Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çocuk tebessümlerinde saklıdır bayramların gizemli tadı. Coşku ve heyecanı paylaşmak öpülesi ellere uzanmanın sevincidir bayramlar.
Bayramlarda çocuklaşır yürekler, filizlenir şeker tadında umutlar, sevinç sarar minik bir serçenin özgür kanadıyla yürekleri. Bayramınız kutlu Olsun

selam arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum allahım nice bayramlar nasip etsin hepimize çocuklarımızla eşimizle ailemizle sevdiklerimizle beraber . sağlıklı mutlu umutlu nice bayramlar yaşamak dileğiyle......

canlarım merhabalar hepinizin bayramını kutlarım nice sağlık içinde huzur içinde bayramlarda beraber olma dileğimle :)) zayıf olarak..

ben nihayet ablamdayım dünden beri ama felaket yağmur var eve kapandık kaldık eşimle eniştem otelde bir kaç iş yapmaya başladılar bende vakit geçiriyorum öpüyorum hepinizi...

selam arkadaşlar size mersinden sesleniyorum hava çok güzel denize giriyoruz bugun baya olay yaşadık kaldığımız sitenin asansöründe kaldık kapıcı ve yöneticiye ulaşamayınca eşim ortalığı birbirine katmış kapıları falan kımış çok aksiyon vardır:)))

kızlar bu tatil çok süper oldu

hepinizin bayramı kutlu lsun

selam arkadaşlar size mersinden sesleniyorum hava çok güzel denize giriyoruz bugun baya olay yaşadık kaldığımız sitenin asansöründe kaldık kapıcı ve yöneticiye ulaşamayınca eşim ortalığı birbirine katmış kapıları falan kımış çok aksiyon vardır:)))

kızlar bu tatil çok süper oldu

hepinizin bayramı kutlu lsun

arkadaşım nerdesin ya mersine geldinde niye haberim olmadı ben seni misafir ederdim burdamısın hala eğer burdaysan seni görmek isterim .dün harikaydı hava söylediğin gibi herkes denizdeydi ama akşam üzeri çok soğuktu .şimdide denize baktım girmeye başlamışlar bile.bide aynı sitedeymişiz birbirimizden habersiz.öpüyorum seni .

bijoux arkadaşım günaydın iyi bayramlar.ben uzun zamandır giremiyorum beni unutmadınız dimi ben sizleri çok özledim herşey yolundadır umarım seni kocaman öpüyorum.

günaydın mersacım sana da iyi bayramlar.. seni neden unutalım aşk olsun opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu tatlı olayı beni bitirdi. tam 1.5 kilo fazla çıktım bu sabah. e iki gündür ye ye tabi ısrar ısrar üstüne. kendimi onların yerine koyuyorum. uğraşıyosun uğraşıyosun misafirlere tatlı yapıyosun geliyolar ama yemiyolar bozuluyosun. eh ben de her gittigim yerde minik de olsa 1 parça yedim bunu düşünerek. e orda burda şurda derken durum feci oldu :bbo: artık gidecek yer kalmadı, evdeki tatlıları da ellemiyorum bugünden itibaren. yarın artık diyetime başlıyorum. ilk bir hafta falan şu çok revaçta olan yeşil elma diyetini yapmayı planlıyorum. sonra 1 hafta normal sonraki hafta da 5 gün 5 gıda. artık işleri ele almanın zamanı geldi. bu hafta bitmeden çıkıp spor salonuyla da konuşucam inşallah. hadi hayırlısı..

herkesi kocaman Şeniz

günaydın mersacım sana da iyi bayramlar.. seni neden unutalım aşk olsun opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu tatlı olayı beni bitirdi. tam 1.5 kilo fazla çıktım bu sabah. e iki gündür ye ye tabi ısrar ısrar üstüne. kendimi onların yerine koyuyorum. uğraşıyosun uğraşıyosun misafirlere tatlı yapıyosun geliyolar ama yemiyolar bozuluyosun. eh ben de her gittigim yerde minik de olsa 1 parça yedim bunu düşünerek. e orda burda şurda derken durum feci oldu :bbo: artık gidecek yer kalmadı, evdeki tatlıları da ellemiyorum bugünden itibaren. yarın artık diyetime başlıyorum. ilk bir hafta falan şu çok revaçta olan yeşil elma diyetini yapmayı planlıyorum. sonra 1 hafta normal sonraki hafta da 5 gün 5 gıda. artık işleri ele almanın zamanı geldi. bu hafta bitmeden çıkıp spor salonuyla da konuşucam inşallah. hadi hayırlısı..

herkesi kocaman Şeniz

a.s.canım bende aynı durumdayım tatlılar çikolatolar aldı başını gitti tartıya çıkmadım ama kilolarda başını alıp gitmiş olabilir benimde düzene girme vaktim geldi.inşallah yürüyüşe başlıycam haftaya görüşürüz canlarım.by.

selam canlarim , hatirlamiyorum bayraminizi kutladigimi.o yuzden tekrar kutlamak istiyorum,iki kere olsun ,fazla mal goz cikarmaz hesabi :)

bijom sen bir de benim halimi gor,bu hafta kesin 1-2 kilo fazlayla cikarim ben de,gorursun bak.beraber yapalim su elma diyetini.bakalim nasil bir sonuc verecek...1 hafta yapalim seninle.ne zaman basliyoruz?

mustang cnm sizinki farkli bir tatil olmus anladigim kadariyla,film gibi valla.eglenmene sevindim canim,tatilleri hayal edip duruyordun :)

kallisim ablanla berabermissin,ablacigina selamlar eder,seni de operim...
mersa seni de opuyorum canim

mersa canım ben mezitlideyim sana uzağım tahminimce mezitlide menderes mahallesindeyiz buralar çok güzel akşamsa mersin forumdayız hep çıkamıyoruz oradan .

mersa canım ben mezitlideyim sana uzağım tahminimce mezitlide menderes mahallesindeyiz buralar çok güzel akşamsa mersin forumdayız hep çıkamıyoruz oradan .

ay arkadaşım bende 1 saat önce forumdaydım .mezitliyle aram 5 yada 6 dakika .burda misafirmisiniz ay seni görmeyi çok isterdim ya.tam 3 saat forumda dolaştım belkide karşılaşmışızdır kısmette varsa karşılaşırız.seni bir türlü yakalayamadım.burdamısın daha kendimi ev sahibi gibi hissettim .kötü ev sahibi tabiki.mustang cım bende geçen ramazan bayramında nevşehirdeydim avanostaki öğretmen evinde kaldık çok ucuz bir tatil yapmıştık senin yaşadığın yerde çok güzel.bak birbirimizi misafir etmişiz bir bayram ben bir bayram sen.

Son düzenleme:
selam canlarim , hatirlamiyorum bayraminizi kutladigimi.o yuzden tekrar kutlamak istiyorum,iki kere olsun ,fazla mal goz cikarmaz hesabi :)

bijom sen bir de benim halimi gor,bu hafta kesin 1-2 kilo fazlayla cikarim ben de,gorursun bak.beraber yapalim su elma diyetini.bakalim nasil bir sonuc verecek...1 hafta yapalim seninle.ne zaman basliyoruz?

mustang cnm sizinki farkli bir tatil olmus anladigim kadariyla,film gibi valla.eglenmene sevindim canim,tatilleri hayal edip duruyordun :)

canım bende seni öpüyorum mustang mersindeymiş hatta biraz önce aynı alış veriş merkezindeymişiz belkide birbirimizi görmüşüzdür.

herkese günaydın a.s.
mersacım kallis ile bize de öyle olmuştu. ben eskişehire gitmiştim aynı anda esparktaymışız. sonradan ortaya cıkınca cok üzülmüştüm kısmet..

normal bir gün, normal bir sabah düzenimi çok özlemişim.. az sonra kahvaltı sonra çay gün boyu ara ara. bir ara tv izlemek, kitap okumak, burda takılmak, öğle yemeği yemek sıkılınca çarşıya çıkmak, kafana göre saat derdi olmaksınız dolaşmak, susamaktan korkmamak, hiçbiyere ziyarete gitmek zorunda olmamak, aniden gelen misafirlerin olmaması, iftar beklememekk.. meğer ne özlemişimmm kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin eski düzenimmm :hulya:

çikolatacım başlayalım beraber elma diyetine tamam. bir ara msn de veya burda konuşalım ne zaman başlayalım ne yapalım diye. benim tavsiyem cumartesi başlamak canım..

herkese günaydın...bijoux cocostar şimdi sizi gördüm günaydın gününüz çok güzel olsun.bijoux cum kafana göre takıl arkadaşım insanın böyle zamanlara çok ihtiyacı oluyor sorumluluk duymadan yetişeceğin işleri düşünmeden ah benimde çok ihtiyacım var.

canım bende seni öpüyorum bende 1 kilo almışım 76 ya inmiştim tekrar 77 olmuşum bayram boyunca yediklerim facia 1 kiloayla atlatırsam yinede çok iyi.maraton başlıycak inşallah.

Back
X