5 yaşındaki kızımın karakteri

Yazik cocugunuza onuda sut olmayan memenizle buyutup hic vermediyseniz demekki. Bagirip durdunuz ikinci cocuguma sutum yetmiyor mama da vermiyorum diye. Gercekten cocugun en buyuk sanssizligisiniz. Umarim uye arkadaslarin yorumlarini tavsiyelerini dinler yazik etmezsiniz cocuga. Kendini savun demenin de bir haddi var. Sizin gosterdiginiz yol sana vurana pata kute giris. Cok yanlis coook...
Peki ben sana sen nasıl bir anneydin ki bebeğini karnında 9ay saklayamadın mı desem? Seni senin gibi anneliğinden vursam? Aslında herkesin başına gelecek bir şey ama bende seni gibi boş boş konuşup desem nasıl hissettirir? O zaman sende bebeğinin büyük şanssızlığısın ki senin karnında yarım yamalak büyüdü sağlıksız oldu desem? Niye haddini aşıp zorla insanın içindeki kötüyü ortaya çıkartıyorsun ben anlamıyorum. Hiç kimsenin haddi değil birinin anneliği sorgulamak.ama karşımdakı bana yapıyorsa hiç acımam.

Ben bundan önceki konuya yapmış olduğu tüm yorumları şikayet ettim.kaç gün oldu baktım bir şey yapılmıyor hele ki benim hesabım pasivleştiriliyor.e burda haksızlık var. Yapıldıysa iki taraflı yapıldı.onada ceza verilsin. Ben normal soru sorduğum postumun altına haddi olmayacak şekilde ilk konuşan o.neden yalnız benim hesabım geçici kaptıldı? Haksızlık çünki.bende gördüm hiç bir şey yapəlmıyor ağzının payını vereyim dedim. Üyeliğimi silmek istedim muhattap olmamak için ama silinmiyor.bende bu yazılanlara susamadım. Belki yalnış şekilde verdim ama payənı verdim. Güle güle şimdi

Back