5.Tüp Bebek denemesinde başarı elde eden var mı?

ben varım..hatta iptal transferi de sayarsak 6. deneme kızlar..hala istemeye devam ediyorsanız Allah verecek ki istetiyor bence..boş laf değil tecrübe..11 yılın sonunda hiç gebelik elde edememişken,hatta sorunu bile bulamamışken Allaha şükür şimdi hamileyim..sırf size umut olsun diye yazıyorum yoksa hala kendim bile inanmakta zorluk çekiyorum,nazar değer diye korkuyorum..,inşallah hayırlısıyla kucağımıza da almayı sağlıklı bi şekilde nasip eder Allahım...bana ve hepinize...

ben varım..hatta iptal transferi de sayarsak 6. deneme kızlar..hala istemeye devam ediyorsanız Allah verecek ki istetiyor bence..boş laf değil tecrübe..11 yılın sonunda hiç gebelik elde edememişken,hatta sorunu bile bulamamışken Allaha şükür şimdi hamileyim..sırf size umut olsun diye yazıyorum yoksa hala kendim bile inanmakta zorluk çekiyorum,nazar değer diye korkuyorum..,inşallah hayırlısıyla kucağımıza da almayı sağlıklı bi şekilde nasip eder Allahım...bana ve hepinize...
Aynı durumdayız canım çok çok sevindim senin adına. Bizde de bi sorun bulunamıyor 3 tüp denemem de negatif hiç hamile kalamadım. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza

Azospermden prengly ile tedavi gördük ve tüp bebek yapmaya başladık.5.denememizde tuttu.diğerlerinde hiç tutan,kimyasal olan bile olmadı.bu arada hepsinde de durumumuz aynıydı yani eşimin durumunda Bi ilerleme olmadı sonradan.5kere deneyince olacakmış demek ki.

Back
X