50 gr.lık şeker yüklemesi sonucu sınırda olanlar var mı?

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
selam arkadaşlar 50g.lk şeker yükleme sonucum 139 çıktı. dr.100 lüğe gerek yok dedi. benimki gibi sınırda olanlar 100 lük yüklemeye yaptırdınız mı ?

benim 145 cıktı. dr sınırdasın dedi ve hamur işleri,şekerli seyler,pirinç pilavı gibi besinleri az tüketmemi
söyledi.

kızlar benım 186 cıktı 3 gunluk dıyet verdı pazartesı 100 luk yukleme yapıcaklar inş.bu yuksek cıkmaz cok korkuyorum...

selam arkadaşlar 50g.lk şeker yükleme sonucum 139 çıktı. dr.100 lüğe gerek yok dedi. benimki gibi sınırda olanlar 100 lük yüklemeye yaptırdınız mı ?

aa öteki konuda yazdığım arkadaş deil misin sen:34:

benim de 50lik yüklemede 139 çıkmıştı
doktor 100lük istedi onda düşük çıkınca başka bir şeye gerek kalmadı

aa öteki konuda yazdığım arkadaş deil misin sen:34:

benim de 50lik yüklemede 139 çıkmıştı
doktor 100lük istedi onda düşük çıkınca başka bir şeye gerek kalmadı

hangi konu hatırlamadım ama olabilir o kadar çok konuda yazıyorum ki ben de. neyse bede istemedi de dr. ondan açtım konuyu.

cnm benimde 159 çıkmıştı. 100 lük yapıldı. ama Allaha şükür onda bişeyçıkmadı. bebeğimdesağlıklı bi şekildedoğdu çok şükür. hiç korkma hayırlı doğumlar..

nasıl sınırın ustunde cıkarsa bebeg zararı olmuyor ya bebek bu sefer anneye ınsulın salgılamaya baslıo dogdu an gobek kesılınce ınsılıun de bıtıo hadı bu sefer bebege ınsılun gerek seker hastalıgı meydana cıkıyor her bebek ıcın gecerlı degıl ama uzman tv kaan kocatepeyı dınleyın bence ...

mrb;kızlar benim açlık şekerim normal tokluk şekerim 160 çıktı doktor benden 100 lük istemedi sadece
şeker ,un ,yağlı şeyler tüketme dedi ama benim şeker yüklemem sabah aç ken açlık şekerine baktılar sonra eve yolladılar yemek yiyebilirsin dediler bende birşeyler yedim öyle kan verip tokluk şekerime baktılar ama okudğum kadarıyla normalde açlık şekerine baktıktan 1 saat sonra yine açken tokluğa bakıyorlar. benim tok karnıma bakıldığı için yüksek çıkmış olabilirmi?(bu ara arada sırada tatlı şeyler yiyorum ama hamurişi yemiyorum birşey olurmu?)
birde gebelikte şekeri çıkan arkadaşlar negibi belirtilerinz var acaba yazamısınız teşekkürler.

Son düzenleme:
Back
X