- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Evlendikten sonra calismaya basladigim isyerindeki ilk gorusmemde yeni evlisiniz cocuk dusunuyomusunuz gibi bi konu gecti.bende suan dusunmuyorum ama yarin fikrimin degismeyecegini garanti edemem demistim.cktim gorusmeden kendi kendime diyorum kesin aramazlar istedikleri cevap bu degildi cunku.
Ertesi gun aradilar gelin baslayin.
Neyse basladim ise ayni bolumde calistigim bayanlar ikide bir konuyu cocuga getirdiler yok cocuk olursa devam edermisin yok mudurumuz sana guveniyo cocuk yapip yari yolda birakmazsin degilmi.daha neler neler.
Yeni evli yada henuz cocuk yapmamis kadinlara bakis acisi bu maalesf is hayatinda.
Bi kadin n neden garanti vermek zorunda kalsin cocuk yapmicagi icin.sacmaliga bak.arkadaslarda yazmis zaten sozlesmeye boyle bi madde koyamazlar diye.
Bundan sonra bu hakkinizi bilerek konusursunuz gorusmelerinizde en azindan.
İnsallah gonlunuze gore bi is bulursunuz.
Tesekkür ederim.Herkes umut ettigi ve hak ettigi gibi işlerde olur inşallah.Hakkımı bilipte gitsemde bu cocuk konusunda ne degişecek?Bence tartışmaya girmeye gerek yok.
Koskoca kurumsal bir firmanın avukatları,arge,muhasebe depertmanları böyle bir maddenin sözleşmede olmayacagını bilmeyecek kadar akılsız olduklarını sanmıyorum.Kendilerini savunacak bir neden hep vardır.İşte huzur cok önemli.Bastan stresle girdigin bir işte ayakların geri geri gitmeye baslar......
Merak ettim nod sonra cocugun oldu mu?