Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

falla hediyeyi hakettin bijomda diyet ürünleri istedim markete gelirse yollarım yoksa beğendiğim pek bişi yok borcum olsunkaydirigubbakcemile5

sen yolladın ya kallisim nutellamı kaydirigubbakcemile2
takım birincisi olana hediye verelim cuma günleri yettiği kadar puanımız ne dersiniz?

kallistem listenizin sonuç satırında hata mı var, kontrol edebilirmisin.
benim hesaplarımla:
(485.5 / 495.2 / -9.7 / -2.00%)
çıktı

sen yolladın ya kallisim nutellamı kaydirigubbakcemile2
takım birincisi olana hediye verelim cuma günleri yettiği kadar puanımız ne dersiniz?

a-a-a-aaa bu süper bak bijom aklına sağlıkŞeniz tüm takım üyeleri hediye versin evet evet bayıldım bu fikre boşa harcamayın o zaman hediyeleri...süprizzzzz

bu haftadan başlayalım verenler ben verdim desinde ben kontrolünü yaparım delikafadulden ay hemen beklemeden güsel bi hediya kapayım ben sana delikafadulden daha öncede püsküüt varken bizim takımda o haftanın birincisine rep veriyorduk..

bijom zayıfladın ya tıkıt tıkır yürürsün diye terlik yolladım sana hemde topuklu :))

evet arkadaşlar bu hafta ki listemize bakarak kilo veren bijoma hediyemi yolladım reyhan ablamın yollamayı bilmeyeceği ihtimali geldi aklıma nedense :)) valla o her konuda birinci kendide yazdı bilmediğim konu kalmasın isterim diye ama belki dikkat etmemiştir diye belki başka arkadaşlar bu hediye işini okumamıştır diye yazma gereği duydum.. mesajlardaki görünen hediye resimlerine tıklarsanız hediye mağazasına gidiyorsunuz önce kendiniz ürünü satın alıp sonra o ürünü hediye yollayabiliyorsunuz..

arkadaşlar ben kaçıyorum yemek yapıp sonrada lahana almaya hemde bahane yürüyüşüne çıkmaya gidicem :)) pazara kaçıcam akşama dek gelmem geç vakit bakarım..

evet bence de süper olur hırs olur belki biraz delikafadulden
rep verdiğimiz zamanları hatırlıyorum takımlardaydım o zaman ben de..

arkadaşlar kallisimin dediği gibi harcamayım hediyeleri takım birincisine verelim her hafta bişey..

e o zaman bu haftanın birincisine hediyeleri bekliyoruzzz zemuszemus

bir - iki saat daha burdayım kallisim gelen olursa karşılarım merak etme..

evet bence de süper olur hırs olur belki biraz delikafadulden
rep verdiğimiz zamanları hatırlıyorum takımlardaydım o zaman ben de..

arkadaşlar kallisimin dediği gibi harcamayım hediyeleri takım birincisine verelim her hafta bişey..

e o zaman bu haftanın birincisine hediyeleri bekliyoruzzz zemuszemus

ay bijom ugün seni pek bir alışveriş mannağı gördüm gardırobunu bizemi dizdirecen:roflol:.. bide istiyo yaaaa :roflol::roflol:isteyenin bir yüzü demişler ama demi sen otur burda bugün yollamayan olursa yaz bana sırnaşık şeykaydirigubbakcemile hemen markete gönderirim...

ay bijom ugün seni pek bir alışveriş mannağı gördüm gardırobunu bizemi dizdirecen:roflol:.. bide istiyo yaaaa :roflol::roflol:isteyenin bir yüzü demişler ama demi sen otur burda bugün yollamayan olursa yaz bana sırnaşık şeykaydirigubbakcemile hemen markete gönderirim...
haha isticem tabi kallisim öldüm bütün hafta açlıktan hele dünnn akannehir
Kallisim ilk 1.ben oldum sositososito
hadi yaa kıskanma :umursamaz:

ben de bijoma hediyesini gönderdim..
bu arada puanlarımız neye göre belirleniyor? nerden puan kazanıyoruz biz??

Teşekkür ederim çikolatım...hediye için opuyorumnanaktan

nereden puan kazanıyoruz.. bloglardan-mesajlardan-açtığın konulardan-online olduğun her gün içinde galiba- bir kaç tane daha var ama onları çözemedim...:hulya:

selamlarrrr
hediyeler havada ucuyor masallah..opuyorumnanaktan
kallisim ne güzel düsünmüssün gercekten bilmiyordum hediye pazarini. )))
ama bana 0 puaniniz var diyor bana birsey vermediler.. dükkanin temizligini üstlensem bana bir alman kurdu vermezlermi sana hediye edecegim.. bijomada tek tas vermekti niyetim. benim niye 0 puanim varya kilo aldim diyemiiisenağlama

melisim bonsai icin cok tesekkürler..:sm_cool:

kalliste mrb bu sabah 11 gibi 65 kilo üzeri 2 kişi davet etmişsin takıma ben girebilirmiyim kilom 72....

tabiki gelebilirsin... kurallarımız dahilinde bir şey yazmam gerek yeni üyeler gelip bakıp sıkılıp haber vermeden çekip gittikleri için 2 haftalık deneme süremiz var 2 hafta için takım listesinde 2 hafta sonra yarışma listesinde olursun kabul edersen buyur seve seve kucaklarız kaydirigubbakcemile5

gunaydın herkese bıraz keyıfsız bır gun gecırdım bugunde oyleyım gercı ama pek gıremedım.gırsemde yazamadım ıyıyım dıye ses verıym dedım

selamlarrrr
hediyeler havada ucuyor masallah..opuyorumnanaktan
kallisim ne güzel düsünmüssün gercekten bilmiyordum hediye pazarini. )))
ama bana 0 puaniniz var diyor bana birsey vermediler.. dükkanin temizligini üstlensem bana bir alman kurdu vermezlermi sana hediye edecegim.. bijomada tek tas vermekti niyetim. benim niye 0 puanim varya kilo aldim diyemiiisenağlama

melisim bonsai icin cok tesekkürler..:sm_cool:

ablacım baktımda senin puanın var ama yeterli gelmedi demek ki...
sefgülü arkadaşlar reyhan alamın hediye alması için bir şeylere ihtiyacı var duyurulurkaydirigubbakcemile5 anlamayan sorsun kaydirigubbakcemile5

Back
X