5.Tüp Bebek denemesinde başarı elde eden var mı?

sagol durucum ugrarım artık aranıza benim seninle yazısdıgım zaman hait beye gidiyodum yumurtalar döllenmedi sasırdık gittik cok üzülmüsdüm :59:sonra baska bir doktora gittim korka korka cok sükür hersey güzel gelisti 1 hafta oldu pozitif sonuc aldım deger 286 cıktı önümüzde ki pazartesi keseyi görmeye gidicem rabbim insallah hepimize kucagımıza almayı nasip etsin

düş kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi?

Canım benim sağol.Bnede senin yerinde olsam aynı şeyleri yapardım sadece sana olmuyo bunlar bundan öncekileri hep kafama takmıştım bu seferde dedim hep deniyorum deniyorum sonuç negatif kendimi öyle alıştırmıştım.İşe gittiğim için ben oyalanacak bişeyler buluyodum sende kafana çok takma canım bişeylerle uğraş söylemek kolay biliyorm ama sana yardım etmek konusunda buradan elimden birşey gelmiyor canım.Biraz daha sabret canım az kaldı kendini sakın üzme inşallah buradan hep beraber güzel haberlerini alacağız.Ne olur aklına kötü şeyler getirme.
sağol canım, iinan içime su serptin. Senin de kafanı şişirdim ama inan bi tuhaf oldum ben. sabrım yok. Allah sonumu hayır etsin... Diğer denemelerimde böyle olmamıştım. Neyse bekliycez yapıcak bişey yok.. inşallah iyi haberler veririm burdan. bu güne kadar açtığım tüm topiklerin sonuna mutlu son diye tek tek yazarım :)

slm tedavin hayırlı olsun, bende aynı durumdayım 5. için yer arıyorum umarım 5 bize şanş getirir.sen nerde yaptırdın dr kimdi.iyi haberlerini bekliyorum.sakin olmaya çalış.

slm tedavin hayırlı olsun, bende aynı durumdayım 5. için yer arıyorum umarım 5 bize şanş getirir.sen nerde yaptırdın dr kimdi.iyi haberlerini bekliyorum.sakin olmaya çalış.
sağol canım, inşallah sana ve bir çok kişiye umut olurum. 4 ve 5 i Anadolu hastanesinde AYDIN ARICI da gerçekleştirdim. genel anlamda memnun kaldım. 4. denemem pozitif oldu ama dış gebelik :( tüpüm alındı. ama ilk defa dondurulmuş embriom çıktı. olumsuz yanı merkez pazar günü çalışmıyo, aydın hoca çok sık amerikaya gidiyo. yerine ebru hnm bakıyor.
sana tavsiye ederim, ilk muayene ücretsiz ve hastaneye ücretsiz servisler var izmite yakınsan mutlaka git bi görüş. fikir al.
ve ne olur dualarına ihtiyacım var. canı gönülden diliyorumki sende sağlıcakla ve çabucak kavuş bebişlerine

Selam Arkadaslar
Öncelikle rabbim bu ugurda maddi ve maney´vi emek veren herkesin kucaklarini bos birakmasin insallah
Allahim tez gunlerde hayirli salih evlatlar versin AMINNN
Topikte 5. denemede basari elde eden varmi?
Evet var ben 5. degil ama 7. denememde ve 20 senenin ardindan yavruma kavustum sukurler olsun inanin her zaman duamdasiniz.
Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun insallah sevgiler

Selam Arkadaslar
Öncelikle rabbim bu ugurda maddi ve maney´vi emek veren herkesin kucaklarini bos birakmasin insallah
Allahim tez gunlerde hayirli salih evlatlar versin AMINNN
Topikte 5. denemede basari elde eden varmi?
Evet var ben 5. degil ama 7. denememde ve 20 senenin ardindan yavruma kavustum sukurler olsun inanin her zaman duamdasiniz.
Rabbim her daim yar ve yardimciniz olsun insallah sevgiler
Sağol canım Allah razı olsun. Senin bebeğinide rabbim sağlıcakla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. bana umut oldun.bu işin yükü her denemede biraz daha artıyor, ama bu bi sınav. 7.de olabiliyorsa demekki gerçekten umudu yitirmemek lazım sağol...

:43::43:günaydınlar, ben dün nedense çok umutlanmıştım bi sebebi yok tuhaf bişekilde inişli çıkışlı duygular sanırım aldığımız ilaçlardan.
bu sabah ise yoğun adet ağrısı ile uyandım, negatif denemelerimdeki hesaplarıma göre(genelde yumurta toplamadan sonra 10-11.gün olurum) yarın veya cumartesiye dendk geliyo. üstelik bağırsak haraketlerimde arttı adet öncesi gibi:(
hayırlısı ne ise o olsun, mevlam ne eylerse güzel eyler...

:43::43:günaydınlar, ben dün nedense çok umutlanmıştım bi sebebi yok tuhaf bişekilde inişli çıkışlı duygular sanırım aldığımız ilaçlardan.
bu sabah ise yoğun adet ağrısı ile uyandım, negatif denemelerimdeki hesaplarıma göre(genelde yumurta toplamadan sonra 10-11.gün olurum) yarın veya cumartesiye dendk geliyo. üstelik bağırsak haraketlerimde arttı adet öncesi gibi:(
hayırlısı ne ise o olsun, mevlam ne eylerse güzel eyler...

burada adet ağrısı benzeri ağrılar yaşayıpta pozitif sonucu gören çok kişi var, sende rastlamışsındır bu yazılara.. kan sonucunu alana kadar hala ümit var derim.

DURU 6.denemesinde pozitifi alan arkadaşım var, onun için umutsuzlupa düşme. belirtilere de takılma.

Allah razı olsun bana moral oldunuz.
kızlar bişey diycem şimdi şuanda idrarda test yaptım çook çok silik ama var ikinci çizgi ???? transferimin 3.günü yaptım (sırf çatlatma iğnesinin etkisini görmek için) hiç bişey oluşmadı , hatta o testde elimde
bu gün 5.günü adet ağrım ile ilgili yazıyı yazdıktan sonra yaptım 10 dk. sonra çok silik bişeyler var. gidip kan versemmi ..
pozitif olabilirmi.(bu arada bana 4.gün embriosu konuldu)
bi öyle bi böyle yazıyourm vaktinizi alıyrum hakkınızı helal edin ama inanın şuan paylaşacağım kimse yok. bu denemmizi aileme bile söylemedim üzülmesinler diye .. eşimde işte

ya yine dış gebelk olursa :( 3. ve 4. denemelerim dış gebelik oldu kabus gibi her iki tüpüm de alındı bir yıl ara ile. tüp girişlerim duruyor ya yine dış gebelik se :(
öğleden sonra kan versemmi :( offff ya

:18:kan verdim, 15 dk.:18: sonra çıkıcacak, dualarınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
başlığı sonradan okuyup merak edilmesin diye yazıyorum;
Değerim;7
düşük bi değer. ikiye katlama prensibi ile giderse 12.güne 90 gibi bi değer çıkar. ancak benim 4.gün transferi olduğu için daha yüksek olmalıydı. şu karın ağrılarım olmasa değere takılmıycam çünkü belli olmaz düşedebilir 2 kattan fazla artadabilir ama ağrım var. her iki dış gebeliktede bu ağrıları çektim :(
Allahım bidaha yaşatma bana o günleri AMİNNNN.

Değerim;7
düşük bi değer. ikiye katlama prensibi ile giderse 12.güne 90 gibi bi değer çıkar. ancak benim 4.gün transferi olduğu için daha yüksek olmalıydı. şu karın ağrılarım olmasa değere takılmıycam çünkü belli olmaz düşedebilir veya 2 kattan fazla artadabilir ama ağrım var. her iki dış gebeliktede bu ağrıları çektim :(

Değerim;7
düşük bi değer. ikiye katlama prensibi ile giderse 12.güne 90 gibi bi değer çıkar. ancak benim 4.gün transferi olduğu için daha yüksek olmalıydı. şu karın ağrılarım olmasa değere takılmıycam çünkü belli olmaz düşedebilir veya 2 kattan fazla artadabilir ama ağrım var. her iki dış gebeliktede bu ağrıları çektim :(

merhaba duru,heycanla takip ediyorum ALLAH hayırlı sonuçlar versin inşallah bence sonucun pozitif demin eski değerlerime baktım benim dondurulmuştu ve 5. gün emriyosuydu değer 46 ıymış bi öncekinde 5.günde 65 çıkmıştı kimyasaldı.yani demek istediğim 5 den yukarı pozitif pek belli olmuyo bhcg kafasına göre takılıyo benim dondurulmuş olduğundan acayip rakamlar gördüm 12.gün 1600 dü arkadaşımın dondurulmuş diildi senin gibi 260 ikimizde hamileyiz tek gebelik
pozitif olucak görüceksin

duru bugun kacıncı günün?acele etme

duru bugun kacıncı günün?acele etme
bu gün 5. günüm (4.gün embrio transferi yapıldı.). Benim korkum ve erkenci davranmam iki tane üst üste dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum. ve aynı ağrılar vardı :(
onlarda da değer çok yüksek değildi. gerçi 12. günlerinde hep 100 civarı çıkmışlardı ve kimyasal olmadı yani dış gebelik de olsa 6000lere kadar yükselmişlerdi.

merhaba duru,heycanla takip ediyorum ALLAH hayırlı sonuçlar versin inşallah bence sonucun pozitif demin eski değerlerime baktım benim dondurulmuştu ve 5. gün emriyosuydu değer 46 ıymış bi öncekinde 5.günde 65 çıkmıştı kimyasaldı.yani demek istediğim 5 den yukarı pozitif pek belli olmuyo bhcg kafasına göre takılıyo benim dondurulmuş olduğundan acayip rakamlar gördüm 12.gün 1600 dü arkadaşımın dondurulmuş diildi senin gibi 260 ikimizde hamileyiz tek gebelik
pozitif olucak görüceksin

anladım canım sağol moral oldun, belli olmaz tabi bazen ilk günlerde 3 katına çıkabiliyormuş değerler. 2 gün sonra tekrarlıycam bakalım artık kısmet.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar ya kafama bişey takıldı idrar testinde çıkması için kanda en azından 25 filan olması lazım, benim idrarda çok silik de olsa çıktı. zaten ondan dolayı kan verdim. acaba ölçüm sonucu mu yanlış... olabilirmiki
idrar testini yarın tekrar yapıcam

Back
X