5 ve 6 haftanın içinde olan anne adayları

sevincerpolt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
456
140
33
32
Yeni hamile olduğunu öğrenenler ve 5-6 hafta içinde olanlar kaçıncı haftada öğrendiniz gebe olduğunuzu. Ben 3 haftalıkken öğrendim ve şuan 5+2 deyim bende ne kusma nede mide bulantısı var sizlerde nasıl belirtiler var benm gibi başlamayanda oldumu acaba?

Canim bende 5+5 deyim Rabbimin izniyle . Bel ve gogus agrisi disinda hic bir belirtim yok . Sen nasilsin basladi mi bulantilar :)

Canim bende 5+5 deyim Rabbimin izniyle . Bel ve gogus agrisi disinda hic bir belirtim yok . Sen nasilsin basladi mi bulantilar :)
Daha yeni gördüm cnm yazdığını evt bulantı oluyo ama kusma olmuyo ben kendimi tutuorum birazda kötü oluyo gerçekten :)

Evet o da kotu cnm ben 3bucuk kilo verdim :KK43: kendimi hic iyi hissetmiyorum. Evimde bile kalamiyorum
Bende kilo aldım gibi geliyo öle çok yemek yemiyorum ama böle atıştrmalık bşyler cnm istiyo ben yemek aramıyorım artık canım istemiyo ekşi ve tuzlu şeyler çok iyi geliyo bana midem rahatlıyo bugun annemgil geldide valla öle yemek yedim adam akıllı :)

Bende kilo aldım gibi geliyo öle çok yemek yemiyorum ama böle atıştrmalık bşyler cnm istiyo ben yemek aramıyorım artık canım istemiyo ekşi ve tuzlu şeyler çok iyi geliyo bana midem rahatlıyo bugun annemgil geldide valla öle yemek yedim adam akıllı :)
Iyi bari yiyebiliyosan ne guzel cnm

Back
X