- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Merhaba arkadaşlar fikir istiyorum beş yaşındaki kızım. Kardeşi olduktan sıra çok değişti toparlayamiyor bir dönem telefon elinden düşmüyordu evde ki herkes umursamayinca tek başıma bir şey yapamadım benden nefret eder oldu pedagog a gittik. Yeme sorunu var bana kullandığı kelimeler çok ağır artık zoruma gidiyor ve süse çok düşkün kaç yıl tek başıma büyüttüm benimle uyumak bile istemiyor babasini istiyor bir donem boşanma mevzusu vardı kızım için rafa kaldırdım. Babası umursamaz aman çocuk diyen engel koymayan doğruyu anlatmaya eline tel veriyim rahat edeyim havasında olan biri oyunlarda oynuyor ama benimle ilgili kötü şeyler söylediğinde hoşuna gidip gülüyor. Çok kötü bı durum evde kuralcı kim varsa onu sevmiyor çocuğum kendi karnını doyurur çocuğun aç olduğu aklıma gelmez, yavrumda hiç aç durur yemez zaten
Bana hava atma beni kıskanıyosun senle yaşamak istemiyorum babasına bu anneyle niye evlendin boşan başka birisini bul en ufak bi seyde küçük bahanelerle ağlamak saçımı boyat kısa kola atlet çıplak evde gezmeler ( hasta oluyor ) normal mi acaba bazı sözleri çok çok ağır ve ebeveyn olarak babası laftan anlamıyor ki oturup çözüm bulalim bı taraf hep patlak verince uygulanmıyor maalesef.
Bana hava atma beni kıskanıyosun senle yaşamak istemiyorum babasına bu anneyle niye evlendin boşan başka birisini bul en ufak bi seyde küçük bahanelerle ağlamak saçımı boyat kısa kola atlet çıplak evde gezmeler ( hasta oluyor ) normal mi acaba bazı sözleri çok çok ağır ve ebeveyn olarak babası laftan anlamıyor ki oturup çözüm bulalim bı taraf hep patlak verince uygulanmıyor maalesef.