Ankara'da oturan arkadaşlar Mine Mağazasını bilirsiniz. Mağazada hesabım vardı. Hamile olduğum sene geçen sene hamilelik kıyafeti almıştım. Hesabı olanlara aylık taksit yapıyorlar. En son geçen sene gidip ne kadar borcum kaldıysa hepsini toplu ödedim. Hesapta 50 YTL borç kalmış. Üstelik ödeme yaptıktan sonra borç kalmadı dediler. Bende salak gibi elimdeki ödeme kağıtlarını attım. Bana mağazadan borç yazısı falan da gelmedi. 50 YTL, 80 YTL olmuş daha sonra Avukata vermişler. Avukat Noter'den tarafıma ihtarname göndermiş. Ben bir aydır hafta içi evimde kalmıyorum. İhtarnameyi annem almış. Avukattan geldiğini anlamamış. Bana telefonda Mağazadan borç yazısı geldi dedi, anneme gelince bakarım dedim. Bugün mağazayı aradım, bana borcunuz Avukata verilmiş dedi. Avukatı aradım. Avukatın sekreteri bana borç çıkardı toplam 320 YTL
50 YTL faiziyle 80 YTL üstüne noter ve avukatlık masrafı
acayip moralim bozuldu eşime söylesem acayip sinirlenir. Sekreter kıza 15. maaşımı alacağım Pazartesi günü ödemesini yaparım dedim. 50 YTL için evime haciz bile gelebilirdi.

50 YTL faiziyle 80 YTL üstüne noter ve avukatlık masrafı
acayip moralim bozuldu eşime söylesem acayip sinirlenir. Sekreter kıza 15. maaşımı alacağım Pazartesi günü ödemesini yaparım dedim. 50 YTL için evime haciz bile gelebilirdi.
Son düzenleme: