- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
- Konu Sahibi Eleyna_Eleyna
-
Bence önce sorunu bulun eğer rezerviniz falan iyiyse sizinde olursizce yumurta nakli yaptırmak mantıklımı? kıbrıs ta yapıyorlarmış ama fiyatı epey yüksek
Yumurta kalitenizde sorun vardır belkide..evet bana tekrardan transfer edemeden, tutmadı dediler ?... doğrumudur
Fsh değerini lh falan yaptırdın mı yakınlarda tatlım?işlemleri geçen sene yaptırdım, bu yüzden aklımda değil, ancak doktorum yaptırdığı kan tahlilerinde hepsinin normal olduğunu ve tüp bebek işlemine başlayabiliriz dedi...
Ben 3defa denedim bendede tutmadı ..şimdi kendi kendimd hamile kalabiliyorum ama maalesef dış gebelik oluyor..ama sonuçta artık içerde yumurta birleşiyor.yaptırmadım, ama gidip yaptırayım doğru söylüyorsun... bu arada meryem otunu da sipariş verdim
Adetin 2. Veya 3. Günü yaptır tatlım bu arada tsh d vitamini b12 ve insülin direncin varmı onlarada mutlaka baktıryaptırmadım, ama gidip yaptırayım doğru söylüyorsun... bu arada meryem otunu da sipariş verdim
Yumurta nakli dediklerine göre yumurta kalitesi düşük sanırım.zaten ilaçlar ile belli bir yumurtlama sağlanıyor aksi halde niye size aşılama ve tüp bebek yapmışlar.bu bana biraz tuhaf geldi siz başka bir tüp bebek merkezine gidin bence hangi şehirde oturuyorsunuz..Merhaba arkadaşlar...
ben 49 yaşındayım daha önce 1 düşüğüm oldu..şimdi çocuk sahibi olmak istiyorum.. sürekli doktora gidiyorum somut bir sorunum yok, eşimde de yok.. ancak bir türlü hamilelik olayım oluşmadı, ve ben çok üzülüyorum..
bir kere aşılama ve tüp bebek denedik başarısız oldu, halbuki bütün testler çok umut vericiydi...
Bu konuda ne yapmam gerektiği açısından deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum..
Yumurta nakli başta aklıma yattı, ama sonra bunun kendi çocuğumun olamayacağını, bir başkasının yumurtası ile sadece taşıyıcı görevi üstlenip bir sürü para harcayacağıma acaba evlatlık veya koruyucu aile şeklinde mi hareket etsem diye düşünüyorum.. aklıma başka bir yöntem gelmiyor.. mücadele etmekten de sıkıldım..
yaşıtlarım torun sahibi oldu, ben bir evlat sahibi olamadım..umutlarım söndu karamsar oldum...
paylaşacağınız düşünceleriniz, ve önerileriniz benim için çok önemli... şimdiden teşekkürler
Çok bi bilgim yok ama ileri yaşta gebe kalan çok hastası var mfk yöntemini bi araştırın isterseniz memnun kalıp geri dönüş yapanlar çok fazlaMerhaba arkadaşlar...
ben 49 yaşındayım daha önce 1 düşüğüm oldu..şimdi çocuk sahibi olmak istiyorum.. sürekli doktora gidiyorum somut bir sorunum yok, eşimde de yok.. ancak bir türlü hamilelik olayım oluşmadı, ve ben çok üzülüyorum..
bir kere aşılama ve tüp bebek denedik başarısız oldu, halbuki bütün testler çok umut vericiydi...
Bu konuda ne yapmam gerektiği açısından deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum..
Yumurta nakli başta aklıma yattı, ama sonra bunun kendi çocuğumun olamayacağını, bir başkasının yumurtası ile sadece taşıyıcı görevi üstlenip bir sürü para harcayacağıma acaba evlatlık veya koruyucu aile şeklinde mi hareket etsem diye düşünüyorum.. aklıma başka bir yöntem gelmiyor.. mücadele etmekten de sıkıldım..
yaşıtlarım torun sahibi oldu, ben bir evlat sahibi olamadım..umutlarım söndu karamsar oldum...
paylaşacağınız düşünceleriniz, ve önerileriniz benim için çok önemli... şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?