- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Nebaktincanim
Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba...?
Ne biçim bir konuşma tarzınız var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba...?
Babanız yaşında biri "ben kafama yatatsam.haber ver " derse size siz kötü hissetmeyin o zaman kendinizi.Kendini kötü hissedecek bir durum yok. Adama sapık mapık denmesini de anlamadım. Sanki açık saçık imalar yapmış gibi yorumlar yazılmış. Şansını denemiş, teklifini yapmış o kadar. Ha şimdi hayır cevabını duyduktan sonra devam ederse o zaman yazılan tüm kötü yorumları hakeder.
Babanız yaşında biri "ben kafama yatatsam.haber ver " derse size siz kötü hissetmeyin o zaman kendinizi.
Benim aklima oyle birşey gelmemişti. Siz belirttiginizde dahi o anlamı cikaramadim. Ama siz bana soylediginize göre...Siz "aklına yatmak" deyiminin bilmiyorsunuz sanırım. Orada "yatmak" fiilini görüp başka manalar çıkarmışsınız.
Benim aklima oyle birşey gelmemişti. Siz belirttiginizde dahi o anlamı cikaramadim. Ama siz bana soylediginize göre...
Cok degerli uyeler yorum yapiyor. Siz yormayın kendiniziYorum yazmama değmezmişsiniz. Üzülün durun madem ne diyim.
PislikDün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.
Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi.
![]()
Cok degerli uyeler yorum yapiyor. Siz yormayın kendinizi
Ay cidden memesi sarkarmi dediYaş almış yaşlı başlı insanların daha sapık olduğunu dusunuyorum.
Hiç utanma edep ar namus yok.
Tvlerede çıkıp 62 yaşındaki sözde ünlü insan 23 yaşında olduğu icin evlendim 30 olsa memesi sarkardı almazdim diye kadinlari rencide edecek açıklamalar yapma curretinde bulunabiliyorsa kimsede bu adami taşa tutmuyorsa bu ülkenin çivisi çıkmış demektir.
cok doğru bi kararEvet yapmışlar. Hatta sizi suçlayanlar bile olmuş böyle çirkin tepkiler vermemişsiniz. Tuhafsınız, kib ledim sizi.
O ne ozguven o? Amca yas geçmiş iş bitmiş senin. Neyine güvenip gencecik kıza yürüyor acaba
Evet netde var röportajı okuyabilirsiniz.Ay cidden memesi sarkarmi dedi![]()
Dengesiz.Evet netde var röportajı okuyabilirsiniz.