- 6 Ağustos 2025
- 55
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi ulusoybasak
Kızlar 5 tane 3.gün embriyom donduruldu.sanırim 5.güne gitmicegini düsünüp dondurdular sizce nasıl varmı 3.gün embriyosuyla hamile kalanlar biraz modum düştü açıkcası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Güne gitmedi benımkılerdeKızlar 5 tane 3.gün embriyom donduruldu.sanırim 5.güne gitmicegini düsünüp dondurdular sizce nasıl varmı 3.gün embriyosuyla hamile kalanlar biraz modum düştü açıkcası
Öylemi ne mutlu size5. Güne gitmedi benımkılerde
Şuan ayaktayım çünkü iki tane transfer edilen 3. Gün embriyosu ikizlerimle ilgileniyorum.
Darısı sizin başınıza
Allah razı olsun .Öylemi ne mutlu sizeAllah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bu benim ilk tüp bebek denemem o yüzden cok heycanlıyım bide arastirdigimda hep 5.gün embriyosunun daha iyi oldugunu okuyunca moralim ister istemez bozuldu ama sizin gibi olumlu örnekleri öğrenmekte umut oldu açıkçası.bende 2 tane transfer ettirmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
Çok haklısınız sters yapmamam lazım çok tesekkur ederim.hayırlısı neyse o olsun umudumu kaybetmicemAllah razı olsun .
Benımde ilk denememdi ayrıca sayfaya şöyle bi baksanız 5. gün embrıyosundan fazla tutmuş 3. gün embruyosu olduğunu okursunuz. Stres yapmayın ben bu sayfada ikiz 2. Gun embrıyosu bile okudum yani :)
En büyük düşmanınız stres bu yolda
Haklısınız umutsuzluğa kapılmamak lazım biraz modum düşmüştü ama sağolun daha iyi hissediyorum şimdi.inşallah sizde hayırlısıyla sağlikla kavusursunuzCanım ben de 2. Tüp bebek denememde pozitif aldım şükür daha yeni, ikisi de 3. Gün embriyosuydu. Tamamen nasip işi, ilkinde de şartlar aynıydı ama negatif oldu bunda da aynıydı ama pozitif çok şüküryumurta sayısı veya embriyo sayısı az olunca doktorlar riske atmamak adına 3. Günde donduruyorlar. Doktorum bana, hiç bir labaratuvar ortamının anne rahminden daha iyi olmadığını o nedenle dış ortamda 5. Güne gitmeyip anne rahminde gidebileceğini söylemişti
sen de böyle düşün lütfen, inan ki pozitif düşünmek süreci çok kolaylaştırıyor
sonucu güzel olsun inşallah pozitifleri alırsın
![]()
Merhaba bişey danışacağım 5.güne gitmeyen 1 embriyom var 3.günde çift transfer oldum yani onlarda 5.güne gitmediler mi içerde diye düşünmeden edemiyorum siz de kaçtaneydi acaba5. Güne gitmedi benımkılerde
Şuan ayaktayım çünkü iki tane transfer edilen 3. Gün embriyosu ikizlerimle ilgileniyorum.
Darısı sizin başınıza
3. Gun embrıyosu 2 tane transfer edildi benımde 5. Güne gitmediler .Merhaba bişey danışacağım 5.güne gitmeyen 1 embriyom var 3.günde çift transfer oldum yani onlarda 5.güne gitmediler mi içerde diye düşünmeden edemiyorum siz de kaçtaneydi acaba
Ay çok şükür ümit oldunuz vallahi. Haberi de yeni aldım değişik şeyler düşünmeye başladım ya onlarda gitmezse felan diye3. Gun embrıyosu 2 tane transfer edildi benımde 5. Güne gitmediler .
Elhamdülillah ikiside tuttu
Allah ol derse oluverir stres sıkıntı yapmayın Insallah Rabbım hasretinize kavuştursunAy çok şükür ümit oldunuz vallahi. Haberi de yeni aldım değişik şeyler düşünmeye başladım ya onlarda gitmezse felan diye
Çift transferde küçük de olsa ihtimal artıyor. Ben de 3. gün ve çift olmuştum teki tuttu. Olumsuz düşünmeyinMerhaba bişey danışacağım 5.güne gitmeyen 1 embriyom var 3.günde çift transfer oldum yani onlarda 5.güne gitmediler mi içerde diye düşünmeden edemiyorum siz de kaçtaneydi acaba
Çok teşekkür ederimÇift transferde küçük de olsa ihtimal artıyor. Ben de 3. gün ve çift olmuştum teki tuttu. Olumsuz düşünmeyin![]()
Ay inşallah çok teşekkür ederimAllah ol derse oluverir stres sıkıntı yapmayın Insallah Rabbım hasretinize kavuştursun
2 tane 3. gün transfer oldum 2 side tuttu biri devam etti gerçekten nasip bu işler 5. gün tutmayan çok var çevremdeMerhaba bişey danışacağım 5.güne gitmeyen 1 embriyom var 3.günde çift transfer oldum yani onlarda 5.güne gitmediler mi içerde diye düşünmeden edemiyorum siz de kaçtaneydi acaba
İnşallaj benimkilerde tutar2 tane 3. gün transfer oldum 2 side tuttu biri devam etti gerçekten nasip bu işler 5. gün tutmayan çok var çevremde
İnşallahİnşallaj benimkilerde tutar![]()
Ay ne güzel cok sevindim sizin adınıza Allah bizede nasip etsin insallah.genelde 5.gün daha iyi deniyo ya o yüzden ister istemez üzulüyo insan.ama sizin gibi örnekler de çok umut oluyo bizeMerhaba benim iki embriyom oldu toplam. 3.gün embriyosunu taze transfer yaptilar oburunu 5.gün donduracaklardi yasamadi. Tek embriyodan tek yumurta ikizim var pazartesi kalp atislarini dinledikumut her zaman var kaybetmeyin
Hic üzülmeyin ben de tek embriyom oldu diye cok üzülmüştüm iki bebegim olacak simdi insallahAy ne güzel cok sevindim sizin adınıza Allah bizede nasip etsin insallah.genelde 5.gün daha iyi deniyo ya o yüzden ister istemez üzulüyo insan.ama sizin gibi örnekler de çok umut oluyo bize![]()