• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 YILLIK EVLİYİM VE VAJİNUSMUSU YENEMİYORUM BOŞANMAK ÜZEREYİM

ben doğru düzgün hiç denemesine bile giremedim korkusundan her seferinde hüsran olunca artık denemeyi bile bırakmıştık son 1 yıldır, çok kötü hissediyorum artık tiksindim kendimden bu durumdan, eşimde beni üzmemek için sustu hep ama oda yeter diyip boşanalım diyor
Eşinizi seviyorsanız ve şöyle diyim eşiniz gerçekten eşinizde çok sabırlıymış bu çok güzel bir şey çünkü hani eşinizde istiyordur çocuk falanda aynı şekilde bence deneyin ya korkmayın bende çok korkardım ucunda ölüm yok derdim gerçektende yokmuş 😇

Ben yendiğinden emin değilim bu sebeple söylemiş olayım, istersen özelden yazabilirsin ben de eski vajinusmusluyum.

Ben yendiğinden emin değilim bu sebeple söylemiş olayım, istersen özelden yazabilirsin ben de eski vajinusmusluyum.
Uzun zamandır uğraşıyordum kendi kendime, en sonunda yeter dedim uyuşturucu sprey ve kayganlaştırıcı vardı onları kullandık, soft bir müzik açtım mum yaktım yatıştırıcı bir ortam oldu, ilk olmadı kastım yine ama eşim rahatlattı beni sonra ben gözlerimi kapattım bıraktım kendimi eşim aç gözünü oldu dedi, uyuşturucu spreyin etkisi geçtikten sonra denedik birde yine oldu başardım yani. o kadar mutluyum ki bu kadar uzatacak birşey de yokmuş ama işte psikolojide olmayınca korkuyormuşsun. Yalan söyleyecek bir durum yokki ortada

Back
X