5 yıllık ilişki böyle mi bitecek...

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
Merhaba arkadaşlar..
Ben 3 ay önce annemi kanserden kaybettim ve annem hastalığı sırasında kalçasını kırdığı sıradada babam felç geçirdi. Şu an 3 kardeşim ve babamla annemin yokluğuna alışmaya çalışıyoruz...
2 senedir çok ağır şeyler yaşadım. Erkek arkadaşımda sözde her zaman yanımda. Kendisini annem hastanede yatarken zorla tanıştırdım. Tanıştırmamın sebebide ya annem hiç tanışmadan giderse korkusuydu. Zaten cenazeyede gelmedi. Bankada çalıştığı için gelememiş ama hafta sonuda gelmedi. Ayrıca eski erkek arkadaşım bile geldi. Lafa gelince ben onun herşeyiyim. Biz 5 yıldır birlikte olduğumuz için bende kendimi evlilik hazırlıklarına verdim. Çünkü başka şeylere kafa patlatmazsam yaşamaya adapte olamıyorum. Bu sıralarda annemin mevlütlerinden etkilenip tesettüre girdim. Erkek arkadaşım bunuda istemedi kavga çıkardı sürekli. Ben tesettüre girince aramıza biraz daha mesafe koydum cinsellik anlamında tabi bundanda memnun olmadı. Evlilikten bahsederken eylül ekim gibi nişan yapalım dedim kendisi ben daha 2,5 sene sonra ailemde 4-5 sene sonra düşünüyor dedi. Ayrıca ben 26 yaşındayım o 29 yaşında. Bir iki gün sonrada ufak bir tartışma geçti aramızda ve beni aramadı. Ben ertesi gün aradığımda ise seninle konuşmak istemiyorum dedi. Ve 1 aydır görüşmüyoruz. Ve bu insan birlikteyken gözlerimin içine deli gibi bakan bir insan. 19 temmuz doğum günü asıl sorum doğum günü mesajı atmalı mıyım?.

öncelikle başın saolsun çok geçmiş olsun baban içinde gerçekten çok zor zamanlar geçirmişşsin geçiriyorsunda bu dönemde 5 senelik erkek arkadaşının böyle davranması gerçekten ilişkinizi sorgulamanda haklısın yaşlarınız da ufak değil evlillk düşünmekte çok haklısın
tesettüre girmen de senin kararın e. arkadaşın artık bazı şeylerden kısıtlandığı için uzak durmaya çalışmş senden bence en doğrusunu yapmışşsın zaten en kötü gününde yanında olmamş ailesi 4 5 sonra düşünüyomuş onlar mı evlencek senle.sen aramışsın konuşmak istemiyorum demiş bırak gitsin bu ne sen ne haldesin
d.gününde mesaj da atma bi düşünsün napıyom ben desin vicdanı varsa eğer bu yaptıklarından pişmansa konuşursun

Merhaba arkadaşlar..
Ben 3 ay önce annemi kanserden kaybettim ve annem hastalığı sırasında kalçasını kırdığı sıradada babam felç geçirdi. Şu an 3 kardeşim ve babamla annemin yokluğuna alışmaya çalışıyoruz...
2 senedir çok ağır şeyler yaşadım. Erkek arkadaşımda sözde her zaman yanımda. Kendisini annem hastanede yatarken zorla tanıştırdım. Tanıştırmamın sebebide ya annem hiç tanışmadan giderse korkusuydu. Zaten cenazeyede gelmedi. Bankada çalıştığı için gelememiş ama hafta sonuda gelmedi. Ayrıca eski erkek arkadaşım bile geldi. Lafa gelince ben onun herşeyiyim. Biz 5 yıldır birlikte olduğumuz için bende kendimi evlilik hazırlıklarına verdim. Çünkü başka şeylere kafa patlatmazsam yaşamaya adapte olamıyorum. Bu sıralarda annemin mevlütlerinden etkilenip tesettüre girdim. Erkek arkadaşım bunuda istemedi kavga çıkardı sürekli. Ben tesettüre girince aramıza biraz daha mesafe koydum cinsellik anlamında tabi bundanda memnun olmadı. Evlilikten bahsederken eylül ekim gibi nişan yapalım dedim kendisi ben daha 2,5 sene sonra ailemde 4-5 sene sonra düşünüyor dedi. Ayrıca ben 26 yaşındayım o 29 yaşında. Bir iki gün sonrada ufak bir tartışma geçti aramızda ve beni aramadı. Ben ertesi gün aradığımda ise seninle konuşmak istemiyorum dedi. Ve 1 aydır görüşmüyoruz. Ve bu insan birlikteyken gözlerimin içine deli gibi bakan bir insan. 19 temmuz doğum günü asıl sorum doğum günü mesajı atmalı mıyım?.

senin kötü zamanlarında yanında olmayan biri canım msj falan atma,cinsellik yaşıyorsan belkide bu yüzden bu ilişkiyi sürdürüyordur ve en kötüsü de 5 yıllık bir ilişki var ve kendisi 2,5 yıl sonra düşünüyor ailesi de 5 sene sonra, canım bu insan seninle ciddi değil, annene Allah rahmet eylesin zor bir durum yokluğu seni anlayabiliyorum, ben 5 ay önce kaybettim annemi,ben evliyim ama evli olmakta durumu değiştirmiyor insanın kalbi çok acıyor, uçsuz bucaksız kuyuya düşer gibi oluyor insan,her şey yarım gibi, ama senin tesettüre girmen falan çok güzel bir şey, cinsellikten uzaklaşmaya başlaman, sana tavsiyem erkek arkadaşına ümit bağlama, çalışmıyorsan işe gir canım, Allah sana ve ailene sabır versin

senin kötü zamanlarında yanında olmayan biri canım msj falan atma,cinsellik yaşıyorsan belkide bu yüzden bu ilişkiyi sürdürüyordur ve en kötüsü de 5 yıllık bir ilişki var ve kendisi 2,5 yıl sonra düşünüyor ailesi de 5 sene sonra, canım bu insan seninle ciddi değil, annene Allah rahmet eylesin zor bir durum yokluğu seni anlayabiliyorum, ben 5 ay önce kaybettim annemi,ben evliyim ama evli olmakta durumu değiştirmiyor insanın kalbi çok acıyor, uçsuz bucaksız kuyuya düşer gibi oluyor insan,her şey yarım gibi, ama senin tesettüre girmen falan çok güzel bir şey, cinsellikten uzaklaşmaya başlaman, sana tavsiyem erkek arkadaşına ümit bağlama, çalışmıyorsan işe gir canım, Allah sana ve ailene sabır versin

Seninde başın sağolsun çok zor gerçekten alışssan alışılmıyor sürekli üzülsen nereye kadar eski ben hiçbir zaman olamam yaşıyorum işte ama insana en çok koyanda en yakınım dediklerini bugünler de çok iyi anladım. İnsan diyoki annem ölmeseydide yalan hayatı yaşasamda olurdu. Annem bütün insanlarla aramızdaki perdeymiş o gidince bütün insanlarda gitti. Bu yaşadıklarımız bize ne kadar imtihansa çevremizdekilerede öyle ama anlayana işte. teşekkür ederim zaman ayırsığın için.

çok geçmiş olsun,zaten erkekler bir ilişkide kişi sıkıntıya düşünce gerçek yüzünü gösterir,sakın yazma

hayata bakisiniz ve ondan beklentileriniz ortusmuyor.
bunu erkek arkadasin anlamis ama sen anlamamissin. Hala mesaj atayim mi diyorsun?
neden atacaksin?

anneni kaybetmişsin arkadaşım.
anneni!!!
bu acıdan büyük aşk acısı mı olur?
yemişim onun acısını da aşkını da..
bi kendine gel.
zor zamanında yanında olmayan adamdan hala daha ne medet umuyorsun?
bırak gitsin ne hali varsa görsün.

Merhaba arkadaşlar..
bu olaylardan sonra mesaj mı atacaksın
kötü günlerinde kaçmış gitmiş..zor gününde yanında olmayanı iyi gününde de yanında tutma lütfen..

Kesinlikle öyle bir hata yapma!
Allah ın sevgili kuluymuşsun ki ne olduğunu evlenmeden anlamışsın. O adamın niyeti farklıymış.
Ya evlendikten sonra yaşatsaydı bu gibi sıkıntıları. Bak insanlar neler yaşıyor..
yoluna bak sakın arama!

Seninde başın sağolsun çok zor gerçekten alışssan alışılmıyor sürekli üzülsen nereye kadar eski ben hiçbir zaman olamam yaşıyorum işte ama insana en çok koyanda en yakınım dediklerini bugünler de çok iyi anladım. İnsan diyoki annem ölmeseydide yalan hayatı yaşasamda olurdu. Annem bütün insanlarla aramızdaki perdeymiş o gidince bütün insanlarda gitti. Bu yaşadıklarımız bize ne kadar imtihansa çevremizdekilerede öyle ama anlayana işte. teşekkür ederim zaman ayırsığın için.

aynen canım benim, anne gerçekten perdeymiş, kimin ne olduğunu acı gerçekleri biranda görüyorsun, annene mi üzülüceksin yoksa ummadığın şeylere mi üzülüceksin insan şaşırıyor, ama anne kalp gerçekten, ben nasip olurda doğum yaptığımda inan tek annemi arıcam etrafımda, Allahım onlara gani gani rahmet eylesin canım

anneniz için başınız sağolsun senni zor ve kötü gününde yaninda olmayan birisiyle neden evleniyorsun ki. mutlu olabilecekimisin? tesettüre girmişsin adam bunada karşı çikmiş. bu adam seni sevseydi herşeyi yapardi evllik konusunu da tarihi uzatmazdi.. bence bu adamdan vazgeç derim çünkü şimdi anlaşiliyor huyu. pişman olma sonradan da.

anneni kaybetmişsin arkadaşım.
anneni!!!
bu acıdan büyük aşk acısı mı olur?
yemişim onun acısını da aşkını da..
bi kendine gel.
zor zamanında yanında olmayan adamdan hala daha ne medet umuyorsun?
bırak gitsin ne hali varsa görsün.

ben zaten onun acısını yaşamıyorum hiç üzülmedim bile çünkü hala annemi düşünmeden edemiyorum sadece bu sevgili değil arkadaş olarak bile şu zamanda nasıl yapar. şaşırmıyorum artık hiç birşeye ama buna üzülüyorum tanıdığım resimmiş sadece..ben aşk acısı çekmiyorum..

aynen canım benim, anne gerçekten perdeymiş, kimin ne olduğunu acı gerçekleri biranda görüyorsun, annene mi üzülüceksin yoksa ummadığın şeylere mi üzülüceksin insan şaşırıyor, ama anne kalp gerçekten, ben nasip olurda doğum yaptığımda inan tek annemi arıcam etrafımda, Allahım onlara gani gani rahmet eylesin canım

aynen bazı zamanlar nasıl dayandığıma şaşırıyorum. zaten acı beni öyle bir pişirmiş ki normalde 2 gün görüşmsek kafayı yerdim şimdi ise umrumda değil. Ama işte insan diyor ki yıllarım çöpmü şimdi eğer aynı şeyleri o yaşasaydı ben kapısında yatardım gerekirse çünkü mesele zadece sevgili değil aynı zamanda çok iyi arkadaştık . En azından ayrılmak istediğini söyleyebilirdi ben iki haftalık çıktığı bi kızmıyım ki kurtulmaya çalışır gibi aramıyor beni. İçimde neler var ne kadar döksem az kalır. ne güzel evlisin bebeğin olacak o sana ilaç olacaktır zaten. İnşallah bende yaralarımı kapatacak ilacımı bulurum.

Kesinlikle öyle bir hata yapma!
Allah ın sevgili kuluymuşsun ki ne olduğunu evlenmeden anlamışsın. O adamın niyeti farklıymış.
Ya evlendikten sonra yaşatsaydı bu gibi sıkıntıları. Bak insanlar neler yaşıyor..
yoluna bak sakın arama!

İşte bunu anlamıyorum yaa ben neden o zaman bunca yıl. Bunu merak ediyorum. Yoluma bakmaya çalışıyorum tıpkı sizler gibi düşünüyorum bende belkide destek arıyorum kendime. Aptallığımı itiraf etmekten korkuyorm kendime. Annem olsaydı şimdi kocaman ben sana demiştim derdi çünkü..

Başın sağolsun ilk önce Allah yardımcınız olsun sana şunu söyleyim o adamdan iyi bir eş olmayacağı belli o zor zamanlarında bile yanında olmayan insanla evlenmek hayatının hatası olur .Daha şimdiden böyle de ilerde ne olur Allah bilir yol yakınken dönmelisin bence

Canım başın sağolsun o kadar üzüldüm ki Allah sabır versin şu mübarek günlerde bol bol dua et,Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor..Acıların en büyüğünden yaşamışken zaten aşk acısı çektiğini falan düşünmüyorum bile..Allah korumuş seni canım buna inan..Evlenirken iyi günde kötü günde,hastalıkta sağlıkta diye söz verir insanlar.Daha sevgiliyken kötü gününde yanında olamamış bir insandan hayırlı bir eş olacağını düşünemiyorum,benim mantığım almıyo gerçekten..Onun senin gönlünü alması gerekir,yanında olmaya çalışması gerekir şu an..O yüzden sen adım atan olma bence kutlama doğum gününü canım..Evinle ilgilen,ailenle ilgilen bol bol..Allah onlara uzun ömür versin inşallah size uzun ömür versin..

başın sağolsun acın, kaybın çok büyük ve eski erkek arkadaşının da bunun farkında olup seni desteklemesi lazımken benimle konuşma demiş. yaşına göre davranmamış neticede ortada uzun bir zaman dilimi var bunca zamanı beraber geçirdiğin bi kişi var zor zamanlarını yaşıyor ve desteğe ihtiyacı var.. keşke böyle düşünseymiş ama karakterini ortaya koymuş. kendini tutabilmek çok zor biliyorum ama evlendikten sonra daha kötü şeyler de yaşayabilirdin. neresinden dönersen kãr. Allah'ım hakkında hayırlısını versin

X