- Konu Sahibi Cherry Mom
- #14.961
arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum allah tekrarına erdirir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar size mersinden sesleniyorum hava çok güzel denize giriyoruz bugun baya olay yaşadık kaldığımız sitenin asansöründe kaldık kapıcı ve yöneticiye ulaşamayınca eşim ortalığı birbirine katmış kapıları falan kımış çok aksiyon vardır:)))
kızlar bu tatil çok süper oldu
hepinizin bayramı kutlu lsun
günaydın mersacım sana da iyi bayramlar.. seni neden unutalım aşk olsun opuyorumnanaktan
arkadaşlar bu tatlı olayı beni bitirdi. tam 1.5 kilo fazla çıktım bu sabah. e iki gündür ye ye tabi ısrar ısrar üstüne. kendimi onların yerine koyuyorum. uğraşıyosun uğraşıyosun misafirlere tatlı yapıyosun geliyolar ama yemiyolar bozuluyosun. eh ben de her gittigim yerde minik de olsa 1 parça yedim bunu düşünerek. e orda burda şurda derken durum feci oldu :bbo: artık gidecek yer kalmadı, evdeki tatlıları da ellemiyorum bugünden itibaren. yarın artık diyetime başlıyorum. ilk bir hafta falan şu çok revaçta olan yeşil elma diyetini yapmayı planlıyorum. sonra 1 hafta normal sonraki hafta da 5 gün 5 gıda. artık işleri ele almanın zamanı geldi. bu hafta bitmeden çıkıp spor salonuyla da konuşucam inşallah. hadi hayırlısı..
herkesi kocaman Şeniz
mersa canım ben mezitlideyim sana uzağım tahminimce mezitlide menderes mahallesindeyiz buralar çok güzel akşamsa mersin forumdayız hep çıkamıyoruz oradan .
selam canlarim , hatirlamiyorum bayraminizi kutladigimi.o yuzden tekrar kutlamak istiyorum,iki kere olsun ,fazla mal goz cikarmaz hesabi :)
bijom sen bir de benim halimi gor,bu hafta kesin 1-2 kilo fazlayla cikarim ben de,gorursun bak.beraber yapalim su elma diyetini.bakalim nasil bir sonuc verecek...1 hafta yapalim seninle.ne zaman basliyoruz?
mustang cnm sizinki farkli bir tatil olmus anladigim kadariyla,film gibi valla.eglenmene sevindim canim,tatilleri hayal edip duruyordun :)
kallisim ablanla berabermissin,ablacigina selamlar eder,seni de operim...
mersa seni de opuyorum canim
selam canlarim , hatirlamiyorum bayraminizi kutladigimi.o yuzden tekrar kutlamak istiyorum,iki kere olsun ,fazla mal goz cikarmaz hesabi :)
bijom sen bir de benim halimi gor,bu hafta kesin 1-2 kilo fazlayla cikarim ben de,gorursun bak.beraber yapalim su elma diyetini.bakalim nasil bir sonuc verecek...1 hafta yapalim seninle.ne zaman basliyoruz?
mustang cnm sizinki farkli bir tatil olmus anladigim kadariyla,film gibi valla.eglenmene sevindim canim,tatilleri hayal edip duruyordun :)
kallisim ablanla berabermissin,ablacigina selamlar eder,seni de operim...
mersa seni de opuyorum canim