Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım, son durum çok iyi değil. bhcg 2000 oldu ancak vajinalden kese filan yok. ayrıca iki katına çıkması lazım iki günde bir artış azaldı.. doktor halen umutlu konuşuyor. ama ağrım ve lekelenmem devamburada devlet hastanesine başvurdum yatırdılar. akşam doktora rica ettim ve ayrıldım.. sonra nete girmedeim...kendi doktorum haftaya pazartesi çağırdı...
senin test günün geldimi, yaklaşmış olmalı,
dualarım seninle
tedavin hayırlı olsun canım. sen bana bakma, her türlü sorun beni bulur. bak nilu diye bi arkadaş var onun yazılarını oku. Allahın izniyle hamile ikizlerine. o da iki dış gebelik geçirmiş ve şuan hamile... sana bol şanslar diliyorum ve iyi haberler bekliyroum lütfen sonucunu yaz. bana umut olursun...durucum seni takip ediyorum bende 5. denememe başladım canım bende 2 dış gebelik geçirdim 1. sol tüpümdeydi amelyatla alındı 2. hem rahime hemde sağ tüpüme tutunmuştu rahimdeki düştü sağ tüpümdeki yine amelyatla alınıp bağlandı. şimdi seni okuyunca korktum inşallah normal gebelik yaşarsın banada umut olursun bende dün 5. denemeye başladım iğnemi oldum.dualarım seninle bu yol sabır yolu inşallah sonu güzel sonuçlanır güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol canım
bende 5 denemeden sonra hamile kaldim ama ben bogurtlen suyuda ictim onunda etkisi cok buyuktu :92:![]()
Teşekkürler önerinizi dikkate alıcam, tabi 6. deneyecek cesareti bulursam. Allah nazarlardan esirgesin sağlıcakla kucağına al bebişlerini...umut oldun bana
valla benimde hafiften rahatsiz etmeye baslamisti niye olmuyor falan filan diye neyse annem 2 kadina toplayip vermisti bogurtlen kokunu dur dedi sanada toplayim hem icinde iltihap varsa onuda soker diye...birde annem bana hamileyken ayaklarini usutmus ben direk idrar yollarimda enfeksiyonla dogdum senelerce hic kesilmedi..ilac kullandim yine ayni sekilde..buna bagli olarak olmaz diye dusunurken..internettede arastirdim bir bayanda 20 gun sabah ac karninia esi ile beraber kullanmis..20 21 gun hamile kalmis...bende dalga gectim dedimki sacmaliga bak hic ole seymi olur bende deniyecem bakim dedigi dogrumu...velhasil denedim 15 gunde hamile kaldim adettin bittigi gun kullandim esim icmiyordu birde tank tozlarindan aldim aksamdan aksamdan caktirmadan dayadim icirdim...simdi cok sukur rabbim oncelikle nasip etti cok sukur
valla baktin uzun sure olmuyor dene allahin otunun suyu hemde icini temizler adet sokucuymus...
tarifini yazayim normali
yarim kilo koydum ben taze bogurtlen koku 6 litre su 1 litre kalana kadar kaynat
sabahlari cay bardagi ile ic gitsin...esin icmek istemezse onada benim yontemi kullanabilirsin ac karnina olmasada yinede faydasini alsin...
kaynayan kokleride atmadim onlari yine su koyup kaynattim o suyuda sifa niyetine aksamlari zaten tadi kokusu kalmadi sadece hafif bir kirmizilik suda..ictim gitti...
arastirmama gore bilimsel olarakda rahim duvarini kalinlastirip guclendiriyormus hemde saglikli yumurtalarin olusmasini sagliyormus..icinde dollenmeye sakincali olan enfeksiyon kist gibi seyleride kucultuyormus normali ilk ay olmassa 3 ay duzenli kullanmak gerekirmis..![]()
ya ciddimisin, benim 1115 e kadar çok güzel katladı hatta 569 a kadar 3 katı filan arttı. ama 1115 den sonra %75 arttı. diğer dış gebeliklerimde de aynen böyle oldudurucum değerlerin nasıldı çiftte katlıyormuydu benim doktorum binden sonra çifte katlamaz diyo yani bine kadar iyimiydi dış gebelik değerlede anlaşıyor. senin nasıl inşallah mucizen gözükür çok dua ediyorum bilinmezlik çok kötü bildiğim için seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun pazartesiye güzel haberlerle dönersin inşallahhhhh
Duru sen neden bu kadar dış gebelik olduğunu düşünüyorsun. Olumsuz düşünme. bence seninki normal gebelik, dış gebelik filan değil. İyi düşün, iyi olsun...
sağol canım, deniycem. lekelenmem kesildi. olumlu yanlarından bakmaya çalışıcam. yaşadıklarımdan sonra bu çok zor ama deniycem... evet büyüklerimiz de hep öyle der olumlu düşün iiyi olsun . belki bi bildikleri vardır... sevgilerimle..canım sakın kötü şeyler düşünme.kötü şeyleri biz düşünce gücüyle yaşıyormuşuz bu dinimizdede var hani derlerya iyi düşün iyi olsun pozitif düşünce negatif düşünce bende bilmiyordum dinimizde var olduğunu. 2. dış gebelik yaşadığımda hep korktum ya yine dış gebelikse dedim dedim ve dış gebeliktim sonrada bak demiştim dedim halbuki kötülüğü ben çağırdım.inşallah senin bebeğin geç tutunmuşturda gözükmemiştir.evet dr bine kadar çifter gider binden sonra çifter gitmez dedi sakin ol ve duayı hiç eksik etme bilhassa gece namazına kalk duanı ozaman yap allah dualarını kabul etsin canım
aaaaaaa lekelerin kesilmiş çok çok sevindim bu iyiye işaret hadi güzel haberleri bekliyorum 5 gün sonra kese göründü diyeceksin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah![]()
[/QUOT
ağzından bal damlıyo inşallah, kızacaksın ama diğer dış gebelikte de bir gün filan kesilmişti... ama yinede iyiye işaret. inan bende umutlanmaya başladım, ağrım hafifledi lekem kesildi... olumlu düşünmeye ve olumlu bakmaya çalışıyorum. ama doktoruma çok kızıyorum yahu pazartesi 6+1 olucam . kese dediğin 5 haftanın sonunda en geç gözükür . tamam belki kalp atışı gözükmez ama şu keseye bi baksana... ufffff..hayır kötü bişey varsa beklememekte fayda var. ..
ilgin için sağol.. sevgilerimle
kızlar yarın kese görmeye gidicem ne olur bana dua edin.
Kendi doktorum pazartesi çağırmıştı (sonucu aldıktan 11 gün sonra) ama orası hem evime çok uzak hemde ağrım arttı cumartesi yanımda eşim varken burada bi uzmana gidicem. bu da tüp bebek konusunda deneyimli... en azından şu dış gebelik olayını ekarte etseler içim çok rahatayacak. sonra kalp atımı için giderim yine.... 5+6 olucam yarın.
hepinize sevgilerimle... yarın akşama doğru eve gelirim sanrıım neticeyi yazarım...