5 Yaşındaki Kızımın Bitmeyen Soruları:)

Cok mantikli. Seker sey seni:KK60:.
Ama benimde cevabim yok.
Kolay gelsin size:KK53:

Ben onları yerim yaa maşallah..
benim de 14 aylık bir kızım var şimdilik sadece parmakla göstererek bişeyler istiyor
bakalım biz neler yaşıycaz..
verilebilecek cevapları da okudukça tecrübe oluyor biz yeni annelere
teşekkür ederiz :)

Aaayyy bu ne böyle. Bu çocuk kesin çok bilge.
Alintiladiğın kısıma bilgelik pek oturmuyor :)))

Ama öğretmeni de ilginç yaklaşımları var diyor.

Sınıf 5 ila 5 buçuk yaşında tek 4 yaş oğlum ana renk dışında ara renkleri de biliyor. Mesela öğretmen çocuklar bana kırmızı ile ilgili bir örnek verin dediğinde tüm çocuklar sınıfta kırmızı olan şeyleri gösterirken o sınıfta hiç olmayan bir örnek veriyor Muş. Elma da kırmızı dır öğretmenim diyerek :)

Bide hastaneye gideriz doktor bey hn diye hitap eder. En son küçük bir operasyon için gittik. Siil çıktı. Daha ben konuşmadan. Doktor neyi var dedi. Bizimki atladı hemen. Bende şişlikler var. Ama nasıl şişlik biliyornusun. Doktor buzla yaktı. Doktora bağırıyor yanıyor yangın gibi yanıyor. Sonra işi bitti. Ağıt yakar gibi dohhhtorrr dohtooor diyor. Doktor da efendim xx dedi. Kaç dakika saat sonra geçer acısı diyor. Doktor 10 dk sonra geçer dedi. Heee tamam ozaman diyip kapıya yöneldi.

Sınıf 5 ila 5 buçuk yaşında tek 4 yaş oğlum ana renk dışında ara renkleri de biliyor. Mesela öğretmen çocuklar bana kırmızı ile ilgili bir örnek verin dediğinde tüm çocuklar sınıfta kırmızı olan şeyleri gösterirken o sınıfta hiç olmayan bir örnek veriyor Muş. Elma da kırmızı dır öğretmenim diyerek :)

Bide hastaneye gideriz doktor bey hn diye hitap eder. En son küçük bir operasyon için gittik. Siil çıktı. Daha ben konuşmadan. Doktor neyi var dedi. Bizimki atladı hemen. Bende şişlikler var. Ama nasıl şişlik biliyornusun. Doktor buzla yaktı. Doktora bağırıyor yanıyor yangın gibi yanıyor. Sonra işi bitti. Ağıt yakar gibi dohhhtorrr dohtooor diyor. Doktor da efendim xx dedi. Kaç dakika saat sonra geçer acısı diyor. Doktor 10 dk sonra geçer dedi. Heee tamam ozaman diyip kapıya yöneldi.
Diger yazdıklarınızı da okudum. Genel yorum yaptım. Maşallah Allah bağışlasın.

Cocukluk iste bende kucukken ablama abla biz evlenirsek cocuklarimoz olursa onlarin hic dayilari olmicak demisim :) annem anlatiyor guluyotuz. Birgunde dedemim karsina gecip dede ben senin ekmegini yiyip yiyip yaramaz oluyorum deyivermisim :)

Ben okul öncesi Öğrt okuyorum bu yıl staja gidiyorum.Ve o kadar cook deneyimim oldu ki.Biraz anlatayim bir gün geç kaldım sınıfa yaramaz bi kizimiz yine mi geç geldin öğretmenim dedi ben genelde kız çocuk hastasıyım Evcilik falan oynuyorum onlarla bi tane erkek çocuk beni kıskanmış yanıma geldi sen çok hanimhanimcik bi kızsin dedi o ne demek diye sordum cirkinsin diyorum dedi benim devreler yandı komşumuzun kızı var birde 5yaşında benim sevgilim oldugunu biliyor sürekli onu nerden buldun diyor bana. Bende okuldan falan diyorum bi gün dedi ki abla ben bulamazsam banada bular misin

Aynen 2 kızımda çok soru sorardılar bıkmadan usanmadan cevaplardım hele küçüğüm uzayı yağmurun nasıl yağdığını melekleri,çoğu sorunun cevabını bilmediğim için donup kalırdım ama inanın sorularına cevap verdikçe zekaları artıyor

Benimde iki çocuğum var oğlum 5,5 kızım 3,5 yaşında yatak odamızda düğün resmimiz var bi ara bizi niye götürmediniz düğüne diye ikisi birden başlıyordu ağlamaya:KK53:dedim siz yokdunuz Allah'ın yanındaydınız sizi daha istememiştik :KK51:neyseki unuttular:KK33:

Kardeşim de 5 yaşında ardı arkadası kesilmeyen sorular sormaya başladı, psikologa gittik 5 yaş sendromu,herşeyi ve kendini öğrenmeye çabalıyor zamanla geçecek dedi. Ne sendrommuş, 16 yaşında, hala geçmedi

Ayyyyyy olsun gulmektennn yazsa bu neeee 10 dakikayı duyunca kaale bile almamış acıyı Allahın korusun bu melekleri koptummm vallaaa

Back
X