50 YTL için Avukatlık oldum

Avukatla pazarlık yap tmm mı. Bana da Garanti Bankası aynı kazığı attı. 5 tl icin 670 lira istediler düşünebiliomusn. Bu paraya avukat masrafı falan da dahil. Tehdit ettim tabiki :) Avukata: bu parayı bana hickimse ödetemez, bir kere aranmamışım, ödenmiş, kapanmış kartın parasından rant sağlıyorlar. Önce merkez bankasına sikayet edicem(ki ettim) dedim, sonra da sizin davanıza karsı dava acıcam dedim. Ki bunla uğrassalar sittin sene alamazlar parayı :D Ama sonuçta ben onu ödemek zorunda kalırdım :D Avukta yumusadı hemen nasıl yapalım fln dedi. Ben bilmm dedim naparsanız yapın. Sonra aradı işte banka fazileri düşürdü sadece 170 tl ödeyin yeter fln dedi :D Düşünebilio musun 500 lira yaa. Adam soyuyolar bunlar :D:D:D

:53::53::53:
gerçekten şok oldum 5 ytl için

canım öyle bir ihbarname seni ilgilendiren bir masraf deil ve altında bir ibare vardır 7 iş günü içerisinde ödeme yapmanız gerek falan die avukatlık masrafı yok yani bunda kendilerinide parçalasalar sen borcun sana ait kısmını öde avukatlık olmak için bir sebep mevzusu yok ortada mahkemeye verilse belki ahkeme ücreti dersin ama oda deil bence bu bir çeşit soygunculuk adam kandırmaca haklarımı biliorum de ve masrafları ödemiceni söle senin ödemen gereken sadece 50 tl

zaten yedi günü geçti o süre zarfında ödeme yapmadım.
ayrıca o kağıtta avukat adı falan yoktu sadece ihtarname masrafı ile toplam borç 125 ytl gözüküyordu
ama işin açıkcası haklarımı bilmiyorum avukat bu kadar diyince ödemem gereken miktar diye düşündüm
ödemezsem evime haciz gelecek gibi düşündüm
teyzemle konuşamadım onun söyleyeceği şekilde hareket ederim.

İstersen Mine yi arayıp avukatın numarasını iste. Borc bnm borcumdur tmm ama ben ikaz edilmemişim neden bu kadar masrafı ödeyeyim de. Bi arkadasın kredi kartı borcu vardı yine acukat 2500 tlyi 1300 fln düşürmüştü :d

teyzemle konuştum şimdi
avukatla ilgili hiçbir masrafı ödeme dedi.
ana parayı yani 50 ytl'yi adresten ödeme şeklinde ptt kanalıyla avukatın adresine ödeme yap dedi
kalan velaket ücreti falan hiçbirşey ödeme dedi.
hiçbirşey yapamazlar dedi.
kendisi de avukat nasıl oluyor anlamadım ama teyzemin dediği gibi yapacağım

:52::52::52:kızlar bende lanet olasıca AKBANKA 0,18 kuruş için 45lira ödedim bana da 80lira ödemeniz gerekiyor dediler eşim olay çıkardı ve anca 45 liraya düştü. Ben artık bu tür şeylere şaşırmıyorum çünkü burası TÜRKİYE. :52::52::52::52::52::52::52:

Back
X