Bide benim yükselenim akrep uhüüüİstekten başım ağrıyor o kadar yani.
Ben erkekleri için söyledim. Kadınlara lafım yok
İyilik tek başına yetmiyor bunu en iyi bilenlerdenim. Tanımak istiyorsunuz tanıyın ama 60 yaşında adama ilaç kullandırırım gibi bir umudunuz varsa hah onu unutun.biraz araştırdım adamı. hiç evlenmemiş çocuğu da yok. gayet kültürlü bir insan. cinselliğini filan bilemem tabii. 10 sene idare eder sonra da ilaç falan kullanırsa sorun olmaz bence. yeter ki benimle ilgilenen, seven sayan bir erkek olsun. 45 yaşındayken o 60 yaşında olacak fakat 10 sene boyunca sağlıklı bir cinsel hayatımız olursa devam edebilir diye düşünüyorum. artık her şeyin tıbbi çözümü var. çocuğuna da ilgili bir baba evine düşkün bir koca olursa yaşı başı sorun etmem. dışarı da bakmam. yeter ki anlaşabileyim.
ne malum kendi yaşıtlarımla veya daha küçüklerle mutlu olabileceğim?
bu adamla da olamayabilirim. sadece tanımam lazım, tanımadan bir şey söyleyemem.
50 yaşındaki adamı bana layık görenle görüşmemi keserim yazanlar olmuş. yahu neden görüşmeyi keseyim? belki çok iyi kalpli çok kültürlü ve kaliteli bir adam? önemli olan da bu değil mi?
Erkeklerde öyle bence ama istisna olabilir tabiBen erkekleri için söyledim. Kadınlara lafım yok
Kalp krizi geçirmeyeceğini nereden biliyorsunuz? Kalp krizi geçirmiş bir insan o ilaçları kullanamaz.biraz araştırdım adamı. hiç evlenmemiş çocuğu da yok. gayet kültürlü bir insan. cinselliğini filan bilemem tabii. 10 sene idare eder sonra da ilaç falan kullanırsa sorun olmaz bence. yeter ki benimle ilgilenen, seven sayan bir erkek olsun. 45 yaşındayken o 60 yaşında olacak fakat 10 sene boyunca sağlıklı bir cinsel hayatımız olursa devam edebilir diye düşünüyorum. artık her şeyin tıbbi çözümü var. çocuğuna da ilgili bir baba evine düşkün bir koca olursa yaşı başı sorun etmem. dışarı da bakmam. yeter ki anlaşabileyim.
ne malum kendi yaşıtlarımla veya daha küçüklerle mutlu olabileceğim?
bu adamla da olamayabilirim. sadece tanımam lazım, tanımadan bir şey söyleyemem.
50 yaşındaki adamı bana layık görenle görüşmemi keserim yazanlar olmuş. yahu neden görüşmeyi keseyim? belki çok iyi kalpli çok kültürlü ve kaliteli bir adam? önemli olan da bu değil mi?
İyilik tek başına yetmiyor bunu en iyi bilenlerdenim. Tanımak istiyorsunuz tanıyın ama 60 yaşında adama ilaç kullandırırım gibi bir umudunuz varsa hah onu unutun.
Olmayacak birseyi zorla oldurmaya calisiyorsunuz. Ilac falan diyorsunuz. Cocugunuz olursa onu dusunun bence. Arasinda 55 yas olsn bir baba ister mi
Valla benim eşim hiç öyle değil.Erkeklerde öyle bence ama istisna olabilir tabi
Ee madem kararinizi verdiniz buraya niye soruyorsunuz?kahin misiniz? olmayacağı da olacağı da belli değil ki? çocuğu olanları da görüyoruz işte genç ilgisiz alakasız babalar yok mu? her gün yeni bir konu açılıyor burada. çocuklu boşanan insanların sayısı belli değil. bunların kocaları hep 50 yaş üstü
Cinsellik seviyorsan bence hiç bulaşmaMerhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))
yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
kahin misiniz? olmayacağı da olacağı da belli değil ki? çocuğu olanları da görüyoruz işte genç ilgisiz alakasız babalar yok mu? her gün yeni bir konu açılıyor burada. çocuklu boşanan insanların sayısı belli değil. bunların kocaları hep 50 yaş üstü mü?
Daha yeni ayrılır ayrılmaz yeni bir ilişki nedir? Ayrıca cinsellik çok önemli dediğiniz için belirteyim en fazla bir kaç sene sonra işinize yaramıycak..Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))
yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
evet çoğunda böyle bir sorun var maalesef duyuyoruz. erken boşalma ve sertleşme en büyük sorun zaten. bir de sorunu kabul edip tedaviye yanaşmıyorlar büyük kısmı. olan kadınlara oluyor.Bence evlenmeyi bırak tanımayı bile düşünme konu sahibi. Eşim benden sadece iki yaş büyük 65-70 yaşındaki adama eş değer enerjisi var. Ben de enerjik dinamik bir kadınım. Kendimden 2- 3 yaş küçük birini bile düşünebilir mişim diye düşündüm. Ki ben hep enerjiler uysun diye arada yaş farkı pek olsun istemezdim. Şimdi enerji biraz ruhla alakalı diyen olacaktır ama her yaşın bir kapasitesi var. Özellikle cinsellik gibi bir konuda. Bizim toplumumuz erkeklerinin gördüğümüz duyduğumuz kadarı ile çoğunun erken boşalma erwktil yetmezlik gibi sorunları var. Hal böyle iken riske atmamak gerekir.
Her 50 yaş aynı değil
Benim bi akrabam var bu sene 52 olacak
Sporcu atletik hiç yaşlı filan değil yani
Adamına göre değişir o yaş mevzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?