inşallah tez vakite sağlıcakla kucağına alacaksın bebişini. bende pco liyim. ama ileri düzey de değil. bana da bazı doktorlar önerdi, bazılarıda gereksiz dedi. ispatlanmış bişey değilmiş. bana da mantıklı gelmedi. ama kısmetine de mani olmayayım. ben 3. denemem ile birlikte kaliteli embriolar elde etmeye başladık. toplanan ve döllenen yumurta sayım her defasında çok olmasına rağmen (en az 10) kaliteili çıkmıyordu. ne zemanki ben glucofaj+balık yağı ve eşimde balık yağı + folik asit kullandık tedaviden 2 ay kadar önce başladık kaliteli embriolar çıkmaya başladı. sebebi bu mudur bimiyrum ama glucofaj gibi metformin içerern tedavileri bi araştır derim.durucum Allah tamamına erdirsin darısıda hepimizin başına olsun ben baya dr gezdim ama yazdığın ismi yeni gördümbana bazı dr lar drilling denen laparoskopik bi ameliyatı önerdi pkolusun 4 kez denemişsin diye ama bazıları önermedi bizimde kafamız biraz karıştı bu ameliyatı olan varmı onu araştırıyorum şimdi sitede.umarım 5. banada şans getirir gerçekten çok yıprandık üzüldük ameliyat felan hiçbişey umrumda değil yeterki sonuç güzel olsun
![]()
sevgilerimle.