- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
Ne yazayım nereden başlayayım öyle yorgunum ki bilenler bilir fırtınalı bir aşk hikayesi .. çok şeyleri tükettik güveni saygıyı sevgiyi diyemiyorum eminim o hala karşılıklı var . Kendimi artık değersiz hissettiğimi ve böyle hissettiğim bi ilişkide olamayacağımı söyledim oda hemfikirmiş ki tek celsede ayrıldık :) yeni bir hayatın bir yol ayrımındayım evet bana hiç bişey katmayan aksine benden götüren bu ilişkiden neden hala kopamıyorum :-/ niye göz yaşı döküyorum okadr haketmediğim şeyler yaşattığı halde niye yoluma bakamıyorum . Ne badireler atlattım ne emekler verdim ne haksızlıklara göğüs gerdim hep sevdim sevdim .. Kendimi çok değersiz ve hiç sevilmemiş gibi hissediyorum
bu kadar basit miydim kolaymıydım . Bir yanım diyor kısıtlamalarından kurtuldun git yapamadığın ne varsa yap zaten varla yok gibiydi hayatında onun yüzünden haytı kaçırıyordun diyor . Konu ne derseniz biz bir çok konuyu aştık yada öyle sandık ama artık her konuda kavga eder tartışır bişey yapmadığım halde kendmi hep ağlar bulurdum uzaktık ama her fırsatta buluşurduk ki haftaya gelme planları yapan insandı sebepsiz seni çok seviyorum söylemek içimden geldi diyen insandı . Geri gelir mi bilmem ama benim dönmemem artık yoluma bakmam lazım biliyorum yapabilir miyim onu bilmiyorum . Öyle işte ağlak gözlerle bunu da buraya yazayım belki yıllar sonra bakar gülerim
( kişisel veriler merak edenler için : yaş 28 kamuda çalışıyorum arabam var gez toz keyfine bak diyeceksiniz biliyorum :) )