merhaba. size eski sevgilimi ve şuan yaşadıklarımı anlatmak sizden de yardım almak istiyorum.tek başıma kalkamıyorum altından.. 5 yıllık bir ilişkim vardı bir ayrılıp bir barıstıgım ama bir türlü kopamadığım.. özellikle o benim için her şeyden vazgeçiyordu onun sevgisinden çok emindim ancak geçen sene ben üniversiteye gideceğim için ve o okumadığı için onu terkettim sürekli yalvarıyordu ancak soğumuştum ondan neler dediyse barışmadım. ağustos ayında askere giderken son kez gördü beni sarıldı vedalaştı. o askere gitti benimle vedalaşmadan önce başka bir kızla çıkmaya başlamış bunu duydum buna ragmen benim yanıma gelmişti. ben bunu duyunca mesajlarına hiç cevap vermemeye başladım..cıktıgı kızın ailesi duymus çocuktan söz yüzüğü takmasını istiyolardı. askerde bana sözleneceğini ama benimle barısmak istediğini eğer barısırsak o kızı bırakacağını söylüyordu.. her neyse ben yine istemedm çünkü okumuyordu bende üniversite ortamında çok değişmiştim ona karşı.ben hiç istemeyince askerden izine sözlenmeye geldi sözlenceği kız o gelince bana mesaj attı o benim kocam oldu artık diye.. yani kızla birlikte olmuş içkiliyken ve sözlenmek için geldiğinde nişanı ve düğüne de oldu.. nişan gecesinde bile bana mesaj atıyordu ben sürekli terslesem bile. izinden askere gidince karısının hamile olduğunu öğrenmiş.. artık görüşmüyoruz zaten görüşmemizde yanlış olurdu.. 2 hafta önce düğünde karşılaştım onunla ve hamile eşiyle. beni gördüğü an karısının omzunda olan kolunu indirip sigara içmeye başladı sürekli bana bakıyordu.. artık aklımdan çıkmıyor kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum zamanında onun değerini bilmemiştim onu başkasına ben gönderdim.şuan 5 senede yaşananlar ve evli olması bana çok dokunuyor. sözlendiği zaman bile hep onun yerinde sen olmalıydın derdi bana ..o kız içinde bi yandan üzülüyorum ama kızın bana attığı mesajlar geliyor aklıma aramıza girdiğini düşünüyorum.onun beni unutamayacağını biliyorum ama benm unutmam lazım ne yapmam gerekiyor şuan onu unutmak için.