50 yaşında erkek 36 yaşında kadın ilişkisi

normal fiziği ya. atletik falan değil öyle. ben de kiloluyum zaten.
Benim demek istediğim.
Yaşı 50 olan her erkek yaşlı dede olmuyor
Bu yediğine içtiğine,genetiğine,yaptığı spora vs vs
Değişir
Buradaki herkes 40-50 yaş adamlara hemen moruk diyor da istisnalar çok heleki bu devirde.

Olay yaşli durmak degil ki. Bu konuya mi yoksa başka yaş fark olan konuya mi yazdim hatirlayamadim simdi. O yaşlar genç dursa da o yaş farkı fazla, istedigi kadar spor yapsin.

Eşim 38 yaşinda ne yediğine dikkat ediyor, kilosuna dikkat ediyor, koşusunu yapiyor.
Bunca yildir hiç kendini, kilosunu saldigini görmedim. Aramizda bu şekilde 8 yaş var. Sorun olmuyor
Ama 14-15 yaş farkina evlilik yapmazdim isterse spor salonundan cikmasin, en fazla takilirdim, sevgili filan olurdum cok gözümde kaldiysa bir bakardim o kadar... Evlilik başka bir şey.

Ha konu sahibi kendine uygun bulduğuna karar vermiş son mesajlarinda, bir bildiği var demek ki.

normal fiziği ya. atletik falan değil öyle. ben de kiloluyum zaten.

Adamdan ( amcadan ) memnunsan neden konu açıyorsun? Memnunsan devam et dolu dizgin yaşa aşkını.

Burdaki üyeler sizi tanımaz etmez istersen yarın huzurevinden 93 yaşında bir dedeyle evlen herkes kendi hayatını yaşamaya devam eder, kimseye bir şey olmaz olan sana olur Akıl verenler mutlu olman için veriyorlar. Sen de akıl almak için konu açtın

Bizim vereceğimiz tek akıl; yaşlı adam almaman yönünde olur, evet kendi yaşıtıyla evlenip de mutsuz olan bi ton kadın var ama hem yaşıtın hem mutlu olabileceğin bir sürü kişi de var, hem de daha sağlıklı bir ilişkiniz olur

Bunun yaşlılığı var yatalaklığı var, yaşlı bakımı diye bir bölüm var insan yaşlandıkça elden ayaktan düşüyor, evlenirken geniş boyutlu düşün

Erkeklerde belli bir yaştan sonra çocuk yapması zorlaşıyor engelli olma ihtimali artıyor( sprem azlığı, kalitesizliği vs vs )bunları da bi otur düşün

bizler her kadının mutlu bir evliliği olsun isteriz, çünkü mutsuz insan mutsuz aile mutsuz toplumun herkese zararı olur

Vallah erkek arkadasim benden 10 yas büyük.. gayet mutluyum bence bunun tamamen karakterle alakali oldugu düsünüyorum karakteri davranislari vs nasil ona odaklanmani tavsiye ederim sonucta evlenmek kolay bosamak daha zordur

ay ne fikir vermişsiniz kızlar, dene gör konu sahibi arkadaşım, bile bile lades diyip yap 2. evliliğini, sana bile bile yapma deniliyor hala savunuyorsunuz, deneyin ve görün madem. sormayın herkesin fikri aynı yönde.

ya ben bu konuyu baya düşündüm. kendimi bildim bileli libidosu yüksek bir kadınım. eşim gün aşırı istese hayır demem. 50 yaşında adamla olmaz. hadi diyelim birkaç yıl oldu, 55'ten sonra 60'ı var 70'i var...
ol-maz...
yine ben mutsuz olacağım, olan yine bana olacak.
ne kadar iyi, efendi, kibar ve entelektüel biri olursa olsun görüşmesem daha iyi. ikinci boşanmayı kaldıramam.

Aynen öyle. Siz zaten mutsuz bir evlilik yaşamışsınız. Seçimlerinizde dikkatli olmanız lazım.

keşke bu kadar istekli olmasaydım. bazı kadınlar cinselliği hiç umursamıyorlar. ben neden böyleyim ellaaammm...

keşke bu kadar istekli olmasaydım. bazı kadınlar cinselliği hiç umursamıyorlar. ben neden böyleyim ellaaammm...

Başka kimse bakmaz ya da evlenmeye goturemem diye mi bu kadar buyuk adamlara takiliyorsunuz siz? İlk eşinizle de bu kadar yas farkiniz varmiş. Kendime guvenim yoktu vs yazmistiniz galiba bir yerde.

Son düzenleme:
Sizin için hayat yalnız güzeldir herkes için durum aynı değildir kimisi eş ister aş ister yoldaş ister sevdiceği ile gezmek ister aldığı giydiği yeni kıyafete iltifat ister spora birlikte gitmek ister velhasıl kelam yalnızlığı sevmez. Sizin için karaltı olan bir başkası için güneş demek

Kendinize bunları söylemeyin lütfen herkesin istekleri aynı olmak zorunda değil niye kendinizi suçluyorsunuz cinsellik hayatın bir parçası yemek içmek gibi bu da bir ihtiyaç yahu umarım düzgün biri karşınıza çıkar mutlu olursunuz.

Kendinize bunları söylemeyin lütfen herkesin istekleri aynı olmak zorunda değil niye kendinizi suçluyorsunuz cinsellik hayatın bir parçası yemek içmek gibi bu da bir ihtiyaç yahu umarım düzgün biri karşınıza çıkar mutlu olursunuz.

Acele etme

Ne desek önyargı

50 yasında olup gayet fit olan cinsel hayatı devam eden kişiler de var kabul ancak şu an sen çok hassas bir dönemdesin ve yaşayamadığın o kadar çok şey var ki hepsine Özlem duyuyorsun
O yüzden fevri davranıp hata yapma ihtimalin yüksek

Cinselliği sorarım yazmışsın
Sorsan bile kimse sana emin ol
“ on sene sonra benim işim biter “ demez.

Bekle bakalım biraz daha belki karşına başka başka fırsatlar da çıkar.
Tekrar söylüyorum
Acele etme , sakin ol , iyi gözlemle

Ek olarak
Hiç evlenmemiş ve çocuğu yoksa bir düşünürdüm ben olsam
Niye evlenmemiş
Niye babaolmak istememiş diye

Çünkü 50 neredeyse eskilere baktığında torun sevecek yaş
O yüzden iyi düşünün
Dikkatli davranın

Ayy yorumları okuyunca sinir geldi burada konu açmak da dert yahu nasıl üsluplar öyle sorduğu soru ile alakası olmayan cevaplar size bu yaşımda yeni boşandım evleneyim mi diye sormamış yaş farkı sorun olur mu diye sormuş dengesiz insan her yerde dengesiz lakayt!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…