ibaret. Akşama kadar 3-4 grissini.
akşam... 3-4 salatalık tuzlu. 2-3 galeta 1 dondurma meyvalı
gün boyunca kuru kayısı toplamda 15 adet falan yapıyor.