Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Meraba bi konuda yardımınıA ıhtıyacım var aekadaslar bebeğim 50 günlük 5 dakikadan fazla emmiyo emerken cok boğuluyo cok hava yutuyo 5 dakika uyuyp bazen 1 2 saat uyuyo doyuyomu acaba yani 5 dakikada doyarmı doymuyo diye 15 dakika yarım saat sonra bidaha memeyi vermeye çalışıuorum istemiyo anlamadım ben napcamo sasırdım ahım saahım sütümde yok 5 dakika emdikten sonra ya aglıuo yada agzını kapıyo acabılene aşk olsun doymuyo diye içim içimi yiyoo
Çiş sayısından anlaşılır sütünüz yetip yetmediği. Sayıyor musunuz acaba? 24 saat içinde 6-7 çiş dedi doktorum. Hemen sütüm az demeyin.
Meraba bi konuda yardımınıA ıhtıyacım var aekadaslar bebeğim 50 günlük 5 dakikadan fazla emmiyo emerken cok boğuluyo cok hava yutuyo 5 dakika uyuyp bazen 1 2 saat uyuyo doyuyomu acaba yani 5 dakikada doyarmı doymuyo diye 15 dakika yarım saat sonra bidaha memeyi vermeye çalışıuorum istemiyo anlamadım ben napcamo sasırdım ahım saahım sütümde yok 5 dakika emdikten sonra ya aglıuo yada agzını kapıyo acabılene aşk olsun doymuyo diye içim içimi yiyoo
Durumumız çok benziyor. Benimde bebeğim 44 günlük ve aynı şekilde çok kısa süre emiyor. Sonra da 2 saat uyuyor. Ve yine aynı şekilde emerken çok boğuluyo, sonra da ağzını mühür gibi kapıyor yada ağlıyor. Aynı şekilde. Ama bezini çok sık değiştiriyorum yani her emzirme çncesi yada sonrası duruma göre ve hep çişini 6,7 den fazla yapıyor günde orası kesin. Bu durumda sizin sorunuzun cevabını tecrübeli arkadaşlardan bende bekliyorum. Bana da çok tuhaf geliyor çünkü 5 dk emip bırakması. Sütüm iyi geldiğinide eminim çünkü o 5 dk sonra bıraktığında göğsümden süt boşa fışkırıp akıyor bende görüyorum ve üzülüyorum. Boşa akacağına bebeğim emse diye.

bu arada ilk ay içerisinde kontrolün de gayet sağlıklı kilo gelişimi de gözlendi.
Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
Bebekleriniz de sarılık varsa oda uyutur bebeği çabuk yorulur emmek istemez..yoksa da gazları olabilir hava yuttuklarindan doymuş gibi olabilirler.
Aynı memeden iki kere emzirin bosalsin, sonra diger memeye geçin..gazını almadan emzirmeyin. Küçük oldukları için sütü yutmakta zorluk çekip tikanabiliyorlar..ilk zamanlar saat önemli değil bol bol emzirmeye çalışın..kilo alımı iyiyse problem yoktur
Bebekleriniz de sarılık varsa oda uyutur bebeği çabuk yorulur emmek istemez..yoksa da gazları olabilir hava yuttuklarindan doymuş gibi olabilirler.
Aynı memeden iki kere emzirin bosalsin, sonra diger memeye geçin..gazını almadan emzirmeyin. Küçük oldukları için sütü yutmakta zorluk çekip tikanabiliyorlar..ilk zamanlar saat önemli değil bol bol emzirmeye çalışın..kilo alımı iyiyse problem yoktur
Sarılık hiç olmadı bebeğim çok şükür ama gazlı bir bebek olduğu doğru. Hatta bu yüzden ben emmeyi bırakınca 5 dk da kaldırıp dik tutup omuzımda sırtını pışpışlayarak gazını çıkartıyorum ve yine teklif ediyorum memeyi, yani öylede denedim. Yok almıyor çok zorlarsam da ağlamaya başlıyor.
Ayrıca cevap için teşekkürler