ah gülüm aaah

( benim de biri vardı 3 sene sürdü ilişkim. tam anlattığın gibi. o kadar çok hata yaptım ki. ama yine de bırakmadı sevgisini asla esirgemedi benden. birimizin ilk aşkıydık. bütün okul bütün sülalemiz bilirdi her iki taraftan da. onun halalarına amcalarına ananesine kadar tanıştım o da aynı şekilde benim ailemle. arada bize gider gelirdi hatta severdi annem onu çok. ama bitiren taraf yine ben oldum... ikimiz de yıllarca acı çektik. 5 sene geçti üzerinden hala konuşuyoruz arada. hani şimdi unuttuk birbirimizi arkadaş gibi olduk. ona tekrar geri dönmem gerçekten bitti hisslerim, onun da öyle. ama evlendiğini duysam üzülürüm. o da diyor ikimizden biri evlenene kadar bırakmıycam seni her zaman yanında olucam diye düşün böyle de bir insan.. geçen sene görüştük en son yine depreşti hislerim ama geçti. yaklaşık 3 senede unuttum onu ben. ama hala dediğim gibi silebilmiş değilim ilk ve tek aşkımdı o benim. bütün ilklerimdi. çok acı. evleneceğim kişi için de çok acı utanıyorum birine aşık olmuş olmaktan gerçekten. ama şöyle bir şey var, o kadar olgunlaştım, o kadar büyüdüm ki ben o ilişkimle, bir daha asla böyle hatalara düşmem. çok büyük bir ders oldu bana. böyle de bi güzelliği var. basit şeyler için, hatta büyük şeylerde bile üzmem eşimi artık. çok olgunlaştım.