5 yıl uğraştan sonra bende çok şükür hamileyim

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
arkadaşlar çok şükür müjdeli haberi aldık değerim 1454.400 nasıl sizce kaç haftalıktır rabbim sana binlerce kez şükürler olsun isteyen herkeze tattırsın :52::52::36::36:

selamlar. ben serophene kullandım bu ay. geşen adetim mayıs ayının 16sı idi. bu ayın 15 inde en geç adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 gün geçince ucuz olan testlerden aldım negatif çıktı . şuanda 8 gün geçmiş oldu. belirti pek yok. sadece olmam gereken günde ağrım oldu oakdar. bide olmam gereken günden bi kaç gün önce sadece çalıştıım için ve hep oturduum için adet ağrısı oluyordu öğlenler hala otururken devam edo uzun süreli oturursam ve göğüs uçları dünden beri dokununca sızlıyor. okadar. acaba bunlar belirtimi. yada bi daha idrar testi nezaman yapmalıyım?

Hayırlı olsun arkadaşım,çok sevindim.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağınıza alın inşallah!
hangi tedaviyle hamile kaldın,ben 2. aşılamamı yaptırdım sonucu bugün aldım negatif maalesef,çok üzüldüm :(

selamlar. ben serophene kullandım bu ay. geşen adetim mayıs ayının 16sı idi. bu ayın 15 inde en geç adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 gün geçince ucuz olan testlerden aldım negatif çıktı . şuanda 8 gün geçmiş oldu. belirti pek yok. sadece olmam gereken günde ağrım oldu oakdar. bide olmam gereken günden bi kaç gün önce sadece çalıştıım için ve hep oturduum için adet ağrısı oluyordu öğlenler hala otururken devam edo uzun süreli oturursam ve göğüs uçları dünden beri dokununca sızlıyor. okadar. acaba bunlar belirtimi. yada bi daha idrar testi nezaman yapmalıyım?

Gerçek sonuç kan testinde çıkar,inşallah hamilesindir !

Ne güzel bir haber maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:hayırlı olsun tebrik ederm..Allah sağlıkla doğumunu da göstersin.açıkçası uzun uğraşlardan sonra hamile kalanlara daha da bi seviniyorum.darısıda biz bekleyenlerin başına.bizim içinde dua et our mu:50:

slm bencede kan testi yaptırr hamile olabilirsinn bu arada bende serophene kullandımm çatlatma iğnemin olduğu iki gün ağrım oldu sonra gecti şimdii şişkinlik gibi bir basınç hissediyorumm sendede bu tür şeyler oldumuu acaba

slm bencede kan testi yaptırr hamile olabilirsinn bu arada bende serophene kullandımm çatlatma iğnemin olduğu iki gün ağrım oldu sonra gecti şimdii şişkinlik gibi bir basınç hissediyorumm sendede bu tür şeyler oldumuu acaba

Arkadaşım merhaba, bende serophene hamile kalanlardanım. Ama sonrasında iki adet 5.000 lik pregnyl iğne oldum. iğneden sonra 5 gün sık ilişki dedi doktor sonrasında kontrole gttiğimde iğneler çatlamamış yumrtayı bu ay kaldı maalesef dedi. ben çok üzülmüştüm ama o ay hamile kaldım. demek ki sonradan çatladı tuttu. daha önce klomen içmiştim iki kez ama olmamıştı. Serophene uğurlu geldi, inşallahh seninde oluşur bu ay gebeliğin. Bu ara şişkinlik fazlaca oluyo, hatta ben artık göbeğim aşağıda değil göğsümün altından başlıyo diyodum meğersem bebek şişkinliğiymiş :))

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
bizimde 5 yıl olmak üzere evliliğimizde, bizimkide gelse bu tarihte...

Back
X