- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi ummandakises
Valla olay anı hiçte gülemiyoruz utançtan yerin dibini görüp çıktım.
illaki öyledir

ama dinleyince bu etkiyi yapıyor

kusura bakmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla olay anı hiçte gülemiyoruz utançtan yerin dibini görüp çıktım.
Ya insanın aklına geliyor pislik yapak bi düşünüp susuyorun. Sabaha sahandaKonuşmanın devamının aynen bu şekilde olacağını bildiğimden cevap veremedim. Ama uygun bir şey bulmak lazım tekrar sorabilirler.
nasıı yanii ahh millanAy benim kızımda 3 yaşına girmek üzere..
En olmadık anlarda hep bu soruyu sorar..
'anne senin gö*ün vaaa mı'
Alintiladiğın kısıma bilgelik pek oturmuyor :)))Aaayyy bu ne böyle. Bu çocuk kesin çok bilge.
Geçen tivibu takmaya adamlar geldi eve..nasıı yanii ahh millan![]()
Diger yazdıklarınızı da okudum. Genel yorum yaptım. Maşallah Allah bağışlasın.Alintiladiğın kısıma bilgelik pek oturmuyor :)))
Ama öğretmeni de ilginç yaklaşımları var diyor.
Sınıf 5 ila 5 buçuk yaşında tek 4 yaş oğlum ana renk dışında ara renkleri de biliyor. Mesela öğretmen çocuklar bana kırmızı ile ilgili bir örnek verin dediğinde tüm çocuklar sınıfta kırmızı olan şeyleri gösterirken o sınıfta hiç olmayan bir örnek veriyor Muş. Elma da kırmızı dır öğretmenim diyerek :)
Bide hastaneye gideriz doktor bey hn diye hitap eder. En son küçük bir operasyon için gittik. Siil çıktı. Daha ben konuşmadan. Doktor neyi var dedi. Bizimki atladı hemen. Bende şişlikler var. Ama nasıl şişlik biliyornusun. Doktor buzla yaktı. Doktora bağırıyor yanıyor yangın gibi yanıyor. Sonra işi bitti. Ağıt yakar gibi dohhhtorrr dohtooor diyor. Doktor da efendim xx dedi. Kaç dakika saat sonra geçer acısı diyor. Doktor 10 dk sonra geçer dedi. Heee tamam ozaman diyip kapıya yöneldi.
sesli güldümm bacımm yaaaGeçen tivibu takmaya adamlar geldi eve..
Yeminle aklım çıktı ya sorarsa diye..
Kendi kendime sıkıntıdan ter su içinde kaldım..
Taktı dötüme kafayı :))))
Ayyyyyy olsun gulmektennn yazsa bu neeee 10 dakikayı duyunca kaale bile almamış acıyı Allahın korusun bu melekleri koptummm vallaaaAlintiladiğın kısıma bilgelik pek oturmuyor :)))
Ama öğretmeni de ilginç yaklaşımları var diyor.
Sınıf 5 ila 5 buçuk yaşında tek 4 yaş oğlum ana renk dışında ara renkleri de biliyor. Mesela öğretmen çocuklar bana kırmızı ile ilgili bir örnek verin dediğinde tüm çocuklar sınıfta kırmızı olan şeyleri gösterirken o sınıfta hiç olmayan bir örnek veriyor Muş. Elma da kırmızı dır öğretmenim diyerek :)
Bide hastaneye gideriz doktor bey hn diye hitap eder. En son küçük bir operasyon için gittik. Siil çıktı. Daha ben konuşmadan. Doktor neyi var dedi. Bizimki atladı hemen. Bende şişlikler var. Ama nasıl şişlik biliyornusun. Doktor buzla yaktı. Doktora bağırıyor yanıyor yangın gibi yanıyor. Sonra işi bitti. Ağıt yakar gibi dohhhtorrr dohtooor diyor. Doktor da efendim xx dedi. Kaç dakika saat sonra geçer acısı diyor. Doktor 10 dk sonra geçer dedi. Heee tamam ozaman diyip kapıya yöneldi.