- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
Aminnnn Allah senden de razi olsunn Rabbim dualarimizi Kabul etsin hayirli evlat nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben her namazdan sonra ellerimi açıyorum "Ya Erhamerrahimin, Ya Celil Ya Aziz Ya Mucib Ya zül celali vel ikram dedikten sonra 3 kere Rabbi hebli minessalihin diyorum.Polikistik over kistlerim var ve bunun icin tedavi goruyorum bebisimiz olsun diye.Meryem suresine basladik 41 gun okuyacagim insallah .
Yasin -I serif 500 kisiye dagitmam gerekiyor Ben ancak 150 200 tane okutabildim Malum sayi Cok Allah rizasi icin bana icinden gelerek okuyan birileri oolurmu?
Tamamlandımı canım duaların? Sen tüp bebek tedavisi mi görüyorsunAminnnn Allah senden de razi olsunn Rabbim dualarimizi Kabul etsin hayirli evlat nasip etsin
Rabbi hebli minessalihin Saffat suresinin 100 ayeti ve hzç İbrahimin duası. Anlamı: bana salihlerden bir evlat var demek.Anlami ne canm
Canım aşılaman tutmadıysa tüp bebeğe geçin..Ünlüler bile hiç uğraşmıyorlar direkt tüp bebek yaptıryorlarYokk canm aşılama oldum tutmadiii.
Bu ayda yumos buyumedi nasip bi dahaki aya insallah
Sen nerdesin canım? üç tane aşılama ile uğraşma tüp dene direk . Aşılamanın şansı çok düşükCanm Ben devlette oluyorum .
Asilamaya ucret odemiyorum.
Ama iğneli asilama Sansi Daha yuksek diyolar hapa Gore.
Bizimde 3asilaama hakkimiz var sanirim tup bebegi de odemiyecek en son asilama tutmazsa mecbur tup bebek![]()