Kıvanç'ım 10 Haziran 2005 doğumlu.:asigim:
Kreşe başladığından beri küfürlerin haddi hesabı yok. Ben bilmiyorum o kadar küfür ve el hareketi valla.bilmiyorumkismile Tamam kreşteki arkadaşlarından öğreniyor ama nasıl bir ailede yetişmişki o çocuklar yada çevreleri nasıl cidden merak ettim.
Konuşma bozukluğumuz vardı şimdi nispeten daha iyiyiz.kaydirigubbakcemile2, arada yine karıştırıyor.
Yazıyla, kalemle kağıtla boyayla oyun hamuruyla legoyla filan hiiiiç alakalı değil. Kıvança top verin bide pota yeter. Hee birde arabaları olacak tabi. Okula başlayınca napıcaz bilmem.:gitme:
Merhaba benimde 6 mayıs 2005 doğumlu kızım var. Fazlasıyla nazlıdır tek çocuk olduğu için dediğim dediktir. 5 yaş gelişim maddelerini okudumda geçen kızım 1-10 kadar sayıları yazmış sadece 1 tanesi doğru yöndeydi geri kalanlar hep tersti çok gülmüştüm tabbi karşısında gülmedim gülsem kıyameti koparırdı.Küçük cadım benim
Kıvanç'ım 10 Haziran 2005 doğumlu.:asigim:
Kreşe başladığından beri küfürlerin haddi hesabı yok. Ben bilmiyorum o kadar küfür ve el hareketi valla.bilmiyorumkismile Tamam kreşteki arkadaşlarından öğreniyor ama nasıl bir ailede yetişmişki o çocuklar yada çevreleri nasıl cidden merak ettim.
Konuşma bozukluğumuz vardı şimdi nispeten daha iyiyiz.kaydirigubbakcemile2, arada yine karıştırıyor.
Yazıyla, kalemle kağıtla boyayla oyun hamuruyla legoyla filan hiiiiç alakalı değil. Kıvança top verin bide pota yeter. Hee birde arabaları olacak tabi. Okula başlayınca napıcaz bilmem.:gitme:
merhaba bende geldim
benimde beş yaşında ikizlerim var bide abileri var
çok geç konuştular halada duygularını tam olarak ifade edmiyorlar
bazende öyle şeyler söylüyorlarki aklım çıkıyor
kreş faydalı olurmu aceba
biraz sosyalleşmelerini istiyorum
Ben kreşin faydasını çok gördüm. Çalışmayan annelere bile şiddetle öneriyorum. Kızım kreş öncesi aşırı bana yapışık hiç kimseyle konuşmayan herkesten korkan bir çocukken, şimdi herkesi şok edecek bir kişiliğe sahip. Konuşması çok düzgün, çok sosyal, çok arkadaş canlısı....İmkanı olanlara tavsiye ederim.:lepi:
benimde oğlum 29 temmuz 2005 doğumlu a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?