5 yıllık flört döneminden sonra evlenmiştik ama malesef hayal kırıklığı...

duygu14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
57
14
98
35
Ardahan
O kadar doluyum ki herhalde biraz yazıp paylaşmak, fikir almak istedim. Artık kendimi çok zor durumda hissediyorum,2 yılı geçti evleneli ama tam bir hayal kırıklığı, bu kadar farkı bakış açılarımız olduğunu gerçekten bilmiyordum, ne zormuş. Olmuyor, gitmiyor bir türlü. Evlendiğimizden beri bir türlü oturtamadık maalesef bakış açılarımız çok farklı, ben ne kadar düzene,aileye düşkünsem eşim o kadar rahat maalesef evliliğin verdiği sorumlulukları bir türlü üstlenemedi. Evlenmeden o çocuksu,espirili hallerini seviyodum tabi ki ama sürekli toparlamak durumunda kalıyorum ben bir şeyleri. Aile terapisine başladık, o da işe yaramazsa nolcak bilmiyorum, daha doğrusu tahmin ediyorum da... ne hayallerle başlamıştım, içim kan ağlıyor resmen. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba,bana fikir verecek ya da.gerçekten ihtiyacım var

bende eimi evlendikten sonra tanıyamadım ve istediğim evlilikte bu değildi. şimdi birşekilde devam ediyorz ama nereye kadar? inşallah düzelir hepimizde bir bıkınlık var besbelli.

Bu herkesin basina gelen biseyy ... ewlenmeden once bole olmuyo onemsemiyosun belki yada gozardi ediosun hatalarini kusurlarini evlenince gercek hayat basliyo ayaklarn yere basiyoo ve bazen gercekten bunaliyo insan ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 senelik bi iliskim var evlenene kadar 7sene olacak...
Boyle ornekleri gordukce coooook korkuyorum bizdemi boyle olacagiz diyorum.
Umarim olmayiz ve sizde sorunlarinizi halledip mutlu olursunuz

Insallah olmazsn sorumluluk farkli oluyo inan

Ayyy ya ben napim 10sene sonra evlenicemm:-( korkuyorum okuyunca bole... gerci üniversite doneminde beraber yasadik sayilabiliriz hani beklentilerim beyaz atli prens modu deil ama... ahh bu hayat çabası:-( rabbim herkesin yardimcisi olsunn...

Evlilikten beklentilermizi cok yuksek tuttugumz icin hayal kirikligi yasyorz.flortte hosunuza gitmeyen davranslari gormezden gelip yada evlendkten sonra degisir mantgyla beklentiye sokuyorz kendimizi yanlış olan bu aslnda.sonra hoopp adam degsti yok adam degismedi bizim beklentler karslanmadi çok sey bekliyorz sonra da koca bir hayalkirikligi ve mutszluk....

en büyük yanlış arşındakinin bir huyunu değiştirmeye çalışmak. insan kendinden sevmediği huyunu biliyor. kendindekini bile değiştiremiyor karşıdakinin huyunu nasıl değiştireceksin. karşıdaki sadece seni mutlu etmek için zaman zaman huyu değişmiş gibi yapabilir. sonra bir ara eskisi gibi davranırsa bak yine öyle oldun diye düşünme. tam tersi muutlu ol bak benim için ara ara da olsa değiştirmeye çalışıyor de. bu taraftan bakmalısın olaya diğer türlü bakarsan bu iş yürümez. sanma ki bunla olmadı başkasıyla olur. bizim bakışlarımız değişmedikçe kimseyle olmaz.

Umarim düzelir istediğin gibi olur ama bu arada sen çok yıpranır sın Allah yardımcın olsun canım. Bir zamandan sonra alışıyor ve oluruna bırakıyorsun zaten.. insan birşeyi çok istediğinde şeytan gözüne perde koyarmış hata kusur hiçbir şey gormezmis istenen olduktan sonra perde kalkar ve gerçeklerle yüz yüze insanoğlu. Herşeyin hayırlısı olsun

Bence tam tanımamaktan huyunu suyunu iyicr bilmemekten veya kafa dengi olmamasıfan kaynaklanıo seviorum dip ileriyi düşünemio insan sonra bu tarz sorunlar cıka bilior ben de eşimle 6 yaşından beri tanışıoruz hiç ayrı kalmadık ve birlikte okutuk polis olduk ve aynı yerde görev yapıoruz hiç bir degişim olmadı cok şükür esgiden neyse şimdi de aynı aksine ayrı kaldımızda sıkılıoruz ayrı kalamıoruz inşallah rabim sizin sorunlarınızı da tez zamanda cözer kötü düşünmeyin inşallah herşey düzrllir

bence sonuna kadar deneyip de bitmeli bitecekse de, sakın acele etme, zaten terapi alıyorsunuz o kişi kimse sizin evliliğiniz artık ona emanet, çözülen çok kişi duydum ben böyle , daha yolun başındasın biraz daha düzeltmeye çalış

Bu aşk evliliklerin beklentisl büyük oluyor sonra balon sönüyor ,
en iyi görücü sanırım ,aileler kızı ve erkeği tanıdığı için eşleme daha iyi oluyor yaşanmışlıkl daha az oluyor evlendikten sonra tanıma faslına geliyorsun tanıdığın gibi kabulleniyorsun ama aşk evliliğinde her 2 taraf olmayacak beklentiler içinde sonra hayal kırıklığı

Hepinize çok teşekkür ederim kendimi bir an çok yalnız hissettim.Aileme ve yakınlarıma da pek anlatamıyorum yani şimdiden olayı çok da büyütmek istemiyorum,belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyorlar tabi bişeyler olduğunu da yine de dillendirmiyorum. Tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum işte. kafasında hiçbir soru işareti kalmamalıymış insanın. yine de elimden geleni yapıcam tabi,artık hayılısı olsun hakkımızda.Hepinizden Allah razı olsun..

kendimden çok korktum şimdi ama okadar zaman sonrada insan hatalarını görse bile bırakamıyo alışkanlık falan değil kesinlikle ama emeklerine kıyamıyosun olur ümidi besliyosun bilemiyorum allahsonumuzu hayretsin çok emek verince arkanı dönüp gitmek çok zor

bir kaç örnek verirsen tatlım daha sana yardımcı oluruz mesela en cok farklı yanınız ne seni en cok ne sinir ediyor

canım aynı durumu yaşayanlardan biri benim. 6 sene çıktık bir gün bile küs geçirmedik bir sefer bile ayrılıp barışmışlığımız yok 6 sene 4 4 lük bir ilişki sonrası evlendik 6 sene olacak evleneli 6 senedir sürekli tartışmalarla yaşadım....ben nasıl kanmışım nasıl anlamamışım kişiliği dedim sürekli.... sanki bekarmış gibi bir hayat süren eşle evlilik çok zor....çarşı pazar yapmayı istemez , evden bir işin ucundan tutmaz , herhengi bir şey gözüne girecek olsa kaldırmaz , hafta içi iş aile arkadaş vs hafta sonu arkadaşlar .....bana vakit ayırmıyorsun dedğimde nasıl bir vakit istiyorsun akşam eve geliyorum ya der kenara çekilir....akşam eve gelr duş yemek vs uyur sabah da kalkıp işe gider karşılıklı 2 çift laf ettiğimzi bilmem...eğer iş ile ilgili bir şeyler yaşamışsa onları anlatır ben dinlerim ama ben bişey anlatacaksam beden dili ile dinlemek istemediğini ifade eder doğru dürüst bana değer verip kulak vermez...bize ait tek muhabbetimiz paylaştığımız an yok ....yatak odamız kaldı diyebilirim...ama ona sorsan normal bir evlilik ....eşine önem verenlerde yapmacık davrananlarmışşş onu da kabul etmez onlarınki gösteriş ben seni yürekten seviyorum der....tartışırız akşam gelir hiçbir şey olmamış gibi saçma saçma sorular sorar beni daha çok çıldırtır...demez ki bu kadının benimle ilgili dile getirmiş olduğu sıkıntılar var bunlarla ilgili konuşup çözüm üretmeye çalışalım yok... tartışırız sonra o konu çözümlenmeden tekrar normal hayata döneriz dolaysıyla hepsi birikiyor bende...evde şunu yapmanı istemiyorum derim tamam der 2-3 gün sonra tekrar yapar...madem yapmayacaksın neden tamam diyorsun derim e ben 2 gündür yapmıyorum der...ya kardeşim 5 gün yaptın 2 gün yapmayınca yapmamış mı olusun derim tartışırız ...örneğin yediğinin çöpünü tezgahın üstüne koyar bak bunu yemişsin çöpe atılacağını biliyorsun neden tezgahın üstüne koyuyorsun diyorum tamam yapmayacam der ama aynen devam ...sanki beni aptal yerine koyuyor gibi....bu en basit örneği...demek istediğin ilerlleme kaydedemiyoruz....benimle ilgili senin de sorunun varsa söyle ben de kendimi düzeltirim diyorum susuyor....sorunun kendisinde olduğunu biliyor ama düzelmek için asla çaba sarfetmiyor...aile terapistine başlamışsınız lütfen işe yarayıp yaramadığını bana da iletirmisiniz profil adımı unutmayın da msj atın lütfen çünkü benim de tek denemek istediğim son çare o kaldı....çünkü artık sorumsuzluğuna ilgisizliğine yüzsüzlüğüne iletişimsizliğe dayanamıyorum

Son düzenleme:

Çok iyi anladım seni de aslında çok farklı şeyler değil yaşadıklarımız. Sevgi konusunda benimde şüphem yok ama sadece içten sevilen sevgi daha dogrusu sadece sevgi işe yaramıyormuş.Seviyorumda hala yani ayrılmak da istemiyorum aslında. Beni üzen insanlar birbirini yeteri kadar tanımayıp evleniyorlar ve ne kadar mutlu oluyorlar, yani kimsenin mutluluğunda gözüm yok hatta hep maşallah derim ki mutsuzluk çok kötü bir duyguymuş gerçekten,ama ister istemez içerliyosun. Bakalım bende aynen artık son ümidi aile terapisine bağladım bende, yalnız gittim 2 seans bu hafta eşli gidicez,inşallah iyi haberler veririm,mutlaka geri dönüş yaparım,umarım her şey istediğimiz gibi olur.

Sevgililik döneminde toz pembe bakılıyor hayata
sakın üstünüze alınmayın genel olarak söylüyorum
hayata dair gerçeklerden kaçılıyor konuşmak anlamak anlaşılmak sıfır
önem verilmeyen konular
5 sene bir kız arkadaşınız olsa huyunu suyunu herşeyini öğrenirsiniz
olaya tepkisi ne olur ne düşünür ne yapar neye kızar neyi sever
pintimidir cimrimidir bencilmidir
nedir necidir anlarsınız hatta içinin vicdanının huyunun hepsinin ayrı ayrı krokisini çıkartırsınız
ama iş sevgili modülüne döndümü
hayata bakışı nedir fikri nedir zikri nedir ailesi kimdir aile ilişkisi nasıldır siyasi görüşü nedir
aktifmidir sosyalmıdır pasifmidir bencilmi ukalamı kendini beğenmişmi
içi dolu mu boş bir saksı mı temiz mi pismi bunlarla kim uğraşacak bunlar boş beleş işler gibi geliyor
varsa yoksa lay lay lom
sonra yandım allah
evlendik adam değişti
yok öyle bişey kimse değişmez saklamış olabilir ama görmek isteseydiniz görürdünüz
ben katılmıyprum hayat lay lay lom değil gördünüz değilmi
2 tatlı söz bir cilveyle ömürde geçmiyor yuvada kurulmuyor

şükürler olsun eşim çok olgun öle olmasa yukarıda bahsettiğim hatalara belki bende düşerdim
ama
biz 4 sene çıktık ki araya ayrılıkta girdi 2.senemiz evliyiz de
hiç süpriz yok bütün huyunu suyunu ailesini 7 ceddini tanıdım ve oda tanıdı
sevgiliyken neydiyse halen aynı kişi
değişmedi çünkü biz hayatı lay lay lom boş yaşamadık ileriye dönüktü herşeyimiz kartlarımız açıktı
sonuç harika hüsran yok-süpriz huy yok tanıyorum aynı evdede tanıdığım sevdiğim adam karşımda

huyunu suyunu vicdanını sinirini krokisini çizerim eminim oda benim krokimi çizer milim şaşmaz

allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…