• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yandaki ocua bira iiriyorlarm?

Erenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.592
1.317
248
Diğer
Kızlar dert benim değil hatta hiç görmediğim tanımadığım bir çocuğa ait ama ,Konu çocuk olunca bir anne olarak duyduğumda kanım resmen donduğu için paylaşmak istedim.
Bulunduğum yere kıbrıstan yeni taşınan bir aile varmış , Mış diyorum çünkü ben görmedim benim eve gelen kız anlattı...
Bunların 5 yaşında bir kız çocukları varmış ve aile normal bişiymiş gibi bu çocuğa bira içiriyorlarmış,Bu gün kızımız anlattı " Geçen gün gördüm zavallı yavrucak sallanarak yürüyordu" diyor.. Okadar üzüldümki , dediğim gibi konu çocuk olunca ben dayanamıyorum böyle şeyleri

Şimdi çocukların korunması yasası kapsamında mıdır acaba bu konu ?? Aile şikayet edilebilirmi acaba , şikayet edilse nereye edilebilir bir bilginiz varmı ??

tabiki şikayet edebilirsin......hemde hiç geçikmeden
hay allahım ya ne insanlar var ne akla hizmet içirip masum kıza hem ezıyet hem işkence hemde
saglıgıyla oynuyorlar......
allah ıslah etsın........

O ana-baba müsveddesini alip bira ficisi icinde bogabilirim suanda :kızgın:
Ne bicim insanlar var dünyada ya..
Bence de hic vakit kaybetmeden en yakin karakoldan yardim iste..
Onlar bi caresine bakarlar,umuyorum.CADIARZU

Evet canlarım , bende duyunca okadar sinir oldum kiii.
İnternetten biraz araştırma yaptım , bulunduğum yerde sosyal hizmetler falan olsa orayı arayacaktım ama malesef yok
Karakol aklıma geldi ama gittiklerinde aile yok byle birşey diyecektir mutlaka ;

Düşünsenize kendileri içerken onada çay bardağına doldurup veriyorlarmış ,kola gibi içiyomuş çocukta .
Kıza söyliycem birdaha karşılaştığında bana haber ver o anda şikayet edeceğim diyeceğim.İsbat edilmesede en azından bunun suç olduğunu bilsinler, Çünkü anladığım kadarı onlar butür şeyleri normal ve eğlenceli buluyorlar .
Tanrım düşünemiyorum bile eminim o çocukcağız öyle sarhoş olduğunda komik bulup gülüyorlardır bile..

aile yok böyle bişey dese dahi
eğer ki gerçekten içiriyorlarsa,kan tesbiti istenir ve kan değerlerinde bu yaştaki bir çocuğun kanında olamayacak alkolün nereden geldiğinin hesabını verirler
şöyle düşünün yolda da tr.polisleri alkol muayenesi yapıyor,o anda alınmıyor belki saatler önce alınıyor ama çıkıyor,itiraz durumunda kan değerleri kontrol ediliyor
Bu da aynı şekilde yani kan değerlerinde mutlaka belli olur.:delphin:
kaldı ki bence eğer ki vakit kaybetmeden böyle bir şikayette bulunursanız,aile ye gözetim de yapılabilir sanıyorum
yani vakit geçirmeden şikayetinizi bildirin derim

eğer müslüman değillerse onların çoğu için normal bu sene otelde çoğu kadın daha yeni yaşına girmiş yavrularına su yerine bira içiriyorlardı daha yeni yürümeye başlayan bebeklere:bbo:

akannehirakannehirakannehirya nasıl bişeydir bu müslüman bile olmasalar yine yanlış o yaşta hiç sağlıklı değilki nedir amaç:sm_confused:

ingilterede uyusunlar diye çocukların mamalarına katıldığını duymuştum,hemde epey yaygınmış....
türkiyedede bir yakınım anlatmıştı,pikniğe gitmişler ,oraya pikniğe gelen bir aile çocuklarının sütüne rakı eklemiş çocuk gidene kadar uyumuş....
ha bu insanlıkmı diye soracak olursak asla derim,o küçücük bünyelere böyle bir zararı kendi öz anne babalarının veriyor olması gerçekten yazık....daha o yaşta beyin hücrelerinde ki tahribatı düşünmek bile istemiyorum....

yuhh yaa...
nasıl insan bunlar..
insan yavrusuna bu kötülüğü nasıl yapar.
bi faydası olsa ondandır dicem ama zarardan başka bişe değil.
Allah akıl fikir versin.

alkol verıldıgınde yada ıctıgınden emınmısınız..
oncelıkle buna emın olun sosyal hzımetlere telefon acınız hemen aıle arastırılır..
neden hala duruyosunuz kı..
ama lütfen mişş mışşş sa olay emın degılsenız bunun emınlıgınden emın olun..

Bence o kizdan ailenin hakkinda resmen bilgi alin ve sikayet edin...yazik günah...

Igreniyorum böyle insanlardan...kücücük bebelere alkol vermekten nasil bir zevk aliyorlarki?:kızgın:

Sallanarak yürüyene kadar veriyorlarmis bide..:kızgın:

Allah askina o insanlari sikayet et arkadasim...hicbirsey olmasa bile birilerinin bu durumu fark ettigni anlasinlar...:olmaz:

Bende buna benzer şeyler duyuyorum, baba evde içki içiyor çocuk heves ediyor istiyor ona da tattırıyor içiriyor ya da uyusun diye mamasına katmalar felan çok iğrenç bir durum, yazık diyorum o çocuklara, ben çocuğum ister diye evime kola almıyorum, çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli, bana göre çocukların olduğu ortamlarda büyüklerin içki içmesi de son derece yanlış tıpkı sigara gibi, belki dumanı yok çocuk solumuyor ama örnek olmuş olunuyor çocuk meraklanıp tatmak isteyebilir, sonuçta çocuklarımız bizi model alıyorlar, bunun dini inaçla ilgisi yok sigara ve içki zararlı alışkanlıklar küçücük beyinlere işlemek çok yanlış

Son düzenleme:
bunun müslüman olup olmamakla değilde insan olup olmamakla alakası var bence...yazıklar olsun diyorum başkada söyleyecek bişey bulamıyorum...ilgilenip bakamıyorlarsa yapmasınlar kardeşim insan yetiştiriyosunuz sarhoş değil...

alkol verıldıgınde yada ıctıgınden emınmısınız..
oncelıkle buna emın olun sosyal hzımetlere telefon acınız hemen aıle arastırılır..
neden hala duruyosunuz kı..
ama lütfen mişş mışşş sa olay emın degılsenız bunun emınlıgınden emın olun..

Canım gözümle görmediğim için tabiki böyle bişiyden emin olamam.Bu nedenle "miş " dedim. Yazımdada dediğim gibi..
Bana anlatılan bu şekilde.....
Bende yarın iyice bir araştırıp ,yani kendi önlerinde içilip içilmediğini sorgulayacağım.
Tabiki kimseyi isnat altında bırakamam.. Bu nedenle zaten tekrar görürsen bana haber ver diyeceğim..

bunun müslüman olup olmamakla değilde insan olup olmamakla alakası var bence...yazıklar olsun diyorum başkada söyleyecek bişey bulamıyorum...ilgilenip bakamıyorlarsa yapmasınlar kardeşim insan yetiştiriyosunuz sarhoş değil...

Doğru diyorsun canım .. Sonuçta belli bir olgunluğa erişmiş insanların içki içip içmediğini sorgulamıyoruz. Bu bir çocuk en nihayetinde ve sağlığı için faydalı olduğunuda söyleyemeyizz..

Back
X