• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık ilişkiyi sonlandırmak :((

Aynı durumu yaşayan bir kadın olarak aynen sana o son cümleyi kuruyorum.
Kimse aşkından ölmemiş bu devirde..
Ben de 7 senelik flört döneminden sonra evlendim resmen o ağzına ayrılık lafını alsa gece gündüz ağlıyordum köpek gibi seviyordum desem yeridir..
Keşke gözümde o kadar büyütmeseymişim..
Emin ol bir kaç ay daha belki sürecek ve belki hiç unutmicaksın ama pişman olmayacaksın ayrıldığın için..
Buna emin ol..
Evet aklıma gelicek bana yaptğı haksızlıklar gelicek :) bende yaşadığım herşeyden ders almaya bakıyorum hiç bişey tesadüf değildi yaşamam gerekiyordu ve hayat dersini alıp geçmişi rahat bırakıyorum demeliyim ama insan bazen öfkesine hrsına yenik düşüyor . Ne böyle devam etsin istiyorum ne böyle bitsin keşke güzel bi şekilde devam ediyor olsaydık diyor insan . Vardır bir sebebi allah hayatıma soktuğu gibi şimdi çıkma zamanı geldiyse ne diyebilirim ki umarım zaman geçtikçe daha da hırslanıp kendimi yıpratmam kaç ay oldu aramıyor yazıklar olsun die kim bilir kimlerin peşinde diye düşünüp yemezsem kendmi iyi :D

Elbet bir gün unutacaksın geçecek herşey. Ama birşeyi merak ediyorum nasıl beş yıl sevgili kalabiliyorsunuz ya benim hiç bi konuştuğum bir yılı bulmadı hep özendim ama olmadı

Son düzenleme:
5 yıl bir ilişkiden sonra normal üzüntünüz zamana ihtiyacınız var acınızı yaşamak icin kendinize zaman verin hepsi gecicek insan nelere alışmıyor ki kolay değil alışkanlık var sevgilinize nasıl alıştınıza zaamanla şimdi onsuz yaşamayada öyle alışcaksınız sabırlı olup dik durun okudum kadarla elinizden geleni ilişkiniz icin yapmısınız ama sizin kıymetinizi bilmemiş sizin kıymetinizi bilmiyen sizi hak etmiyor zaten yanlız olmanın avantajını kulanın sevdiğiniz de yapmak istediz ama yapmadınız şeyleri yapın icinize huzur doldurun bunlardan kendinize ders cıkarın ve hayata dört elle sarılın inşhaAllah hayatınıza size cok deger veren sevip sayan biri girerde cok mutlu olursunuz

Elbet bir gün unutacaksın geçecek herşey. Ama birşeyi merak ediyorum nasıl beş yıl sevgili kalabiliyorsunuz ya benim hiç bi konuştuğum bir yılı bulmadı hep özendim ama olmadı
Valla bu ilk defa bu kadar taviz verdiğim bi ilişkiydi ondan yani bundan sonra bende ihtimal vermiyorum artık kimseye bu kadar taviz tahammül yok tecrübeyle sabitlendi :)

5 yıl bir ilişkiden sonra normal üzüntünüz zamana ihtiyacınız var acınızı yaşamak icin kendinize zaman verin hepsi gecicek insan nelere alışmıyor ki kolay değil alışkanlık var sevgilinize nasıl alıştınıza zaamanla şimdi onsuz yaşamayada öyle alışcaksınız sabırlı olup dik durun okudum kadarla elinizden geleni ilişkiniz icin yapmısınız ama sizin kıymetinizi bilmemiş sizin kıymetinizi bilmiyen sizi hak etmiyor zaten yanlız olmanın avantajını kulanın sevdiğiniz de yapmak istediz ama yapmadınız şeyleri yapın icinize huzur doldurun bunlardan kendinize ders cıkarın ve hayata dört elle sarılın inşhaAllah hayatınıza size cok deger veren sevip sayan biri girerde cok mutlu olursunuz
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten kendimi koyvereceğim anda buraya girip yorumları okuyorum ya gerçek anlamda kadınlar kulübüyüz yani hep destek tam destek :) evet yani her insan değerlidir onca saygısızlığa nasıl göz yumdum nasıl alttan aldım bilemiyorum asla o yapıda biri değil kırar döker bende lafımı esirgemem yani böyle olmadığım halde bana dil pabuç kadar tamam sevgilim diyeceğin yerde bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun diyor oysa ben kendimi ifade etmeye çalışıyordum derdimi anlatmaya olayın nasıl geliştiğini vs . Valla aklı başında biri benim kıymetimi bilirdi ama çantada keklik durumu olduk sanırım . Hayırlısı ya kader yazılmış yaşanacağı varmış ne diyelim

Bende söylüyorum bunu kendime hayatında olmadığında daha rahat hareket ediyorsun diyorum . Yani bir insan hayatını kolaylaştırmalı bu senin şartlarını bildiği halde sen buna rağmen kimseye yakınmadığın halde sana stres getiyordu diyorum . Sana maddi manevi ne desteği oldu diyorum valla kendimle savaş halindeyim :)
Olmuyorsa cok da zorlanmamali. Ben de esime bagimliydim resmen. Sonra ayrildik üzerimden bir yük kalkti

Yaa çok teşekkür ederim gerçekten kendimi koyvereceğim anda buraya girip yorumları okuyorum ya gerçek anlamda kadınlar kulübüyüz yani hep destek tam destek :) evet yani her insan değerlidir onca saygısızlığa nasıl göz yumdum nasıl alttan aldım bilemiyorum asla o yapıda biri değil kırar döker bende lafımı esirgemem yani böyle olmadığım halde bana dil pabuç kadar tamam sevgilim diyeceğin yerde bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun diyor oysa ben kendimi ifade etmeye çalışıyordum derdimi anlatmaya olayın nasıl geliştiğini vs . Valla aklı başında biri benim kıymetimi bilirdi ama çantada keklik durumu olduk sanırım . Hayırlısı ya kader yazılmış yaşanacağı varmış ne diyelim

Bundan sonra herşey gönlüzce olur inşhaAllah

Gerçektem okadar zoruma gidiyor ki . İhanetini bile affettim ona inandım döndüm dedi yanlıştı dedi . Bugün bana o kişinin ona abi demesinden bahsetti konu oraya gelmişti laf arasında ama ben mesajlarını yakalamıştım onların aşkım seni çok özledim diyordu kadın oda bende seni çok özledim diyordu ki benim yanımdan döndüğü günün sabahı benle konuştuktan hemen sonra . Ya varya neler gördüm geçirdim neler yaşadım ne kadar yıkıldım neden yoruldum bir ben bir allah bilir . Kadınları ayartan da buydu işte beni nasıl kandırdıysa banada diyordu ... bey deme ismimi söyle die böyle böyle başlamıştı şimdi diyorum onada mı böyle demişti onunlada böyle başlamış bak bir sene geçti aştım dediğim konuda şu detayı duyuyorum ve .. beni evden çıkarmayan adam kendi her haltı yemiş . Bütün bunlara rağmen son senemizde görüntlü sesli bi şekilde güveni oturtmaya çalıştık sonra dedimki yapacak olan yapar bunlarla kendini kandırma . Ya okadr çok şey varki hasta ruhlu bi insan de geç sorgulama boşuna mantık arama kendini değersiz hissetme o kişinin normal olmamasından kaynaklı diyorumda yediremiyorum ya bunca yaptığıma rağmen değerimin bilinmemesi zoruma gidiyor açıkcası ...
Kendinden fazla taviz vermişsin, aldatmasına rağmen vazgeçmeyerek aslında kendi değerini kendin bitirmişsin.
Hayat denilen şey aslında tecrübe. Sen de bu iliskiden sana dusen ödevleri aldın. Hayat devam ediyor arkadaşım, şimdi ah vah zamanı değil. Lütfen silkelen ve kendine gel. Karakteri bozuk bi adam için kendini paralama lutfen

Kendinden fazla taviz vermişsin, aldatmasına rağmen vazgeçmeyerek aslında kendi değerini kendin bitirmişsin.
Hayat denilen şey aslında tecrübe. Hayat devam ediyor arkadaşım, şimdi ah vah zamanı değil. Lütfen silkelen ve kendine gel. Karakteri bozuk bi adam için kendini paralama lutfen
İnan burdaki bi üyeyle mesajlaşmıştım o dönemlerde yazılar vs şimdi mesajlara döndüm baktım ne kadar salakmışım dedim ya şuan bile hala öyle bi manyak için gelip konu açıyorum . Onun için ben olmuşum olmamışm zaten hiç bi zaman umrunda olmamış cinsi sapık allah kitap din der kul hakkı der töbe ettim der ama yine aynı manyak bi insanmış değmez üzerine konuşmaya iyiki o mesajlar durmuş burda aptallığıma doymayayım bundan sonra ben yokum kurtulduğum için tuz dağıtayım hatta :)

Katiline aşk sendromu ulkemizde cok yaygin ne yazik ki.. icinizdeki herseyi öldürur ve suclar..Altindan kalkamaz ve adina aşk sevgi der kamufle edersiniz baş edemediginiz durumla.Icinde bagimlilikta var cesaretsizlikte zayiflikta.Tek cözüm birey olusunuzu hatirlamak ve kendinize kendi degerinizi tekrar iade etmek. Kimse size birsey yapmadi siz izin verdiniz hepsi bu.

Evet ne arayan vaar ne soran bu aşkı ben tek başıma mı yaşadım yani o hep başka bi hayat mı yaşıyordu . Vatsap takip programı ne zaman firdi çıktı rapor tutuyor ve 4 dk 10 dk online olmalar yazışmalar ki yazışmayı sevmeyen bir insandı . Eskiden de böyle olduğunda ben üzülürdüm o nasıl dayanıyor derdim ki aldatıldığımı öğrendim ama herkes hata yapar belki ders olmuştur dedim ama şimdi bakıyorumda kesin yine başka bişeyler var ... ne bileyim insanın zoruna gidiyor işte hiç mücadele etmemesi çaba göstermemesi sevse bunları yapardı zaten sevip sevilmemeyi kabul edemiyor insan :(

Atanmışsın memursun arabanı almışsın gençsinn
boşver boşver arkadaş başka bulursuuuunn
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsuuuunnn
en kötü günlerimiz hep böyle olsuunn
mutluluklar bizimle elem yok olsunn
Eski ve anlamlı bir şarkı hep ağızdan söyleyelim kızlar
Moralini bozma :KK200::KK200:

Atanmışsın memursun arabanı almışsın gençsinn
boşver boşver arkadaş başka bulursuuuunn
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsuuuunnn
en kötü günlerimiz hep böyle olsuunn
mutluluklar bizimle elem yok olsunn
Eski ve anlamlı bir şarkı hep ağızdan söyleyelim kızlar
Moralini bozma :KK200::KK200:
Ne yalan söyliyim yüzümü güldürdünüz :) ama insan somut şeylerden çok soyut olanların peşine düşüyor ya işte :(

Şimdi sen biraz üzüleceksin, alışkanlıklar var haliyle..

Sonra toparlanacaksın kendine geleceksin o gelecek ve yüzüne bakmayacaksın.

Bak buraya yazdım.
Evet doğum günümde yazdı kutladı bende cevap vermedim en azımdan teşekkür edebilirdin neyse mutluluklar sana dedi . Ertesi gün yada sonra yine yazdı vataapa resmini koymuşsn neden herkese açık yaptın kaldır şunu yada beni engelle bitsin artık herşey saçlarını beğenmedim çok çirkin vs yazdı yine tepki vermedim ve engelledim :) beni bu sefer başka hattan aramaya başaladı onuda engelledim . Yani başlarda ben hırs yapıordum nasıl hayatına bakıor hiç mi aklına gelmiorum die . Oda alıştı hep ona dönmeme kafası rahattı istediğim zaman dönerim modundaydı beni ağlak bi halde bıraktığını düşündü bu tepkileri beklemiyordu benden hiç şok oldu kudurdu hırs yapıor şimdi oda beni nasıl bırakabiliyor nasıl yani hayatına devam mı ediyor diye ;) ama şu yazdıklarından sonra cidden hiç umrumda değil

Evet doğum günümde yazdı kutladı bende cevap vermedim en azımdan teşekkür edebilirdin neyse mutluluklar sana dedi . Ertesi gün yada sonra yine yazdı vataapa resmini koymuşsn neden herkese açık yaptın kaldır şunu yada beni engelle bitsin artık herşey saçlarını beğenmedim çok çirkin vs yazdı yine tepki vermedim ve engelledim :) beni bu sefer başka hattan aramaya başaladı onuda engelledim . Yani başlarda ben hırs yapıordum nasıl hayatına bakıor hiç mi aklına gelmiorum die . Oda alıştı hep ona dönmeme kafası rahattı istediğim zaman dönerim modundaydı beni ağlak bi halde bıraktığını düşündü bu tepkileri beklemiyordu benden hiç şok oldu kudurdu hırs yapıor şimdi oda beni nasıl bırakabiliyor nasıl yani hayatına devam mı ediyor diye :KK66: ama şu yazdıklarından sonra cidden hiç umrumda değil

Oh ne güzel, hayat hep mutluluk getirsin sana :KK200:

Back
X