5 yıllık ilişkiyi sonlandırmak :((

Siklamen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
635
335
103
Ne yazayım nereden başlayayım öyle yorgunum ki bilenler bilir fırtınalı bir aşk hikayesi .. çok şeyleri tükettik güveni saygıyı sevgiyi diyemiyorum eminim o hala karşılıklı var . Kendimi artık değersiz hissettiğimi ve böyle hissettiğim bi ilişkide olamayacağımı söyledim oda hemfikirmiş ki tek celsede ayrıldık :) yeni bir hayatın bir yol ayrımındayım evet bana hiç bişey katmayan aksine benden götüren bu ilişkiden neden hala kopamıyorum :-/ niye göz yaşı döküyorum okadr haketmediğim şeyler yaşattığı halde niye yoluma bakamıyorum . Ne badireler atlattım ne emekler verdim ne haksızlıklara göğüs gerdim hep sevdim sevdim .. Kendimi çok değersiz ve hiç sevilmemiş gibi hissediyorum :KK43: bu kadar basit miydim kolaymıydım . Bir yanım diyor kısıtlamalarından kurtuldun git yapamadığın ne varsa yap zaten varla yok gibiydi hayatında onun yüzünden haytı kaçırıyordun diyor . Konu ne derseniz biz bir çok konuyu aştık yada öyle sandık ama artık her konuda kavga eder tartışır bişey yapmadığım halde kendmi hep ağlar bulurdum uzaktık ama her fırsatta buluşurduk ki haftaya gelme planları yapan insandı sebepsiz seni çok seviyorum söylemek içimden geldi diyen insandı . Geri gelir mi bilmem ama benim dönmemem artık yoluma bakmam lazım biliyorum yapabilir miyim onu bilmiyorum . Öyle işte ağlak gözlerle bunu da buraya yazayım belki yıllar sonra bakar gülerim :KK43: ( kişisel veriler merak edenler için : yaş 28 kamuda çalışıyorum arabam var gez toz keyfine bak diyeceksiniz biliyorum :) )

Bir ilişkiyi unutmak için 1/2 zaman geçmesi gerekiyormuş. İnşallah sizinki öyle olmaz :)

Bence yolunuzu çizmeye başlamışsınız. Son birkaç kalıntıyı da bize bırakmışsınız gibi duruyor. Diyorum ki gez, toz eğlenmene bak. Kendini geliştirecek uğraşlar edin. Daha çok gençsin.. Kimse için hayatını feda etme!

Son düzenleme:
Ben boyle iliskilerde aradaki bağin sevgi olduguna inanmiyorum. Sevgi, saygisizligin, psikolojik ya da fiziksel şiddetin içinde barinabilecek bir duygu degil.
Ben tamamen hirsa bagliyorum. Bu kadar şeye göğüs gerdim burdan dönemem, kazanmaliyim onu istedigim şekle sokmaliyim hirsi.

Bir ilişkiyi unutmak için 1/2 zaman geçmesi gerekiyormuş. İnşallah sizinki öyle olmaz :)

Bence yolunuzu çizmeye başlamışsınız. Son birkaç kalıntıyı da bize bırakmışsınız gibi duruyor. Diyorum ki gez, toz eğlenmene bak. Kendi mi geliştirecek uğraşlar edin. Daha çok gençsin.. Kimse için hayatını feda etme!
Ben ona resmen hayatımı heveslerimi güvenimi herşeyimi adadım ama o bütün saydıklarımı elimden aldı sanırım ona bi alışmışlık var o yüzden kopamıyorum . Bişeyi aşmadım ki bugün ayrıldık :( ben istedim ki bana en başta davrandığı gibi davransın ben herşeye rağmen onada kendime de düzelmemiz için ılımlıydım ilişki koçlarını takip edip nasıl konuşmak gerekirse öyle davranıyordum . Beni geleceğinde görmeyen bir insana neden bu kadar değer veriyorum anlamıyorum ki . Bildiğim bişey var büyüdüm yara aldıkça büyürmüş ya insan bende hayat dersini çok güzel aldım

Şimdi sen biraz üzüleceksin, alışkanlıklar var haliyle..

Sonra toparlanacaksın kendine geleceksin o gelecek ve yüzüne bakmayacaksın.

Bak buraya yazdım.

Ben boyle iliskilerde aradaki bağin sevgi olduguna inanmiyorum. Sevgi, saygisizligin, psikolojik ya da fiziksel şiddetin içinde barinabilecek bir duygu degil.
Ben tamamen hirsa bagliyorum. Bu kadar şeye göğüs gerdim burdan dönemem, kazanmaliyim onu istedigim şekle sokmaliyim hirsi.
Evet aslında bunu baZen bende kendimde görüyorum pişmanlık dolu mesajlar atınca sürünsün köpek diyorum :D atnayınca bu kadar basit miydim diyorum . Ama ona tenine kokusuna huyuna sutuna sohbetine 5 yıldır herşeyi paylaştığım bi insana sanırım çok alıştığım için böyle hissediyorum biraz arınmam lazım kendimle kalmam temiz bi enerji alanı yaratmam lazım içimde .

Şimdi sen biraz üzüleceksin, alışkanlıklar var haliyle..

Sonra toparlanacaksın kendine geleceksin o gelecek ve yüzüne bakmayacaksın.

Bak buraya yazdım.
Hep öyle oldu biliyor musun 1 ay 2 ay sonra pişmanlıklarla dönüşler aşığım sensiz olmuyorlar şimdi bide hep böyle oldu die beklentiye girip yine onu bekliyecem yine yoluma bakamıcam birde bu sefer dönmezse daha kötü hissedicem aslında kabullensem artık o gün bugün çıktı işte hayatından sana ne veriyordu bu ilişki yeter artık itirf et kendine desem yüzleşsem olacak ta

Hep öyle oldu biliyor musun 1 ay 2 ay sonra pişmanlıklarla dönüşler aşığım sensiz olmuyorlar şimdi bide hep böyle oldu die beklentiye girip yine onu bekliyecem yine yoluma bakamıcam birde bu sefer dönmezse daha kötü hissedicem aslında kabullensem artık o gün bugün çıktı işte hayatından sana ne veriyordu bu ilişki yeter artık itirf et kendine desem yüzleşsem olacak ta

Ee yazma harekete geç o zaman? Dünyaya bir kez geliyoruz ve hayat keyif aldığın biriyle çok güzel :KK200:

İstediginiz zaman buluşup geliyordu falan nasil evlilik bu .
Ayri yerlerde yaşiyorsaniz ne kısıtlamasi.

5 sene uzun bi sure.. bi cok seyi biliyosun tuketiyosun skliyosunda bence.. evliligede gidebilirdi tabii iliski ama hayirlisi buymus. Aliskanliklari zor birskiyosan unutsanda cok zaman alacaktir

Gez toz keyfine bak :)

Alışkanlık bunun adı. Her alışkanlık zamanla biter. Eğer gerçekten kararlıysan ve kendini meşgul edecek birşeyler bulursan birkaç aya daha iyi olursun. Üzülmen çok normal. Buna benzer çok konu var ve gördüklerime hep aynı yorumu yazdım. Ben ölmediysem ayrılık acısından kimse ölmez :) geçiyor bu acı. Önce bir inkar ayrılamayız. Sonra isyan neden beni sevmedi bıraktı. Sonra kabulleniş ve kapanış. Sonrası yepyeni bir hayat. Beş yıl az değil. Bir sürü anınız var. Hepsi aklına gelecek. Öncelikle kararlıysan ondan kalan ne varsa hepsini at ya da dağıt. Fotoğrafları sil ama yedekleyip belki bakarım vs deme. Gerçekten sil. Biraz saç baş cilt bakımından başla. Yeni tarz ayakkabılar vs derken hafifleyeceksin. Arkadaşlarınla bol vakit geçir. Yalnız kalma. O gözyaşları da dinecek. Ben ayrılınca o kadar kilo kaybedip hasta oldum ki onkolojiye sevk ettiler ama ayrılık acısıymış :) düşün ne haldeydim. Ama geçti. Yeni birini sevdim. Evlendim. Şimdi harika bir adamla gayet keyifli bir hayatım var. Bunları sende yaşayacaksın ama zamanla. Asla acele etme. Öncelik kendini yenile. Umarım mutlu olursun :)

Başlığı görünce kendim konu açtım sandım. Ben de yakınlarda 5 yıllık ilişkiyi sonlandırdım. Benzer tarafları çok. Biz de saygıyı ve güveni kaybetmiştik. Hatta konum da var. Çok sıkıntılar atlattım. Senin gibi alttan aldım, yeri geldi gururumdan da vazgeçtim. En sonunda kendimi tükettim ve değersiz hissettim. Bitmiştim artık.

Bu adım bizim için ne kadar zor olsa da, gün gelicek yolumuza devam edeceğiz ayağa kalkıp. Ben buna inanıyorum. Her ne kadar kopuş çok üzse de, çok acı ama hastalığını iyileştirecek bir şurubu içmek gibi ikimiz için bu ayrılık. Gün gelecek bu kararımıza şükredeceğiz buna eminim.

Ben tam olarak neden bitti anlamadım,tükenmiş,zamana ve olaylara yenik düşmüş bir ilişki sanırım.
Eğer karşıdan saygısızlık,ihanet,büyük bir kötü davranış görmediyseniz,geleceğinizin olacağına inanıyorsanız bitirmeyin.
İçinizde kalmasın.
Ama olmuyorsa da zorlamayın.
5 yıl uzun süre.
Ama önünüzdeki yıllar daha uzun muhtemelen ;)
Önemli olan da onlar değil mi?
Belki sizi çok daha doğru bir insana doğru götürüyordur hayat.
Biraz kendinizi dinleyin bakalım.

Bağımlılık da olabilir. Bağımlı degil bağlı olmak lâzım

Başlığı görünce kendim konu açtım sandım. Ben de yakınlarda 5 yıllık ilişkiyi sonlandırdım. Benzer tarafları çok. Biz de saygıyı ve güveni kaybetmiştik. Hatta konum da var. Çok sıkıntılar atlattım. Senin gibi alttan aldım, yeri geldi gururumdan da vazgeçtim. En sonunda kendimi tükettim ve değersiz hissettim. Bitmiştim artık.

Bu adım bizim için ne kadar zor olsa da, gün gelicek yolumuza devam edeceğiz ayağa kalkıp. Ben buna inanıyorum. Her ne kadar kopuş çok üzse de, çok acı ama hastalığını iyileştirecek bir şurubu içmek gibi ikimiz için bu ayrılık. Gün gelecek bu kararımıza şükredeceğiz buna eminim.
Çok açık yazmadım ama yaşayanlar anlamış aslında birazda :) bende biliyorum hakkımda hayırlı olanın böyle olduğunu ama dile kolay biz yaşamışız gerçi onlar değil ben kafamda kurduğum bi ilişkiyi yaşamışım ki bu kadar etkilenen tarafım . Umarım bu zamanları atlatabiliriz çünkü ne zaman kendimi toparlasam geri dönmek için geliyor seviyorsun zaten oda sana aşık bi şekilde dönünce yine bir çıkmaza giriyor insan böyle bi kısır döngüydü işte ama artık dönmemeli

Çok açık yazmadım ama yaşayanlar anlamış aslında birazda :) bende biliyorum hakkımda hayırlı olanın böyle olduğunu ama dile kolay biz yaşamışız gerçi onlar değil ben kafamda kurduğum bi ilişkiyi yaşamışım ki bu kadar etkilenen tarafım . Umarım bu zamanları atlatabiliriz çünkü ne zaman kendimi toparlasam geri dönmek için geliyor seviyorsun zaten oda sana aşık bi şekilde dönünce yine bir çıkmaza giriyor insan böyle bi kısır döngüydü işte ama artık dönmemeli

Bi de en çok üzen de bazı şeyler tükendikten sonra karşı tarafın anlamaya çok geç kalmış olması... bittikten sonra çabalaması ama sende yaprağın kımıldamaması.. zamanında tükenmiş kırılmış bişeyler.. sende de durum aynı mı bilmiyorum..

Gez toz keyfine bak :)

Alışkanlık bunun adı. Her alışkanlık zamanla biter. Eğer gerçekten kararlıysan ve kendini meşgul edecek birşeyler bulursan birkaç aya daha iyi olursun. Üzülmen çok normal. Buna benzer çok konu var ve gördüklerime hep aynı yorumu yazdım. Ben ölmediysem ayrılık acısından kimse ölmez :) geçiyor bu acı. Önce bir inkar ayrılamayız. Sonra isyan neden beni sevmedi bıraktı. Sonra kabulleniş ve kapanış. Sonrası yepyeni bir hayat. Beş yıl az değil. Bir sürü anınız var. Hepsi aklına gelecek. Öncelikle kararlıysan ondan kalan ne varsa hepsini at ya da dağıt. Fotoğrafları sil ama yedekleyip belki bakarım vs deme. Gerçekten sil. Biraz saç baş cilt bakımından başla. Yeni tarz ayakkabılar vs derken hafifleyeceksin. Arkadaşlarınla bol vakit geçir. Yalnız kalma. O gözyaşları da dinecek. Ben ayrılınca o kadar kilo kaybedip hasta oldum ki onkolojiye sevk ettiler ama ayrılık acısıymış :) düşün ne haldeydim. Ama geçti. Yeni birini sevdim. Evlendim. Şimdi harika bir adamla gayet keyifli bir hayatım var. Bunları sende yaşayacaksın ama zamanla. Asla acele etme. Öncelik kendini yenile. Umarım mutlu olursun :)
Öyle güzel yazmışsın ki . Evet aslında kangren olmuş parmak gibi kesip atmam gerekiyor ama dediğin gibi hiç bi zamn tam kararlı olamadım o ne zaman sensiz olmuyor diye dönse kıyamıyorum zaten dünden hazırım . Benim ilk uzun ilişkim herşeyi onda gördüm onda yaşadım . Evet resimleri silemedim vatsapı silmiştim geri yükledim yani karar sürecinde zayıfım biraz . Biliyorum hayat bana daha iyisini sunacak ama işte .. Evet kesinlikle cilt bakımı vs kendimle ilgili istediklerimi yapma vakti bir yandan özgürlüğü kucaklıyorum bu yaz onla tatile gidecektik şimdi karadeniz turu düşünüyorum doğanın enerjisiyle tazelenirim belki :) . Şimdi dışardan geldim o olsa bu saatte nereye gidiyorsun hem bunca kısıtlama hem üstüne verilmeyen değer yapılan yanlışlar zeytinyağı gibi üste çıkıp beni suçlamalar . Yeni bir sayfa açacağım artık zamanı geldi diyorum ama yorgun yılların yükünü nasıl atıcam bilmiyorum . Yorumlarınızla güç bulucam :) . Bir çok arkadaşımın hayatına bakıyorum kimler için ölüp bitiyorlardı şimdi hayatlarında başka insanlar ve daha mutlular . Allahım kalbimi de biliyor ya belkide bi ruh hastasından kurtuldum zaman işte insan nelere alışıyor benimde ilacım zaman olacak o zamanda kendimi üzmek istemiyorum beklentiye girmek istemiyorum hala aramadı bugünde yazmadı diye kendimi oyalarsam bu süreç daha kolay geçer dediğiniz gibi :)

Back
X