vaktim çok kısıtlı çk uzun yazamayacağım, ama özetle hikayemi yazayım ;
3 klasik ovülasyuon negatif
3 aşılama negatif
2 tüp bebek negatif
3. pozitif ancak dış gebelik
dış gebelik ameliyatı sol tüp gitti
4. tüp bebek pozitif ancak yine dış gebelik
dış gebelik ameliyatı sağ tüp gitti
artık kısır bir kedi gibi hissediyordum kendimi, hiç bir neden yokken artık kocaman bir neden var...
histereskopik rahim ameliyatı..
sonra 5. tüp bebek. sonuç pozitif ikiz gebelik...
gebelik süresince hastaenede yattım ve 31.haftayı zor bulduk.doğum sonrası kuvezde kaldı oğullarım 1 ay... ama çokk şükür şu anda kucağımdalar ve mis kokularını içime çekiyorum.
hikayemi anlatmaktaki neden lütfen umutsuzluğa kapılmayın,sabredin. Ve Rabbim isteyen her keze nasip etsin, olmadığında ne olur üzülmeyin inanın öyle dertler varki Allah hiç kimseyi evladının sağlık problemleri ile sınamasın. ünv. hastanelerinde ne dertler onları düşünün... dualarım sizlerle...
3 klasik ovülasyuon negatif
3 aşılama negatif
2 tüp bebek negatif
3. pozitif ancak dış gebelik
dış gebelik ameliyatı sol tüp gitti
4. tüp bebek pozitif ancak yine dış gebelik
dış gebelik ameliyatı sağ tüp gitti
artık kısır bir kedi gibi hissediyordum kendimi, hiç bir neden yokken artık kocaman bir neden var...
histereskopik rahim ameliyatı..
sonra 5. tüp bebek. sonuç pozitif ikiz gebelik...
gebelik süresince hastaenede yattım ve 31.haftayı zor bulduk.doğum sonrası kuvezde kaldı oğullarım 1 ay... ama çokk şükür şu anda kucağımdalar ve mis kokularını içime çekiyorum.

hikayemi anlatmaktaki neden lütfen umutsuzluğa kapılmayın,sabredin. Ve Rabbim isteyen her keze nasip etsin, olmadığında ne olur üzülmeyin inanın öyle dertler varki Allah hiç kimseyi evladının sağlık problemleri ile sınamasın. ünv. hastanelerinde ne dertler onları düşünün... dualarım sizlerle...