5. tüp bebeğim

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
300
123
arkadaşlar selamlar, 5. tüp bebeğim için desteğinizi istiyorum,buraya böyle yazmak çok güçmüş ,benim progestan 50 mg ,climara forte bant ,a ihtiyacım var,elinizde kalan varsa bana yollarmısınız,

Sevgili kaderdaşım, öncelikle Rabbim yardımcın olsun, inşallah bu sefer yüzün güler canım. Söylediğin ilaçları aile hekimine yazdırıp, 10 TL gibi az bir para ile alabiliyorsun, bilgin olsun. Elimde Hibor iğne var, eğerki tedavilerinde kullanıyorsan sana ücretsiz yollayabilirim..

Bende Progestan 200 mg yumuşak kapsül var. İhtiyacın varsa gönderirim

canlısu sağol ,ama bana iğnesi lazım,poldinin dediği gibi yarın sağlık ocağına gidip yazdırıcam,ben devletin karşıladığını bilmiyordum

canlısu sağol ,ama bana iğnesi lazım,poldinin dediği gibi yarın sağlık ocağına gidip yazdırıcam,ben devletin karşıladığını bilmiyordum
tedavi sonrası kullandığımız herşeyi devlet karşılıyor, progestan iğne, fitil, climara fort bant, crione jel, kan sulandırıcı iğneler..hepsini aile hekimine yazdırabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…