• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık hüsran...

valla canım anlattıkların, yaptığım hatalar demelerin, geri dön diye yalvarmaya varan şeylerle ona gitmen vsvsvs hepsi aynı ben. hea üstünden 3 yıl geçti ama o kooocaaamann süre boyunca yaptıklarının aynısını harfi harfine yaptım. kurduğun hayaller vs herşey.. adam bi gün senin gözlerine bakarak yaşlanmak istiyorum derdi. bi gün çekip gider günlerce aramazdı :)) şimdi hepdi komik geliyor. neden mi çünkü ondan sonra da hata yapmaya devam ettim hep ve yanlış olan oldu. senin yapacağın artık kesinlikle tüm ilişkini bi anda kesip atmak tlf numaranı değiştirmek, gerekirse tüm arkadaş çevrenle bağlantını koparmak. silip atmak. zamanla unutuluyor sen hiç merak etme. hayatta daha neler neler çıkıyor insanın karşısına. tek tavsiyem hemen biriyle olma ve olduğun zaman dürüst ol

tek isteğim o kimsede gözm yok sadece onu istiyorm ve hep dua ediyorumm.. inşallah Allah ne kdar istediğimi görüyo vericek tekrar onu bana. :(

yapacağın tek şey sessiz kalmak. onu da kendi dünyasında düşünmeye bırakmak. bu sürede kendiyle başbaşa kalmalı, senin onun için ne ifade ettiğini farketmeli ve seni hayatında nereye koyacağını..sanırım gelgitler yaşıyor. bırak gitsin. dönerse senindir..

Sen hata yaptım terk etti diyorsun; ya ben :((( psikolojik sorunlarım var dedi onu dedi bunu dedi 3 sene istediği zaman aradı, istemediği zaman aramadı.Ve ben hala tek bir mesajıyla her şeyi unutuyorum :(( İnşallah senin için hayırlısı neyse o olur.

Sen hata yaptım terk etti diyorsun; ya ben :((( psikolojik sorunlarım var dedi onu dedi bunu dedi 3 sene istediği zaman aradı, istemediği zaman aramadı.Ve ben hala tek bir mesajıyla her şeyi unutuyorum :(( İnşallah senin için hayırlısı neyse o olur.

bende öyleyim bana cok kırıcı seylerde söledi ayrılırken ama smdi mesaj atsa biliyorum yelkenler foraa.. ben yine ericem.. ama bilmiyorum 3 hafta oldu mesela hala haber yok hala bi msj dahi yok aynı düşüncede bence. ve gün gectikce ümidim tükeniceğine daha da artıyo. bu iğrenç bişi. daha cok acı cekiyorsn. bekliyosun ama gelmiyo... :((

canım uzun süreli birlikteliklerde genelde oluyor böle şeyler evet biraz sessiz kal ama baktınki hiç aramıyor kendinide unutturma derim.5 yıl kolay değil oda kolay kolay unutamaz

Gidipte dönmeyenini şuana kadar hiç görmedim desem yeridir. Bir de 5 yıl,belli bir sevgi,alışkanlık var hiç kimse unutamaz..
Hatalarının olduğunu biliyorsan son kez her şeyi dürüstçe anlat,konuş,pişman olduğunu söyle. Eğer hala kararlıysa dediklerinde kendi haline bırak,eğer daha fazla üstüne gidersen daha fazla uzaklaşır. Kafasını toplasın bakalım,ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama şuan dua etmekten başka bir çaren yok gibi.. Eğer sana geri döner barışırsanız ilişkinde hiç olmadığı kadar dürüst ol. Emin ol dürüstlükten kimse kaybetmez :ssz:

Gidipte dönmeyenini şuana kadar hiç görmedim desem yeridir. Bir de 5 yıl,belli bir sevgi,alışkanlık var hiç kimse unutamaz..
Hatalarının olduğunu biliyorsan son kez her şeyi dürüstçe anlat,konuş,pişman olduğunu söyle. Eğer hala kararlıysa dediklerinde kendi haline bırak,eğer daha fazla üstüne gidersen daha fazla uzaklaşır. Kafasını toplasın bakalım,ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama şuan dua etmekten başka bir çaren yok gibi.. Eğer sana geri döner barışırsanız ilişkinde hiç olmadığı kadar dürüst ol. Emin ol dürüstlükten kimse kaybetmez :ssz:

ben cok söledim ama ne kdar ısrar ettiysem daha da uzaklastı.. en son bıraktm işte. haftaya bugn bir ay olcak. ve ilk en uzun ayrılıgmz. en uzunu 3 gündü. zor geliyo haliyle.ama yapacak hiç bişiyim kalmadı. bana beni sevmediğini söyleyen bi insana daha ne kadar yalvarabilrdim .s.s.s inşallah dönerrr de her sy güzl olr :(

canım uzun süreli birlikteliklerde genelde oluyor böle şeyler evet biraz sessiz kal ama baktınki hiç aramıyor kendinide unutturma derim.5 yıl kolay değil oda kolay kolay unutamaz

evet sessiz kaldm bir aya yakındır. ama artk arayamam da .s cnkü acmaz msj atsam cvp bile vermz. onn kendi istegiyle yoklugmu anlayp dönmesi lazm. ben yalvarp tkrar geri döndürsem ayrlgı ertelemiş olcam sadece. cnkü gecen sfer öle oldu .s artk bıraktm. belki zor olcak ama inşallah döncek. cok dua edyrm cok..

Back
X