Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınş yarın pıt pıt atan kalpleri duyarsın canım bunu yürekten istiyorumkızlar yarın kese görmeye gidicem ne olur bana dua edin.
Kendi doktorum pazartesi çağırmıştı (sonucu aldıktan 11 gün sonra) ama orası hem evime çok uzak hemde ağrım arttı cumartesi yanımda eşim varken burada bi uzmana gidicem. bu da tüp bebek konusunda deneyimli... en azından şu dış gebelik olayını ekarte etseler içim çok rahatayacak. sonra kalp atımı için giderim yine.... 5+6 olucam yarın.
hepinize sevgilerimle... yarın akşama doğru eve gelirim sanrıım neticeyi yazarım...
slm cnm bayadır bakamamıştım şimdi tek tek hepsini okudum bi sevindim bi üzüldüm ama son durum sevindim inşallah öylede kalır iyi haberlerini bekliyorum.bende yere karar vermeye çalışıyorum bu bile gayet stres verici 2 gündür 6:30 ayaktayım.Allahım sonumuzu hayır etsin.
kan sonucum : 10000 çok üzgünüm. en az 24000 olmalıydı. ultrason 12.30 da neticeyi bildiriim...
bak hele bide kalp atışı diyor... çok kaptırmak istemiyorum, uykularım kaçtı. sabahın 4 ünden beri ayaktayım. rüyamda manavda alışveriş yapıyordum, bol ve güzel(koca koca mor üzümler,karpuz, kuru kayısı...) meyvalar aldım. Ne kadar ucuz muş filan dedim. Ailem gelecekmiş misafirliğe... Neye delalet bilemem ama yazdım işte. umarım canınını istetmemişimdir.
kan pıhtılaşması ile ilgili sorunun var galiba. ya bu konuda doktorlar çok farklı konuşuyuo. benim ilk gebeliğimdeki doktor genetik test istemişti bu sonuca göre ; "taşıyıcısın ancak bu kıymetli bi bebek hemen fragmin e başlayalım demişti", o gebelik dış gebelik oldu gitti. Sonra ben bunu ondan başka 3 doktora daha gösterdim önemsemediler. coraspirin dışında bişeye gerek yok. Bir çok kadında bu böyle çıkar dediler. Bence sende tüp bebek konusunda uzman bir doktor ile daha konuş bu konuyu, yada internette araştır. gerçi içiyosundur ama bol su ve sebze ile kanını sulandır. Ama her iki doktorda gerek yok derse içini rahat tut bence... nasipse senin randevun ne zaman..
Kendi soruma cevap veriyorum arkadaşlar. Keseleri gördük arkadaşlar :) çok mutluyum.. iki tane olduğu için erken göstermemişler kendilerini. tabi daha kendi doktoruma gitmedim daha, hatta bu bakan doktorun neredeyse yakasına yapıştım ;" Eminmisiniz olamaz , emin değilseniz söylemeyin, onlar sakın kist olmasın ...." Adam da güldü ne yapsın...Lekelenmem ve ağrım devam ediyo ama çooook mutluyum. Rabbim hepinize nasip etsin. Bana ve tüm hamişlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....Dualarım sizlerle.... Halen inanamnıyorum... İnşallah kalp atışınıda duyacağım.
Sabırla bana moral verip cevap veren her kese çok teşekkür ederim, vaktinizi aldım kafanızı yordum hakkınızı helal edin. Ama bizi bizden iyi kimse anlamaz, ve kimse moral bozmasın ne olur. benim hiç umudum yoktu bakın rabbim benim bildiğim iki tanesini aldı yerine iki verdi..
Durucum cok sevindim cokkk bu ay berektli ayimiz olduu.allah saglicakla saglikli bebeklerini kucaginiza almayi nasip etsinnnKendi soruma cevap veriyorum arkadaşlar. Keseleri gördük arkadaşlar :) çok mutluyum.. iki tane olduğu için erken göstermemişler kendilerini. tabi daha kendi doktoruma gitmedim daha, hatta bu bakan doktorun neredeyse yakasına yapıştım ;" Eminmisiniz olamaz , emin değilseniz söylemeyin, onlar sakın kist olmasın ...." Adam da güldü ne yapsın...Lekelenmem ve ağrım devam ediyo ama çooook mutluyum. Rabbim hepinize nasip etsin. Bana ve tüm hamişlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin....Dualarım sizlerle.... Halen inanamnıyorum... İnşallah kalp atışınıda duyacağım.
Sabırla bana moral verip cevap veren her kese çok teşekkür ederim, vaktinizi aldım kafanızı yordum hakkınızı helal edin. Ama bizi bizden iyi kimse anlamaz, ve kimse moral bozmasın ne olur. benim hiç umudum yoktu bakın rabbim benim bildiğim iki tanesini aldı yerine iki verdi..
göreceksin hiiiç merak etme. boşu boşuna 1 hafta ağladım moralimi bozdum başıma ağrılar girdi...öyle böyle ağlamak değil. Herşey bitmiş değil, sonuçta daha uzun bi yolum var. Ama sende hiiiç merak etme. göreceksin inşallah. bu arada pıhtılaşma ile ilgili kansulandırıcı kullansammı diye doktorla konuştum. bir doktor kullan diğer ikisi kullanma ne önerirsiniz dedim. ben kullanmak istiyorum dedim. o da başlattı. fragmin başladık. Bu seferde kanama olur diye korkuyorum keşke hiç karıştırmasaydımAllahımmmmm
sen ne büyüksün Rabbimmmmmmmmmmmmm
banada nasip etttt
canımmm çok mutlu oldum inannn
snaki kendi kesemi gördüm
ayyyy ebnde 2 kese görsem keşkeeeee
bugün dua ettim inan sana
ınş bende haftaya kesemi görürüm
çok mutlu oldum adına çoook![]()
aminnn inşallah . çok sağol canım. dularınızla oldu. evet bereketli oldu :) sevgilerimle.. senin son durum neydiDurucum cok sevindim cokkk bu ay berektli ayimiz olduu.allah saglicakla saglikli bebeklerini kucaginiza almayi nasip etsinnn![]()
bende bugün dr mu aradım lekelenmem kesildi cleaxna başlayayım mı artık dedim o da evet başlaylım artık dedi,gün aşırı,sonradan bende ya bişey olursa korkusuna kapıldım açıkcası,ama kendimizi takip edelim en ufak bi damla görünce bırakalım öünkü kullanmamakta sorun...benim bi kesem görünce hamileyim diyebilcem şuan hamile miyim bilmiyorum,vucudumda kan değerim yükseliyor mu bilmiyorum..ınş yükseliyordur...ınş bende senn gibi güzel sonç alırım..göreceksin hiiiç merak etme. boşu boşuna 1 hafta ağladım moralimi bozdum başıma ağrılar girdi...öyle böyle ağlamak değil. Herşey bitmiş değil, sonuçta daha uzun bi yolum var. Ama sende hiiiç merak etme. göreceksin inşallah. bu arada pıhtılaşma ile ilgili kansulandırıcı kullansammı diye doktorla konuştum. bir doktor kullan diğer ikisi kullanma ne önerirsiniz dedim. ben kullanmak istiyorum dedim. o da başlattı. fragmin başladık. Bu seferde kanama olur diye korkuyorum keşke hiç karıştırmasaydımbu arada hemotolog la da görüşebilirsin. devlet veya ünv. hast.araştır. onlar sana bi fikir verebilir. tek olsun çift olsun yeterki sağlıklı olsun. inan ikizinde riskleri var. Rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile tez vakitte keseni/keselerini göstersin sana . dualarım seninle
içime doğdu bebeklerin sağlıklı diye çoooooooooooooook mutlu oldum allah tamamına erdirsin canım zaten güzel haber bekliyordum.annesi daha stres yapma biliyorsunki stres zararlı.bende 2 dış gebelik geçirmiştim bendede hala korku var bana umut oldun bizlerede dua et canım bende tedaviye başladım inşallah olumlu gider.allaha emanet olun canım MAŞALLAH:64