Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya siz niye girmiyorsunuz? alla alla bende girmem ozaman. rekabet halinde olmaliyiz kallisim ben seni kovalamazsam rahat edemem hicde bosuna ac kalmam banane.:olmaz:

yok reyhan ablacım yanlış anlama ve kızmada akannehir bak çok korktum:roflol: hani takıma hareket gelsin istedim yeni kan olur canlanırız biz mustangla yine aksatmayız biliyorsun ve takım içinde ayrı liste yaparız kendimize ait yine cuma günleri diğer listenin yanında olur.. benim için değişmez zaten bak yılbaşına dek başkoyduk bu işe sonuç almalıyız yarış yarış :olmaz: bahanelere izin yok....

bütün sorun aksam yemeginde kallisim bu durumu asmazsak derdimize care bulamayiz.
kendimize cezami verirz kurallarmi koyariz bilmem ama bu duruma bir care getirmeliyiz aksam yemegi cok cok hafif gecmeli. bu konuda fikri olan varsa bende bu önerileri alayim bir zahmet benim tek zaafim ve hatam bu iste

oleyyyy takımda adımı adımı görmek çok güzel ben aynı verdiğim kilolarla devam ediyorum dimi kallistem yoksa şimdiki kilomdanmı başlıycam.

mersacım buradan ayrıldığını yazdığım günkü kilondan başlayacaksın cumaya bakarız sen cuma tartılıp yazarsın eksi artı bakarız artık :)

merhaba mersacigim. ay aksam sohbetlerini özlemisim. cok iyi geldi bana.)))
kursum iyi gidiyor cuma günü sinavimiz var ilk sinav valla yani korkmuyorum desem yalan. bu yasta okul sinavi tövbe yarabbim.. bu aksamda cocuklarin isleri vardi kimsenin yardimi olmadi.
ama insan basarili olunca cok mutlu oluyor degilmi?.. senin isinde yolunda gitmis cok sükür

bende burayı çok özlemişim inşallah çokmbaşarılı olrsun sınavda ablacım.sen çok azimli birisin başaracağından eminim ben.
benim işte kurstan beter çok sıkı bir staj gibi yüzümün akıyla çıkmak için canımı dişime taktım çalışıyorum.230 daire her dairede enaz 2 kişi oturuyor desek ortalama 460 kişiyle uğraşıyorum herkesten ayrı bir ses çıkıyor .bir tanesi geliyor sitede hayvan beslemeyi yasaklayın diyor birisi geliyor hayvan haklarını koruyun diyor .birisi gelip kedileri kısırlaştırın diyor bi diğeri kedileri toplayıp siteden atın diyor .başka birisi gelip bize yoga hocası tutun diyor .hala havuz açık ekimin sonuna kadar kapatmayın diyolar havuzun günlük masrafı 100 lira kimse onu sormuyor .bu arada sitenin temizsu arıtması patlıyor teklifler alıyorum en az 30 bin tl . bütçe yaptırmaya yetmiyor .ayyy delirecem .18 çalışan tabi personel ayrı bir sorun bütün gelir gider benden soruluyor çok büyük sorumluluk altına girdim anlıycanız.kallisimi en iyi ben anlıyorum sanırım sorumluluk almak çok zor bir iş.

iyi aksamlar asyacigim.. bugün kacamak iki kelime konusabildik okuldan heheheh
arada benim kizlar sn i aciyolar kavga ediyom onlarla ne olur bi bakim kimse varmi diye hem benim adresi kullaniyolar hem bana baktirmiyolar cadilar yaa
ama nasil heycanlandim bi bilsen ablacim keske konusma firsatimiz olsa oyle cok ihtiyacim varki konusmaya anlatamam agliycam $imdi valla
cuma gunu kayinvalidem geliyo hemde yalniz pederim sonra gelecek ve ogelinceye dek kayinvalimdem bende olucak artik az olan vaktimde olmayacak ne yapicam bilmiyorum ve oyle yorgunumki anlatamam

vayy asyamda gelmişşşş ben neti düzeltene kadarda gitmese bari.. netimde sorun çıktı açamıyorum sayfalarımı deminden beri.. asyam asyam anlat ne haberler var çok özledik valla seni arıyoruz hemde çokk .. eşinin durumu nasuıl ve efenin okulu ne oldu alıştımı.. kızının koleji nasıl gidiyor...

sagol mersacigim.
senin isinde zormus ama söyle düsün herkesi ayni aynda kesinlikle memnun edemezsin birine iyi gelen birsey yapsan bu digerlerine ters gelebilir kafanin mantiginin dogru olduguna inandigin seyi yap.. üstesinden gelirsin canim gelemiyecek biri olsan bu görev senin üzerinde olmazdi. allah kolaylik versin

mersacım nelerle karşılaşıyorsun tahmin edebiliyorum yazdında zaten, ama neyle karşı karşıya kalırsan kal senden önemli bir şey yok unutma sakın, sağlığını tehdit edeek kadarda uğraşma yani sorunlar filan var dedin ya o yüzden yazıyorum dikkat et..

ben firsat buldukca yazarim msnde asyam.. oy kiyamam üzülme sen gececek bu günler bol bol konusacagiz yine sikma canini her isin basi saglik asyam.

mersacım canım sevindin değilmi :)) bu haberi verebilmek için kuralların oturmsını bekliyordum gerçi onunda düzenini yapamadık ya neyse... artık son bu değilmi, son çabamız, son zorlanmamız, valla ben yeğenime baktıkça özendim yemekten sonra çıkıyor hemen10 dakika spor yapıyor benim aletle rahatlıyor elinden su şişesini bırakmıyor birde eşim ne kadar zayıfladın dedikçe teyzemin sayesinde diyor beni delirtiyor :)) çocuğu zayıflattım bende tık yok hahahhaaaa...

tabiki çok sevindim benim bu işi başarmamdaki en büyük destek sizlersiniz.iyiki burayı bulmuşum .inşallah artık hep burdayım yeğenin adına çok sevindimde kendi kızım adına çok üzgünüm verdiği bütün kiloları geri aldı yaz boyu fazla ilgilenemedim evdede çok duramadığım için yemesini kontroledemedim bütün düzeni bozuldu kaçamaklar yaptı ve hepsini geri aldı.bende bu işe kızımı zayıflatacam diye girdim ben zayıfladım ay artık herkesten iltifat alıyorum çok güzel olmuşsun diyolar ee dile kolay 20 kilo eski halimi hatırlamak bile istemiyorum.hani şaka yapıyoduk ya ipli bikini felan diye iplisi olmasada yazın bikini giydim.geçen gün bir kot pantolon aldım yıllardır hayal ettiğim gibi dar kesim düşük bel 32 beden yani 42 ye denk geliyormuş çıldırdım kışlık hiç giyeceğim yok şimdi forma gibi hergün aynı pantolonu giyiyorum .allahım bir daha kilo almak istemiyorum....

vayy asyamda gelmişşşş ben neti düzeltene kadarda gitmese bari.. netimde sorun çıktı açamıyorum sayfalarımı deminden beri.. asyam asyam anlat ne haberler var çok özledik valla seni arıyoruz hemde çokk .. eşinin durumu nasuıl ve efenin okulu ne oldu alıştımı.. kızının koleji nasıl gidiyor...
gitmem merak etme kallisim bende ozledim valla agliycam $imdi
efe iyi sadece ogleye kadar gidiyo oyle anlastik ogretmeniyle ogleden sonralari uyuyomu$ cok okulda ama evde uyumuyo kerata
e$im iyi i$te hergece elektrikli bir maske takarak uyuyo her nefesi kesili$te o alet nefes almasina yardimci oluyo ama yazik her seferinde uyaniyo bende tabii sabaha kadar bir uyanip bir uyuyp sabahi ediyoz cok zormu$ hakkaten yaa ben bunu adama gecen yildan beri soyluyom birturlu beni ciddiye almiyodu $imdide boyle i$te durumlar ama gececek insallah oyle cok ciddi bir durum yok iyiki simdi basladi tedaviye yoksa ilerleyen ya$larda daha zor olucakti
ben iyiym kayinvalidem gelecek cuma gunu yalniz gelio bir sure bende duracak cunku onunda cok saglik problemleri varmi$ muayeneler olucak tedavler falan belkide ameliyat gecirecek bilmiyoz bakalim hayirlisi artik
$u an itibariyle 70 .2 yim ama dunmuydu evvelki gunmuydu 69 gordum ama bugun regl donemim basladigi icin 70 .2 yim i$te boyle kizlarr arada ugruyom kimse olmuyo iyi kotu bi goz gezdirip cikiyommesaj yazabilirsem yaziyom yazamazsam azcik okuyom boyle i$te yaa ama varya nasil ozledim anlatamam

huzurlu geceler reyhan ablam..

asyam cidden zor dönemden geçiyorsunuz sen sabırlısındır arkadaşım allah kuvvet versin sana kayınvalidende sağlık için geliyormuş allah gayret kuvvet versin canım bunalınca gel buraya yaz iki kelime çık rahatlarsın... bende yatıyorum arkadaşlar eşim bekliyor sabah çok erken kalıyoruz yarın sabahta yeğenimi yolcu edeceğim hepinize hzurlu geceler..

sorun var galiba stede yaaa bende de cok yavaslik var zor geci$ yapabiliyorum
eger cikmak zorunda kalirsam optum herkezi tum takimi kocamn opuyorum sizleri cok seviyorum heee unutmadan kot pantalon aldim demi$tim yaa artik içine sigabiliyorum bigun resim ekliycem ona gore oyle cok gec degil yakin bir zamnda merak etmeyin :delphin:

Back
X