Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gunu gecsin bi daha test yapin Inşallah hamilesinizdirMerhaba kızlar hepinize . Gözle kolay telefonda zor görünen . Akşam yemeğinden sonra yaptıgım testimi ekliyorum . Böyle olup da hamile kalan varmı ? Bu geçerli mi ? 3 gün var bata . Hepinize şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 3011736 Eki Görüntüle 3011736 Eki Görüntüle 3011735
Yanı iki kere kimyasalım var . Vicudumdan anladım da test yaptım. Benım belirtilerim çok erken baslıyor . Uykusuzlukla gösteriyor kendini. Hakkımızda hayırlısı . Bukadar ince olmasının sebebi belkıde kimyasaldandır :/Adet gunu gecsin bi daha test yapin Inşallah hamilesinizdir
Soguk kanli olun.Allah ne zaman isterse o zaman mucizeni verir.Kimyasal deyib kendinizi strese altinda maruz kalmayin.Inşallah hamile kalirsiniz.Yanı iki kere kimyasalım var . Vicudumdan anladım da test yaptım. Benım belirtilerim çok erken baslıyor . Uykusuzlukla gösteriyor kendini. Hakkımızda hayırlısı . Bukadar ince olmasının sebebi belkıde kimyasaldandır :/
Ben göremedim
Ben göremedim
Bende göremedim canım birkaç gün geçince tekrarla bence
Adetin geçti mi pekiBen baka baka mı görmek istedim acaba :) Eki Görüntüle 3011749
Arkadaşlar lütfen okuyup fikir verirseniz çok sevinirim belki aranızda aynı durumu yaşamış olan vardır... Ben ilk hamileliğimde 10. Haftada düşük yaşadım kürtaj oldum kürtajın peşine 5 kez regl oldum hepside 30 günde bir oldu hep düzenli adet olurum ilk defa bu ay reglim 3 gün geçti dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı birşey ifade etmediğinin farkındayım fakat halen daha regl olmadım bugünle beraber 6 gün geçmiş oldu ne yapmamı önerirsiniz hamile olma ihtimalim var mı acaba ?
O kadar hayalet ki zar zor gördüm gibi emin olmanız açısından yarın kan testi mi yaptırsanız üzmek istemem ama sevinmek için erken sankien iyi sonucu hekimden öğrenirsiniz
Aaa ben çok belirsiz ince bir çizgi gördümAllah hayırlısını nasip etsin gönlünüze göre versin rabbim
![]()
Çok çok silik bir çizgi gördüm. Kan testi vermelisiniz netleşmesi için. İnşallah nasip olur.
Hepinize teşekkürler .Adetin geçti mi peki
İlk idrarınla yap canım benimde 3 gün kala silik çıkmıştı ben 2 gün sonra tekrarladım yine silikti kaset test deneyim belki erken gebelik testi yanıltır diye denedim onda da silik çıkınca kan vermiştimHepinize teşekkürler .
Reglime 3 gün var . Sabah bitane daha test yapıp öğlen kan vericem olmadı.
Aaa böyle gösterince gördüm hayalet çizgiyi Rabbim oranın kıpkırmızı olmasını nasip etsinEşimde görmüyor :)
En iyisi kan vermek .
Ama ben çok halsiz ve uykusuzum ıkı gündür . Ki çok az uyuyan birisi olarak.
Yaa:)İlk idrarınla yap canım benimde 3 gün kala silik çıkmıştı ben 2 gün sonra tekrarladım yine silikti kaset test deneyim belki erken gebelik testi yanıltır diye denedim onda da silik çıkınca kan vermiştim
Hayırlı olsun inşAllahYaa:)
Allah bağışlasın . Benım gibi yıllardır bekleyen annelerimiz var . Allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın . Eğer olduysa yani gebelik varsa tek bir ilaç sayesinde . Ben ilacın etkisine inanamadım şuan şaşkınlık içindeyim. Ama kendimi biliyorum . Saglıklı ve ya değil ama ben hamileyim .:)