50 YAŞ HAMİLELİK OLUR MU ? yardım Lütfen !!!!

6 yumurta vardı 2 tanesi sağlammış.... dediğiniz gibi kalitesi yeterli çıkmadı herhalde... sizde denediniz mi

incir kürü yumurta sayısını artırıyordu o dönemlerde kürü uyguladım.. tekrar küre başlasam olur mu aaba

Yumurta nakli dediklerine göre yumurta kalitesi düşük sanırım.zaten ilaçlar ile belli bir yumurtlama sağlanıyor aksi halde niye size aşılama ve tüp bebek yapmışlar.bu bana biraz tuhaf geldi siz başka bir tüp bebek merkezine gidin bence hangi şehirde oturuyorsunuz..

Canım arı sütü al aç karnına her gün iç. Ve bal çörek tu tarçın kürü yap.. Yumurta rezervini arttırıyor. Eşine de keçi boynuzu kürü..

Arkadaşlar Meryem otu nasıl kullanılmalı hangi dualar okunmalı.. ben satın aldım ancak bu konuda tecübe etmiş arkadaşlar varsa bilgilerine ihtiyacım var....

Çok bi bilgim yok ama ileri yaşta gebe kalan çok hastası var mfk yöntemini bi araştırın isterseniz memnun kalıp geri dönüş yapanlar çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…