50 YAŞ HAMİLELİK OLUR MU ? yardım Lütfen !!!!

Eleyna_Eleyna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
141
117
103
Merhaba arkadaşlar...

ben 49 yaşındayım daha önce 1 düşüğüm oldu..şimdi çocuk sahibi olmak istiyorum.. sürekli doktora gidiyorum somut bir sorunum yok, eşimde de yok.. ancak bir türlü hamilelik olayım oluşmadı, ve ben çok üzülüyorum..
bir kere aşılama ve tüp bebek denedik başarısız oldu, halbuki bütün testler çok umut vericiydi...
Bu konuda ne yapmam gerektiği açısından deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum..
Yumurta nakli başta aklıma yattı, ama sonra bunun kendi çocuğumun olamayacağını, bir başkasının yumurtası ile sadece taşıyıcı görevi üstlenip bir sürü para harcayacağıma acaba evlatlık veya koruyucu aile şeklinde mi hareket etsem diye düşünüyorum.. aklıma başka bir yöntem gelmiyor.. mücadele etmekten de sıkıldım..
yaşıtlarım torun sahibi oldu, ben bir evlat sahibi olamadım..umutlarım söndu karamsar oldum...
paylaşacağınız düşünceleriniz, ve önerileriniz benim için çok önemli... şimdiden teşekkürler

merhaba, bu doğal olan hamilelik için yapılan bazı kürler falan var hatta bende yazmıştı bazı başlıklarda onları denediniz mi? bir arkadaşımdan da duymuştum gen olayı ile ilgili bir test mi birşey varmış öyle birşey olabilir. birde acaba hep aynı doktora gittiyseniz başka doktora mı gitseniz? inşallah allah'ım sizi de evlat sahibi yapar ama üzülmeyin lütfen

hiç bir fikrim yok .
kaç yıllık evlisiniz. çok uzun yıllardır mı deniyorsunuz

ara ara değiştirdiğim doktorlar oldu.. kür olarak ta incir kürü denedim yumurta gelişiminde sorun yok rahim filmi çektşrdşm sorun yok.. tüp bebek bahçelievler medicana hastanesinde denedik... ama sonuç hep negatif

anlıyorum. bir meyve var meryem ana meyvesi yada fatma ana meyvesi diye bir meyve var ek'te fotoğrafını göndereceğim. Denemenizi tavsiye ederim ama umre ya da hacca giden bir yakınınız tanıdığınız varsa onlar getirebilirler buralarda yok çünkü

Eklentiler

• $hacimages2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 1.194

ben ümreden şubat ayında geldim, bana bahsettiler bu meyveden ve her yerde de satılıyordu, ama ben utandım satın almaya... zaten başıma ne gelse bu utangaçlıktan geliyor.... tavsiyene teşekkürler araştırayım belki internette satılıyordur

İnternette bulursan yazarmısın canım buraya ben de istiyorum o meyveden ama bulamadım şu an umreye gitmiş tanıdığım kimsede yok

Ahhh keşke alsaydınız buralarda yok diye biliyorum ama istanbul'da bir yer ama yeri inan tam hatırlamıyorum, (eminönü ya da kapalı çarşı diyesim geliyor ama emin değilim) getirtiyormuş diye duymuştum ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. bir gideniniz olursa bence getirtin. internette ot satılıyor sadece meyvesi yok

gittigidiyor sitesinde otu ve meyvesi şeklinde sanki gördüm .. 20 tl diye diyor resimdeki ürünmüdür sizin dediğiniz

Eklentiler

• 223375429_tn120_0.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 710
birkaç yazıda bu otu alacaksınız gittigidiyor yada sahibinden.com sitesinden alın derler.. bu arada bu otun kullanımı, ve bu konuda öncü olan Cevat Aksit hocanın linki... kullanımı anlatıyor... ya bendeki de salaklık ümrede her yerde hemde çok uygun fiyatta satılırken alma, şimdi gel buralarda ara...

hımm.. ama bu ot şeklinde olanı kullanılması lazım mış.. yazdığım Link te de ot şeklinde diye bahsediyor..
gittigidiyor da bir satıcıdan buldum Medine den getiryormuş.. en azından alıp deneyeyim mi bilemedim

hmm siz bilirsiniz bir deneyin isterseniz denemekte fayda var. o kişi meyvesini de getirtebiliyorsa getirtsin bence :)

Düşükten sonra rahim filmi çektirdinmi canım? Yada tüp bebek yaparlarken pgt yöntemini kullandılarmı?

Düşükten sonra rahim filmi çektirdinmi canım? Yada tüp bebek yaparlarken pgt yöntemini kullandılarmı?

pgt yöntemi nedir bilmiyorum.. bir sürü tahlil yaptılar her şey normal dediler... yumurtayı aldılar döllemek için.. döllediler
sonra 2/3 gün sonra tutmadı dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…