50 yasindaki adam

Kendini kötü hissedecek bir durum yok. Adama sapık mapık denmesini de anlamadım. Sanki açık saçık imalar yapmış gibi yorumlar yazılmış. Şansını denemiş, teklifini yapmış o kadar. Ha şimdi hayır cevabını duyduktan sonra devam ederse o zaman yazılan tüm kötü yorumları hakeder.
Babanız yaşında biri "ben kafama yatatsam.haber ver " derse size siz kötü hissetmeyin o zaman kendinizi.

Siz "aklına yatmak" deyiminin bilmiyorsunuz sanırım. Orada "yatmak" fiilini görüp başka manalar çıkarmışsınız.
Benim aklima oyle birşey gelmemişti. Siz belirttiginizde dahi o anlamı cikaramadim. Ama siz bana soylediginize göre...

Dün ağla ağla içim cıktı:KK43: sizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.

Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
:KK43: adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi. :KK43:
Pislik

Banada babam yaşında evli bir adam yürüdü.ben bekarım adam evli bide.cok ağlamıştım bende niye hep evli erkekler yazıyor diye.ama sonra düşününce it herif zihniyeti pis sapığın.ne üzülecem.babama yazdığınızi gordu çok Kiz di dedim geri çark etti yanlış anlaşıldım diye

Yaş almış yaşlı başlı insanların daha sapık olduğunu dusunuyorum.

Hiç utanma edep ar namus yok.

Tvlerede çıkıp 62 yaşındaki sözde ünlü insan 23 yaşında olduğu icin evlendim 30 olsa memesi sarkardı almazdim diye kadinlari rencide edecek açıklamalar yapma curretinde bulunabiliyorsa kimsede bu adami taşa tutmuyorsa bu ülkenin çivisi çıkmış demektir.
Ay cidden memesi sarkarmi dedi :oha:

yeni boşanmış kızı yaşındaki kadına sarkıntılık etmiş oluyor sapık oluyor yani, şansını denemiş olmuyor biraz mantıklı düşünelim.kaç yaşına gelmiş bir adam kendi gibi yaşlılara baksın tabi şimdi bu onlara da sapıklık yapıyordur.
sıkıntın geçti mi? N Nebaktincanim

Back
X