Gebeliğe Hazırlık 5 yıl sonra mucizemi kızlar bakabilirmisiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Drdr17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
866
558
53
Merhaba kızlar hepinize . Gözle kolay telefonda zor görünen . Akşam yemeğinden sonra yaptıgım testimi ekliyorum . Böyle olup da hamile kalan varmı ? Bu geçerli mi ? 3 gün var bata . Hepinize şimdiden teşekkürler E5AC44E5-94DF-4A78-B5FC-BCF709707E7D.webp E5AC44E5-94DF-4A78-B5FC-BCF709707E7D.webp 8C771928-2415-45F8-87E6-A4686E56C060.webp

Adet gunu gecsin bi daha test yapin Inşallah hamilesinizdir
Yanı iki kere kimyasalım var . Vicudumdan anladım da test yaptım. Benım belirtilerim çok erken baslıyor . Uykusuzlukla gösteriyor kendini. Hakkımızda hayırlısı . Bukadar ince olmasının sebebi belkıde kimyasaldandır :/

Yanı iki kere kimyasalım var . Vicudumdan anladım da test yaptım. Benım belirtilerim çok erken baslıyor . Uykusuzlukla gösteriyor kendini. Hakkımızda hayırlısı . Bukadar ince olmasının sebebi belkıde kimyasaldandır :/
Soguk kanli olun.Allah ne zaman isterse o zaman mucizeni verir.Kimyasal deyib kendinizi strese altinda maruz kalmayin.Inşallah hamile kalirsiniz.

O kadar hayalet ki zar zor gördüm gibi emin olmanız açısından yarın kan testi mi yaptırsanız üzmek istemem ama sevinmek için erken sanki 😔 en iyi sonucu hekimden öğrenirsiniz

Aaa ben çok belirsiz ince bir çizgi gördüm 😍Allah hayırlısını nasip etsin gönlünüze göre versin rabbim 🥰

Arkadaşlar lütfen okuyup fikir verirseniz çok sevinirim belki aranızda aynı durumu yaşamış olan vardır... Ben ilk hamileliğimde 10. Haftada düşük yaşadım kürtaj oldum kürtajın peşine 5 kez regl oldum hepside 30 günde bir oldu hep düzenli adet olurum ilk defa bu ay reglim 3 gün geçti dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı birşey ifade etmediğinin farkındayım fakat halen daha regl olmadım bugünle beraber 6 gün geçmiş oldu ne yapmamı önerirsiniz hamile olma ihtimalim var mı acaba ?

O kadar hayalet ki zar zor gördüm gibi emin olmanız açısından yarın kan testi mi yaptırsanız üzmek istemem ama sevinmek için erken sanki 😔 en iyi sonucu hekimden öğrenirsiniz

Aaa ben çok belirsiz ince bir çizgi gördüm 😍Allah hayırlısını nasip etsin gönlünüze göre versin rabbim 🥰

Çok çok silik bir çizgi gördüm. Kan testi vermelisiniz netleşmesi için. İnşallah nasip olur.

Adetin geçti mi peki
Hepinize teşekkürler .
Reglime 3 gün var . Sabah bitane daha test yapıp öğlen kan vericem olmadı.

Eşimde görmüyor :)
En iyisi kan vermek .
Ama ben çok halsiz ve uykusuzum ıkı gündür . Ki çok az uyuyan birisi olarak.

Eklentiler

• C91F0BFD-AD5F-4C8B-AAAB-4851E5E92FAF.webp
    C91F0BFD-AD5F-4C8B-AAAB-4851E5E92FAF.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 79
Hepinize teşekkürler .
Reglime 3 gün var . Sabah bitane daha test yapıp öğlen kan vericem olmadı.
İlk idrarınla yap canım benimde 3 gün kala silik çıkmıştı ben 2 gün sonra tekrarladım yine silikti kaset test deneyim belki erken gebelik testi yanıltır diye denedim onda da silik çıkınca kan vermiştim

İlk idrarınla yap canım benimde 3 gün kala silik çıkmıştı ben 2 gün sonra tekrarladım yine silikti kaset test deneyim belki erken gebelik testi yanıltır diye denedim onda da silik çıkınca kan vermiştim
Yaa:)
Allah bağışlasın . Benım gibi yıllardır bekleyen annelerimiz var . Allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın . Eğer olduysa yani gebelik varsa tek bir ilaç sayesinde . Ben ilacın etkisine inanamadım şuan şaşkınlık içindeyim. Ama kendimi biliyorum . Saglıklı ve ya değil ama ben hamileyim .:)

Yarın sabah ilk idrarla deneyin bir de varsa testiniz. Sanki hafif çizgi var gibi. İnşallah gönlünüze göre olur❤️

Yaa:)
Allah bağışlasın . Benım gibi yıllardır bekleyen annelerimiz var . Allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın . Eğer olduysa yani gebelik varsa tek bir ilaç sayesinde . Ben ilacın etkisine inanamadım şuan şaşkınlık içindeyim. Ama kendimi biliyorum . Saglıklı ve ya değil ama ben hamileyim .:)
Hayırlı olsun inşAllah 😘

Back
X