5 yillik evlilik 3 cocuk

Benim testim 2 kere 1 saat sonra dogru sonuc verdi. Bence hamile olma ihtimaliniz yuksek :) sizin adiniza cok sevibdim gercekten. Basliga girerken 5 yillik evlilik ve 3 cocukla bosaniyorum mesaji okuyacam sandim. Bence cok sanslisiniz. Bakacak maddi durumumuz oldugu taktirde ben de en az 3 cocuk, kendime guvenirsem 5 cocuk istiyorum hem de peş peşe.
Aynen kendine güvenirsen yap,çocuk doğurmak Bi marifet degil tabi aman yetebilirim onlara diye düşünüyorum
Küçükken hep kalabalık olmak istemişimdir belki bu yüzden böyle düşünüyorum ama zaten test bozukmuş galiba hastalandım çünkü

Aynen kendine güvenirsen yap,çocuk doğurmak Bi marifet degil tabi aman yetebilirim onlara diye düşünüyorum
Küçükken hep kalabalık olmak istemişimdir belki bu yüzden böyle düşünüyorum ama zaten test bozukmuş galiba hastalandım çünkü

Hamile degilmisin yani :KK48:olsun 2 tane var , istediğinde olur inşallah :nazar:
Benimde 4 yıllık evlilik de 2 bebeğim var , bende kalabalık aile severim, baya kalabaligiz şuan çok şükür :KK48:

Neden böyle düşündün annenin sabrı varsa eğer bence en mantıklısı.
aramız iki yaş olan kız kardeşim var benim herseyim o iyiki var bana kardeş,arkadas,sırdaş
Kızımla oğlumu gördükçe ne iyi yapmışım diyorum öyle güzel oynuyorlar ki belki Bi 5-10 sene sonra yapsam bu kadar iyi olmuyacakti.

Onun için mantıksız gelmiş , bazıları çok , bazıları az, bazıları hiç istemez saygı duymak lazım :KK48:
Çocuk doğurmak bakmak büyütmek içten gelmeli yoksa olmaz zaten

Back
X