5 yıldan sonra bende hamileyim.....

.asi.

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
424
0
316
Ama aklıma takılan bir şey oldu bilgili ark yardımcı olursa cok sevinirim... Adetim 5 gün geçti ve beta hcg degerim:598,700 cıktı ..
Direk aklıma ikiz geldi sizce bu degerler normalmi yoksa ikiz annesimi olucam allahın izniyle ....

Allah olmayan herkeze versin inş rabbim daha ultrasonda bile cıkmadı görmedim ama cok acip heyecanlıyım...

Allah yüzünüze gülmüş sonunda.Sabırla onca yıl bekleyip sonra hamile kalanlara daha çok seviniyorum.Değerler konusunda bilgi sahibi değilim malesef umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günü de görürsünüz.
Gözünüz aydın :)

Ama aklıma takılan bir şey oldu bilgili ark yardımcı olursa cok sevinirim... Adetim 5 gün geçti ve beta hcg degerim:598,700 cıktı ..
Direk aklıma ikiz geldi sizce bu degerler normalmi yoksa ikiz annesimi olucam allahın izniyle ....

Allah olmayan herkeze versin inş rabbim daha ultrasonda bile cıkmadı görmedim ama cok acip heyecanlıyım...

allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
bende 3 yıl uğraştıktan sonra hamile kalabildim çok şükür

benim 1 günlük geçikmeyle 1263 çıkmıştı bizde ikiz diye düşündük ama tek
sağlıklı sıhatli olsunlarda tek çift kız erkek hiç farketmiyo hele birde bizim gibi hasret çekenler için

çok tşkler arkadaşlar allahım isteyen herkeze versin inşallah...ben cok bekledim tam kandil gecesi ögrendik hamile oldugumu cok büyük bir sürpriz oldu....allah saglıklı sahatli kucagıma almayıda nasip eder inşalah

hayırlı olsun canım bende 2 senenin sonunda kavuştum bebişimie sağlıkla doğurmayı nasip etsin rabbim bize :16:

:nazar:Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.aman keseyi görmeden etrafa yaymayın ben nazara čok inanırim da.:45:
Ben ikiz olduunu sanmıyorum benim birkaç günlük gecikmeyle bin küsurlardaydı değerim.

çok tşkelr arkadaşlar güzel yorumlarınız için ...... rabbim isteyen herkeze versin tez zamanda

çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ben de 1 buçuk sene sonra hamile kaldım:49:

aslında o kadar yüksek değil bende 1 hafta kadar gecikme ile 40bin lerdeydi tek ti.melek oldu gitti bizde 3 aydr ugrasıoz umarım bi daha olur ve saglıkla doğar.sanada saglıklı doğum dilerim şimdiden canm

Back
X