• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 günlük kızım GRİP oldu :)))

Paspal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
241
2
96
44
İstanbul
kızlar kızım henüz 50 günlük ve öksürüyor ateş gözleri akıyor burnundan hırlıyor dr a gittik grip olmuş dedi şurup verdi burun damlası verdi ama ben çok üzülüyorum nasıl geçicek yaaaa...papatya çayı aldım içiriyorum zaten gaz dan uyumuyor bide grip oldu yavrummmm

Çok geçmiş olsun üzme kendini birazcık hasta olmuş yarına hiç birşeyi kalmaz.Öpüyorum bebeğini.

kızlar kızım henüz 50 günlük ve öksürüyor ateş gözleri akıyor burnundan hırlıyor dr a gittik grip olmuş dedi şurup verdi burun damlası verdi ama ben çok üzülüyorum nasıl geçicek yaaaa...papatya çayı aldım içiriyorum zaten gaz dan uyumuyor bide grip oldu yavrummmm
canım öncelikle çok geçmiş olsun.benimkide 60 günlükken grip olmuştu.teyzesinden geçmişti.ama ateş yoktu bizde.burun hırıltısı,öksürük.serum fizyolojik damla verdi burnu için(bir arkadaşım okyanus suyu kullanmış onun yerine).birde aferin plus şurup verdi.annemlerin yanında farklı bir ilde olduğum için kendi dr aradım ilaçları sordum.şurubu içirmemi tavsiye etmedi.öksürüğü çok deyince yarım çay kaşığı kadar içir dedi.bende 2-3 defa içirdim.çokta kullanmak istemedim.aslında diğer dr kullanmak iyi değil dedi ama mecbur dedi.başka bir dr da grip için başka bir şurup adı söyledi ama onun ismi aklımda değil.o arada aşıları da vardı.1 hafta erteletti dr.1 haftaya geçti zaten.sen sakın kendini üzme.hasta olmasalar daha iyidi ama ne yapalım oluyor işte.moralimizi yüksek tutup bebişlerimize sarılalım.....

gecer annesi,üzülme.ALLAH beterinden korusun.serum fizyolojik kullan canım.

evet serum fizyolojik kullanıyorum...sekrol şurup ve paranox fitil kullanıyoruz bakalım ne olacak o kadar halsiz ki

canım çok geçmiş olsun.bebeğin burnuna serum fizyolojik damlat.odasını hava nemlendiricisiyle(buhar makinasıyla)nemli tut.kısa sürede geçecektir üzülme

çok geçmiş olsun canım...eylülüme iyi bak annesi...

Back
X