Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 145 cıktı. dr sınırdasın dedi ve hamur işleri,şekerli seyler,pirinç pilavı gibi besinleri az tüketmemi
söyledi.
selam arkadaşlar 50g.lk şeker yükleme sonucum 139 çıktı. dr.100 lüğe gerek yok dedi. benimki gibi sınırda olanlar 100 lük yüklemeye yaptırdınız mı ?
aa öteki konuda yazdığım arkadaş deil misin sen
benim de 50lik yüklemede 139 çıkmıştı
doktor 100lük istedi onda düşük çıkınca başka bir şeye gerek kalmadı
hangi konu hatırlamadım ama olabilir o kadar çok konuda yazıyorum ki ben de. neyse bede istemedi de dr. ondan açtım konuyu.
arkadaşlar sınırın üstünde çıkarsa bebeğe bir zararı oluyomu
cnm benimde 159 çıkmıştı. 100 lük yapıldı. ama Allaha şükür onda bişeyçıkmadı. bebeğimdesağlıklı bi şekildedoğdu çok şükür. hiç korkma hayırlı doğumlar..selam arkadaşlar 50g.lk şeker yükleme sonucum 139 çıktı. dr.100 lüğe gerek yok dedi. benimki gibi sınırda olanlar 100 lük yüklemeye yaptırdınız mı ?
sınır zaten 140 .canım sınırı geçmişsin nasıl sınırdasın dedi kaçlık yüklediler ki sana
cnm benimde 159 çıkmıştı. 100 lük yapıldı. ama Allaha şükür onda bişeyçıkmadı. bebeğimdesağlıklı bi şekildedoğdu çok şükür. hiç korkma hayırlı doğumlar..